Įkraunama...
Įkraunama...

Greitojo reagavimo padalinys

Šituo atveju pasirašau...
Galima prisimint kelis atvejus kai forume buvo skelbiamos atskiros akcijos pinigų IVF procedūroms rinkimui tam skiriant net atskirą banerį. Kad gyvybė ateitų..O ten jos pagalbos šauksmas, kad neišeitų. Koks skirtumas galų gale kad kitame forume...
Į visokias peticijas pats forumas iš banerių nukreipinėja (kad ir dėl Luizos), pilna parašuose...negi esmė ir šiuo atveju tik tame kas susimoka , kas ne...
Bet čia turbūt jau ne į temą gavosi (yra tema apie parašus).

P.S. pas mane paraše lygiai tas pats. Turiu vilties, kad ir liks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 24 lapkričio 2007 - 11:28
nors vienu klausimu mudvi sutikom mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
taip galima?
Atsakyti
šioje temoje blink.gif čia forumas ar kažkoks delfis, kur vieni ant kitų pila š...?
Atsakyti
Labai dekojui moderatoriams kurie netik kad sunaikino nuorodas, bet ir istryne mano temas...

doh.gif gal per mazai reklamos SM'ui darom.. bent jau is anksto pranest galetumet kad info issisaugot.

Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 11 25, 19:11)
Labai dekojui moderatoriams kurie netik kad sunaikino nuorodas, bet ir istryne mano temas...

doh.gif  gal per mazai reklamos SM'ui darom.. bent jau is anksto pranest galetumet kad info issisaugot.

nu čia dabar blink.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 11 25, 18:11)

doh.gif  gal per mazai reklamos SM'ui darom.. bent jau is anksto pranest galetumet kad info issisaugot.

QUOTE(*Rita* @ 2007 11 25, 19:52)
nu čia dabar blink.gif

Iš tiesų, gal galėtum paaiškint, kas atsitiko? unsure.gif
Atsakyti
user posted imageNe, raz už šitą temą atidariau aš, tai tarsiu žodį. Šitos temos paskirtis vis tik (taikau ir sau) - pranešti moderatoriams apie tai, kur mūsų akimis, reikia jų įsikišimo, bet galbūt jie dar nepamatė. O apie parašus ar dingusias temas (o ten temos ne komerciniai skelbimai? g.gif ) taip sakant malonėkim rašyt kitur (tuo labiau, kad tam ir temos skirtos yra). Ši tema vis tik ne tam.

bis.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 25, 17:41)
šioje temoje aš  blink.gif čia forumas ar kažkoks delfis, kur vieni ant kitų pila š...?

jau prisijungė skyrelio moderatorė, aciuks.gif jai smile.gif
Atsakyti
Komercinė reklama

Komercinė reklama

Komercinė reklama

Komercinė reklama

Komercinė reklama

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 11 26, 17:18)

Ačiū
Atsakyti
žiauriai ne į temą 100-toji zinute
ir kur tik nera doh.gif turbūt lengviau isvardinti kur jos nėra doh.gif ir prie dietų yra, ir tečio puslapyje yra, ir dar visur doh.gif
Atsakyti