Įkraunama...
Įkraunama...

Greitojo reagavimo padalinys

O gal kol sulausit atsakymo galėtumėt taip kokiam skyrelyje (nežinau dar kokiam, bet gal kokiam nors tiktų vistiek gal) atsidaryti kokia nors tema, kad konsultuojate, man atrodo žmonėm tikrai būtų naudinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TDK @ 2007 12 04, 18:20)
O gal kol sulausit atsakymo galėtumėt taip kokiam skyrelyje (nežinau dar kokiam, bet gal kokiam nors tiktų vistiek gal) atsidaryti kokia nors tema, kad konsultuojate, man atrodo žmonėm tikrai būtų naudinga  blush2.gif

nesinori metytis per visa SM puslapi, tuo labiau dubliuoti temos. Vis tikiuosi, kad moderatorius koks atsilieps ir ka nors pasakys (aciu bent uz sioki toki patarima)
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 12 04, 17:37)
nesinori metytis per visa SM puslapi, tuo labiau dubliuoti temos. Vis tikiuosi, kad moderatorius koks atsilieps ir ka nors pasakys (aciu bent uz sioki toki patarima)

man labai reikia teisininko patarimu bet kazkaip vis nesulaukiu atsakymo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 12 04, 19:14)
man labai reikia teisininko patarimu bet kazkaip vis nesulaukiu atsakymo verysad.gif

na rasykite per AZ jeigu ka, padesiu
ir netersiu sios temos daugiau
jau ir taip tai darau per AZ. Bet nesinori kartotis, norisi naudos ir kitiems duoti patarimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 04 gruodžio 2007 - 18:25
Čia spamina mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprašau,bet ji jau užkniso doh.gif ir čia.Kur tik benueisi,ją rasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 12 04, 17:37)

o čia negalite konsultuot, ar jums reiksupermamos pritarimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 04, 21:49)
o čia negalite konsultuot, ar jums reiksupermamos pritarimo?  smile.gif

neleidzia, jau bandziau wink.gif (pabandykite patys)
Nurodo, kad neturiu teises ten skelbti, todel per visus langus ir beldziuosi ir klausiu ar kam nros esu reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 04, 20:49)
o čia negalite konsultuot, ar jums reiksupermamos pritarimo?  smile.gif

arba cia as pagalbos cia jieskojau
Atsakyti
Čia itin panašios temos ir diskusijos jose, gal verta sujungti? g.gif

http://www.supermama...howtopic=244734

http://www.supermama...howtopic=251293

Atsakyti
vaje si dalyve su savo pasymais prasau prabalsuokit uz astos deja jau igriso iki gyvo kaulo!ir jau beveik nera temos kad ji nebutu isikisus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 12 05, 14:27)

Nea,nu šita tai....... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti