Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Virgonca - puikios sagės thumbup.gif Tik gaila, kad nuotraukos nelabai ryškios, manau-tikrai neatskleidžia viso grožio ( atrodo,kad fotografuodama neužstatai makro režimo, tuomet galėtum ryškiai iš arti fotografuoti, tik reikia sufokusuoti.O aparate-tai toks ženkliukas kaip tulpės žiedas su koteliu ir dviem lapeliais)

Brudi - tikrai prapuolei, tai sagių nebedarai? Nepasiduok buičiai, tegu ji prieš tave pasiduoda mirksiukas.gif

Lachese - dėkui už informaciją, tikrai praplėčiau akiratį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 20 sausio 2008 - 16:42
O kaip prisegamos jūsų daromos segės? Su ,,grafkute" ar kažkaip kitaip? Nes aš pagalvojau, kad badyti savo drabužius šiek tiek gaila, skylutės lieka...
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 01 21, 11:29)
O kaip prisegamos jūsų daromos segės? Su ,,grafkute" ar kažkaip kitaip?

o kaip dar sagės prisegamos būna? blink.gif šiaip jau skylučių nelieka, tik nereikia į šilką ar kitą ploną audinį segt masyvios sunkios sagės
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 01 20, 16:39)
Brudi - tikrai prapuolei, tai sagių nebedarai? Nepasiduok buičiai, tegu ji prieš tave pasiduoda  mirksiukas.gif

Dabar aplamai nieko nebedarau, pardavem pasina, tai paieskom uzsiimu, o tas laika suryja doh.gif . Bet zadu tikrai pasitaisyti ir paciu artimiausiu laiku wub.gif
Atsakyti
pridariau keleta nauju segiu tai va pasirodau blush2.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 01 21, 13:29)
O kaip prisegamos jūsų daromos segės? Su ,,grafkute" ar kažkaip kitaip? Nes aš pagalvojau, kad badyti savo drabužius šiek tiek gaila, skylutės lieka...

na skyluciu nelieka, pralenda paprastai tarp siulu ta adatele. o segti galima arba su paprasta grafkute arba su specialiai sagei skirtu segtuku (rankdarbiuose buna po 1.50Lt)
Papildyta:
magnolija labai idomios ir originalios tavo sages thumbup.gif
o cia mano keletas nauju ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 01 21, 13:51)
pridariau keleta nauju segiu tai va pasirodau blush2.gif  ax.gif

Nu, kad jau originaliai grazios swoon.gif !!!!!
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 01 21, 13:51)
pridariau keleta nauju segiu tai va pasirodau blush2.gif  ax.gif
user posted image

negalima nuotraukų cituot blush2.gif bet nesusilaikiau...šita man LABAI graži, originali ir tiesiog puiki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 21, 19:04)
negalima nuotraukų cituot blush2.gif bet nesusilaikiau...šita man LABAI graži, originali ir tiesiog puiki wub.gif

aciu justess blush2.gif ji mano mylimiausioji wub.gif
Atsakyti
Magnolija-sages puikios.Kruopsciai padarytos,su ideja.Man irgi ta zalia labiausiai:super
Atsakyti
Dauguma sagių nuostabios ir nepakartojamos... Tiesiog akys ilsisi wub.gif

O gal galėtumėt atskleist paslaptį kaip iš kokio nors daikčiuko pasigaminti sagę? Ta prasmę kur rasti ir kaip pritvirtint užsegimą?
Papildyta:
4u.gif Mano pirma sagė:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 21, 18:04)

drinks_cheers.gif aš nuo šitos irgi vos negriuvau swoon.gif
Atsakyti