Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Saunuole MELYNA PAUKŠTĖ ,tau 4u.gif uz supratinguma mirksiukas.gif
Atsakyti
nu nzn...vadinkit mane nesupratinga, ar kaip tik norit, bet 'papasakokit kaip, nes noriu pasidaryt iki savaitgalio' tai man nesuprantami schmoll.gif

jei nori,- paskaityk tema....
pasinaudok paieshka galu gale... doh.gif
o jei kazkas KONKRETAUS domina, i ka neradai atsakymu,- tada klausk...

noreciau, beje, pasigamint sidabrini zhiedeli iki savaitgalio nail.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 01 16, 22:09)
noreciau, beje, pasigamint sidabrini zhiedeli iki savaitgalio nail.gif

Is ko noretum pasigaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
cia mano sages ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
smile.gif pasipuošiau tašytę..........
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Grazios sages virgonca wub.gif , daug kas daro tas sendintas ir as blush2.gif ,bet man grazu smile.gif
Labai graziai panaudota,mieguti thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif dėkui ...čia mano pirmas bandymas daryti sagę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 01 17, 18:24)
Grazios sages virgonca  wub.gif , daug kas daro tas sendintas ir as  blush2.gif ,bet man  grazu smile.gif
Labai graziai panaudota,mieguti thumbup.gif

dekui dekui, man jos irgi labai patinka smile.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su dar keliom sagėm... (auskariukai ne į temą, bet jau kad nuotrauka tokia sudėliota, tai nėr kaip išimti doh.gif blush2.gif )

user posted image
Sagė "Šokolado gėlės"

user posted image
Sagė "Žėrintis rombas"

MANO DEKORUOTAS PASAULIS
Atsakyti
Labai graziai su Fimo gaunasi wub.gif ,Justess22,matau,jau pamegai nauja lipdymo medziaga ax.gif ,gal ir man pabandyti g.gif turiu kelias spalvas smile.gif
Atsakyti
Labai gražios sagės visų thumbup.gif O kaip jūs pritvirtinat kaspiną prie modelino?
Atsakyti
virgonca- labai dailios tavo sagės thumbup.gif (seniai mąstau kažką panašaus išbandyti, turiu prisipirkusi visokių sendinimo lakų, tik stovi dar net neatsukti, niekaip neprisiruošiu išbandyti doh.gif )

Mieguti -šiam tašiukui sagė -tikra puošmena! Tik , mano manymu, labiau tiktų nerti, o ne gipiūriniai (ar kaip juos pavadinti g.gif ) nėrinukai.Juk rankiniukas rankų darbo, dailutis, o ta juoda juostelė šiek tiek prastina vaizdą. Audinių parduotuvėje esu mačiusi daugybę įvairių spalvų nėrinukų pirkti, manau-galima juos panaudoti. Sagė-tikrai nepriekaištinga, tiesiog prie šio tašiuko tas gipiūras nelabai dera.
Nors gal aš ir klystu g.gif Kiek žmonių-tiek nuomonių mirksiukas.gif

justess22-kaip visada originalu !!! Spalvų deriniai-nuostabūs wub.gif
Atsakyti