Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

Sveikutes Quinny megejos!

As savp pirmaja mergaite uzauginau Quinny Buzz`e bet pardaviau jau mirksiukas.gif Dabar laukiuos antro vaikucio, bet vel planuoju isigyti Quinny Buzz 4, taciau nei vienoj parduotuvej tokio dar nemaciau, kazin ar apskritai toks yra atvestas i LT. O gal jau kuri isbandet Quinny Buzz 4? Tikiuosi bus patobulinta sportinio vezimo sedimoji dalis, nes pirmam variante tai man neitin ji patiko... g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deborah: 15 sausio 2008 - 22:58
QUOTE(mrs_mike @ 2008 01 15, 15:35)
Ką ir kaip ne sakykit mamytes, o žiemai reikia turėti didelį traktorinį vežimą su dideliais ratais, ir plačią sedima dalimi, kad butu galima normaliai prirengtą vaiką tenai įkyšti (su miegmaišių ir kaldrą) tongue.gif

užtat mes su fūra - freestylu ir varom thumbup.gif gal nėra jis grožio etalonas, bet...pravažumas super, ypač jei naujose nebaigtose statyti vietovėse žmonės gyvena tai jis geras tikrai. Jei gyvenčiau daugiabutyje ir dar kokiam penktam aukšte keikčiausi jį turėdama, jis tinka turint namą arba gyvenant neaukštai, arba kad nereiktų nešioti. Tada ir to svorio nepajauti ir varai visur kiaurai smile.gif
Atsakyti
Sakykit gal jau kuri naudojates naujiena Maxi Cosi Mura vežimukais?Būtų gerai sužinoti visus plius ir minusus.Planuoju pirkti šį vėžimuką. Mūsų mažius gims balandį, tai sportinės dalies labiau žiemą reikės, ar ne per atviras jis kiek?
Bet šiaip tai aš svaigztu dėl jo ir už Buzz jis man atrodo gražiau.
Atsakyti
QUOTE(budre @ 2008 01 17, 12:59)
Sakykit gal jau kuri naudojates naujiena Maxi Cosi Mura vežimukais?Būtų gerai sužinoti visus plius ir minusus.Planuoju pirkti šį vėžimuką. Mūsų mažius gims balandį, tai sportinės dalies labiau žiemą reikės, ar ne per atviras jis kiek?
Bet šiaip tai aš svaigztu dėl jo ir už Buzz jis man atrodo gražiau.

Man irgi jis labai patinka. thumbup.gif Tik 3-ratis. 4-ratis kazkoks griozdas atrodo. O dėl atvirumo,-tai gi žiema vistiek kokį nors miegmaiši naudosi. Šiaip visi sedimi vežimai gana atviri. Daugiau pakomentuoti vargu ar galesiu, nes to vežimo ne naudojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 01 15, 22:54)
As savp pirmaja mergaite uzauginau Quinny Buzz`e bet pardaviau  jau mirksiukas.gif Dabar laukiuos antro vaikucio, bet vel planuoju isigyti Quinny Buzz 4, taciau nei vienoj parduotuvej tokio dar nemaciau, kazin ar apskritai toks yra atvestas i LT. O gal jau kuri isbandet Quinny Buzz 4? Tikiuosi bus patobulinta sportinio vezimo sedimoji dalis, nes pirmam variante tai man neitin ji patiko... g.gif

bigsmile.gif Sveikinu labai labai wub.gif thumbup.gif mes vazinejomes su jusu lopsiu, kuris laukia seses kazkada lotuliukas.gif
Buzz 3 maciau, bet va buzz 4 dar nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 19, 00:57)
bigsmile.gif  Sveikinu labai labai  wub.gif  thumbup.gif  mes vazinejomes su jusu lopsiu, kuris laukia seses kazkada  lotuliukas.gif 
Buzz 3 maciau, bet va buzz 4 dar nea  g.gif

pabandyk per google isvest Quinny Buzz 4, ismeta daug nuorodu..pamatysi pati viskas kaip ir tas pats tik remas patobulintas ir beje 4 ratu vezimukas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas Quinyy gerbėjos mirksiukas.gif
Mane irgi labai domina šios firmos vėžimėliai...Noriu pirkti tokį, tik padavėtą... kad būtų su auto kėdute ir lopšiuku smile.gif
Radau supermamos skelbimų lentoj nemažai parduodamų, tačiau arba tik sportinis variantas, arba tik lopšys ir/arba auto kėdutė doh.gif Įdomu kaip susikomplektuot? Ar tinka pvz.: Buzz rėmas ir Dreamy speedy lopšys?
Aš dar nesusigaudau tuose modeliuose.... doh.gif
Atsakyti
visoms quinny vaziuoklems tinka Dreami lopsiai ir maxi cosi kedutes 4u.gif tik ant zapp'o lopsys nesideda
kompletuokis drasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2008 01 20, 22:11)
visoms quinny vaziuoklems tinka Dreami lopsiai ir maxi cosi kedutes  4u.gif tik ant zapp'o lopsys nesideda
kompletuokis drasiai  4u.gif

Ačiukas 4u.gif
Tai galiu drąsiai pirkti Quinny Buzz važiuoklę ir Quinyy Dreami Speedy lopšiuką?
Tiesa, skelbimuose parduoda tik Quinny Buzz važiuoklę (kaina - 900lt), o Speedy nėra, kažin kurie geresni? g.gif O lopšių yra ir Dreami Buzz ir Dreami Speedy, tai turbūt pagal spalvą galima rinktis, ane?
O kiek kainuoja toks naujas komplektukas, pvz.: Quinny Buzz sportinukas, Dreami Buzz lopšys ir Maxi Cosi kėdutė? Gal net neapsimoka padevėto pirkti? g.gif
Iš anksto ačiū už jūsų vargą 4u.gif
Atsakyti
Dijja yra trys skirtigi vezimai. Tai quinny buzz, quinny speedi, quinny freestyle. ir yra quinny dreamy lopsys, kuris tinka visiems siems vezimams mirksiukas.gif

o kuris geresnis, cia tau spresti biggrin.gif perskaityk sia temute, tikrai daug pasisakymu yra apie visus tris vezimus ir vieningos nuomones nera tongue.gif vieniems buzzas kitiems speedis mirksiukas.gif
sekmes renkantis 4u.gif
o buzzas parduotuvej apie 1500lt kainuoja. cia kotrynoj. babycentre, man atrodo, kad pigiau. g.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš norėjau pasiklausti tokio dalyko, kuo skiriasi 2006 ir 2008 metų Quinny Buzz?
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 01 21, 01:41)
Sveikos, o aš norėjau pasiklausti tokio dalyko, kuo skiriasi 2006 ir 2008 metų Quinny Buzz?

man regis, kad tik sedimaja dalim. medziagyte ir pati sedyne visai kitokia wink.gif nors dabar atsirado ir keturraciai buzzai, tai gal ir dar kokiu nors pribumbasu pridejo biggrin.gif
Atsakyti