Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

sveikos, nupirkau dukrai vežimą Quinny Zapp, o ant jo tik Maksi Cosi kėdelė tinka?

šiaip labai patinka man jis, patogus, nevažinėjom dar daug su juo, bet pirmas įspūdis geras.

einu seną temą paskaitysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Steruna @ 2008 01 12, 21:05)
sveikos, nupirkau dukrai vežimą Quinny Zapp, o ant jo tik Maksi Cosi kėdelė tinka?

šiaip labai patinka man jis, patogus, nevažinėjom dar daug su juo, bet pirmas įspūdis geras.

einu seną temą paskaitysiu smile.gif

Taip,tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stellute @ 2008 01 11, 23:32)
Quinistes pykit nepykit bet pakritikuosiu Quinny lopsius
Na nepaliko gero ispudzio jie man... o ir zieminis sportinuko maisiukas-gryna sintetika kaip viduje taip ir isoreje

oj... doh.gif
na o dabar nueik i sporto prekiu parduotuvę ir pasižiūrėk iš ko gaminasi slidininkų kostiumai ir apranga jiems - šaltuose kalnuose?

gal iš medvilnės lotuliukas.gif o kojnes irgi močiutės vilnones dedasi? lotuliukas.gif

mergicos, supraskit, sintetika kartais yra netgi laaaaabai gerai thumbup.gif nes balansuoja kūno tempą - o ne medvilnė - tik kaisti ir prakaituoji doh.gif

aš pvz, man mama padarė spec dar bieną čiužinuką į lopšy - labai gerai thumbup.gif medvilnyte aptraukė - išsiuvinėjo wub.gif

ir nebus ten nieko blogo. negi tu stačiai vaiką ant pliko vežimo čiužinio guldai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 14 sausio 2008 - 11:53
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 01 14, 12:53)
oj... doh.gif
na o dabar nueik i sporto prekiu parduotuvę ir pasižiūrėk iš ko gaminasi slidininkų kostiumai ir apranga jiems - šaltuose kalnuose?

gal iš medvilnės lotuliukas.gif  o kojnes irgi močiutės vilnones dedasi? lotuliukas.gif

mergicos, supraskit, sintetika kartais yra netgi laaaaabai gerai thumbup.gif  nes balansuoja kūno tempą - o ne medvilnė - tik kaisti ir prakaituoji doh.gif

aš pvz, man mama padarė spec dar bieną čiužinuką į lopšy - labai gerai thumbup.gif  medvilnyte aptraukė  - išsiuvinėjo wub.gif

ir nebus ten nieko blogo. negi tu stačiai vaiką ant pliko vežimo čiužinio guldai? g.gif

Kaip tik nuo sintetikos prakaituoji o nuo medvilnes ne! Gyvas pavyzdis-mano maziaus striukeje vienoje medvilne viduje o kitoje vidinis pamusalas " peliuko" medziaga. Toje kur su peliuko jei tik palaksto lauke o ne vezimelyje sedi visas isprakaitaves, o ten kur pamusals medvilninis -laksto sau ir neprakaituoja. Juk sintetika nepraleidzia oro.
Ir prie ko cia ant ciuzinio jei visas lopsio vidus is sintetikos ir virsus ir apacia..negi papildomai traukt ir virsu su medvilne????
Atsakyti
QUOTE(Stellute @ 2008 01 14, 12:40)
Kaip tik nuo sintetikos prakaituoji o nuo medvilnes ne! Gyvas pavyzdis-mano maziaus striukeje vienoje medvilne viduje o kitoje vidinis pamusalas " peliuko" medziaga. Toje kur su peliuko jei tik palaksto lauke o ne vezimelyje sedi visas isprakaitaves, o ten kur pamusals medvilninis -laksto sau ir neprakaituoja. Juk sintetika nepraleidzia oro.
Ir prie ko cia ant ciuzinio jei visas lopsio vidus is sintetikos ir virsus ir apacia..negi papildomai traukt ir virsu su medvilne????

Mes jau spėjom išaugti Dreami lopšiuką ir Maxi-cosi automobilinę nešynę, dabar labai sėkmingai važinėjamės su sportinuku, kartu su miegmaišiuku thumbup.gif , beje jis taip pat sintetinis. Tik kažkodėl mano vaikas jame nei karto nesuprakaitavo schmoll.gif , kaip ir lopšyje, bei automobilinėje nešynėje. Kad vaikas nesuprakaituotu jį reikia mažiau prirengti mirksiukas.gif Beje miegmaišiukas plonas, bet labai labai šiltas. Sutinku su Žmonyte drinks_cheers.gif , kartais sintetika yra gerai.
Ir kam jau taip kritikuoti, jei tik pačiupinėjai, pakritikuok kai panaudosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 01 14, 14:00)
Mes jau spėjom išaugti Dreami lopšiuką ir Maxi-cosi automobilinę nešynę, dabar labai sėkmingai važinėjamės su sportinuku, kartu su miegmaišiuku  thumbup.gif , beje jis taip pat sintetinis. Tik kažkodėl mano vaikas jame nei karto nesuprakaitavo  schmoll.gif , kaip ir lopšyje, bei automobilinėje nešynėje. Kad vaikas nesuprakaituotu jį reikia mažiau prirengti  mirksiukas.gif  Beje miegmaišiukas plonas, bet labai labai šiltas. Sutinku su Žmonyte  drinks_cheers.gif , kartais sintetika yra gerai.
Ir kam jau taip kritikuoti, jei tik pačiupinėjai, pakritikuok kai panaudosi  mirksiukas.gif

As issakiau savo neigiamus pastebejimus...nesuprantu, cia tema atidaryta tik tam kad liaupsint Quinny? na tada sorry...
P.S. yra zmoniu kuriems nuo sintetikos alergija (kaip ir nuo vilnos). Leliuku tokiu pat gali buti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stellute: 14 sausio 2008 - 14:12
QUOTE(Stellute @ 2008 01 14, 15:11)
As issakiau savo neigiamus pastebejimus...nesuprantu, cia tema atidaryta tik tam kad liaupsint Quinny? na tada sorry...
P.S. yra zmoniu kuriems nuo sintetikos alergija (kaip ir nuo vilnos). Leliuku tokiu pat gali buti...

Įdomu kurie vežimai pagaminti vien tik iš naturalios medžiagos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs_mike @ 2008 01 14, 15:48)
Įdomu kurie vežimai pagaminti vien tik iš naturalios medžiagos? g.gif

As apie lopsio vidu kalbu...isore ir priklauso but sintetine...
Atsakyti
QUOTE(Stellute @ 2008 01 14, 15:58)
As apie lopsio vidu kalbu...isore ir priklauso but sintetine...

Aš visa laika apvylkdavau medvilninį vystyklą ant matraco, ir negaliu pasakyti kad mano vaikas nors kartą suprakaitavo. ir apskritai negi tu nuogą vaiką ant to matraco desi. Vistiek gi aprengtas (nors body). Ir po galvą ką nors irgi turbut padesi, nors vystyklą sulenktą. O vežimeliai su medvilnė vyduje, tai manau vistiek po tą medvilnę sintetinis paminkštinimas yra.
Atsakyti
o man visai patinka, kad vežimas sintetinis, geriau valosi.
mano pana jau didesnė, tad nenaudojom lopšiuko mes quinny, kitą vežimėlį turėjom, bet zapp, tai medžiaga man patinka.

manau gamintojai daro sintetinius, dėl atsparumo, ir baimės, kad audinys nubluks, jum medvilnė blunka, o sintetika ne tiek.

kolkas patinka man vežimo pravažumas, manevringas kaip ir rašoma aprašyme.
Atsakyti
QUOTE(Steruna @ 2008 01 14, 16:38)

kolkas patinka man vežimo pravažumas, manevringas kaip ir rašoma aprašyme.

Del pravažumo... Pavažinek blogu keliu, pav. per įskylusi trotuara, tada pamatysi mirksiukas.gif Stringa tas ZAPP'as, jau įsitikinau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs_mike @ 2008 01 14, 16:42)
Del pravažumo... Pavažinek blogu keliu, pav. per įskylusi trotuara, tada pamatysi mirksiukas.gif Stringa tas ZAPP'as, jau įsitikinau. verysad.gif

kad važiavau aš šaligatviu ir visai ne super tokiu, nu gerai jis man važiavo g.gif , tik va nuo bordiūro nukelti kažkaip baisu, kad vaikas neišsiverstų, bet diržai kaip susegti tai laiko.

bet turėsiu omeny, kad strigti gali 4u.gif
Atsakyti