QUOTE(MamaDanute @ 2007 12 01, 11:28)
Persiusk sita pranesima visiems zmonems is savo Contacts'u, kad jie
neatsakinetu i laiskus vardu "A.Valinskas "- Subject: Sveikinimai is
TV, todel kad tai VIRUSAS ir jis naikina kietaji diska. Ir jei net
kazkas is tavo draugu i ji atsakys tai tavo kompiuteris irgi bus
uzkrestas. Taigi nukopijuok ir persiusk visiems draugams Ir kas gi tai?
neatsakinetu i laiskus vardu "A.Valinskas "- Subject: Sveikinimai is
TV, todel kad tai VIRUSAS ir jis naikina kietaji diska. Ir jei net
kazkas is tavo draugu i ji atsakys tai tavo kompiuteris irgi bus
uzkrestas. Taigi nukopijuok ir persiusk visiems draugams Ir kas gi tai?
QUOTE(insi @ 2007 12 01, 11:56)
eilinis SPAMas

nei virusas nei ką

Man ir taip atrodė,bet pagalvojau ,o jei visdėl to virusas.Geriau perspėti nei paskui nagus graužti.

QUOTE(insi @ 2007 12 01, 15:13)
aš panašaus turinio laišką gavau apie garsiąją skype 'sandra'. gerai, kad nepagalvoau jog tai eilinis spam'as 

prieš Sandrą laiškų nebuvo

Nesvarbu, bet šie laiškai, kur įspėjama neptiimti kažkokių kontaktų per Skype yra tik SPAM'as.
Kitą vertus, tie laiškai niekaip nesusiję su šia tema.
Sveiki, nežinau, kur besikreipti, nes labai liūdna
. Vakar tiek džiaugiausi, kad pagaliau atidariau temą "Rankdarbiuose", o šiandien vakare ji dingo
Visur peržiūrėjau - ir paieškoj manęs nebėra... Nieko nesuprantu, nusikaltau aš, ar ką????
Keista dar ir todėl, kad į el.p. gavau patvirtinimą, jog paskutinė atsakymą parašė "blaxtiena" 20:05, o patikrinau viską tuo laiku šimtą kartų - manęs nėra. Tad ir nežinau, ką daryti.... Gal kas gali padėti?
Na va, ką tik atsirado temelė!!!
Taip ir nesupratau, kur ji buvo dingusi... Bet dabar nerodo moderatorių pirmujų įspėjamųjų temų... Gal čia "mozillos" pokštai???

Visur peržiūrėjau - ir paieškoj manęs nebėra... Nieko nesuprantu, nusikaltau aš, ar ką????

Keista dar ir todėl, kad į el.p. gavau patvirtinimą, jog paskutinė atsakymą parašė "blaxtiena" 20:05, o patikrinau viską tuo laiku šimtą kartų - manęs nėra. Tad ir nežinau, ką daryti.... Gal kas gali padėti?

Na va, ką tik atsirado temelė!!!

http://www.supermama...?...&p=13418406 savanaudiskas postas. Po juo paaiskinimas
I ka kreiptis, norint konsultaciju skyrelyje teikti konsultacijas?
Kadangi teises klausimais zmogus daugiau nei savaitei nesirodo SM, o be atsakymu temos jau virs menesio, kadangi Supermama nieko man neatsake, nezinau i ka kreiptis. Noriu padeti konsultuodama, ziniu ir patirties pakankamai turiu.
Tai paskutinis kartas kai siulausi, jei niekam nereikia, tuomet ka gi, tiesiog graudu, kai zinai kaip padeti zmogui, o rasyti neturi teises.
Aciu uz bent koki atsakyma, nes iki siol visur i tylos siena atsimusu
Kadangi teises klausimais zmogus daugiau nei savaitei nesirodo SM, o be atsakymu temos jau virs menesio, kadangi Supermama nieko man neatsake, nezinau i ka kreiptis. Noriu padeti konsultuodama, ziniu ir patirties pakankamai turiu.
Tai paskutinis kartas kai siulausi, jei niekam nereikia, tuomet ka gi, tiesiog graudu, kai zinai kaip padeti zmogui, o rasyti neturi teises.
Aciu uz bent koki atsakyma, nes iki siol visur i tylos siena atsimusu