Virgonca - puikios sagės Tik gaila, kad nuotraukos nelabai ryškios, manau-tikrai neatskleidžia viso grožio ( atrodo,kad fotografuodama neužstatai makro režimo, tuomet galėtum ryškiai iš arti fotografuoti, tik reikia sufokusuoti.O aparate-tai toks ženkliukas kaip tulpės žiedas su koteliu ir dviem lapeliais)
Brudi - tikrai prapuolei, tai sagių nebedarai? Nepasiduok buičiai, tegu ji prieš tave pasiduoda
Lachese - dėkui už informaciją, tikrai praplėčiau akiratį
O kaip prisegamos jūsų daromos segės? Su ,,grafkute" ar kažkaip kitaip? Nes aš pagalvojau, kad badyti savo drabužius šiek tiek gaila, skylutės lieka...
O kaip prisegamos jūsų daromos segės? Su ,,grafkute" ar kažkaip kitaip? Nes aš pagalvojau, kad badyti savo drabužius šiek tiek gaila, skylutės lieka...
na skyluciu nelieka, pralenda paprastai tarp siulu ta adatele. o segti galima arba su paprasta grafkute arba su specialiai sagei skirtu segtuku (rankdarbiuose buna po 1.50Lt) Papildyta: magnolija labai idomios ir originalios tavo sages
o cia mano keletas nauju
Dauguma sagių nuostabios ir nepakartojamos... Tiesiog akys ilsisi
O gal galėtumėt atskleist paslaptį kaip iš kokio nors daikčiuko pasigaminti sagę? Ta prasmę kur rasti ir kaip pritvirtint užsegimą? Papildyta: Mano pirma sagė: