Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 02 03, 21:01)

kokia originali sage 4u.gif
Atsakyti
Man _Magnolijos_ visos sagės labai įdomios wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip jūs tas sages darote, jei tai ne komercinė paslaptis? Isivaizduoju, kad i medziaga prikisama vatos, uzsiuvama, bet kaip padaryti kad jos kita usė būtų lygi? Dėti kartoną? Bet jis lankstosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 02 07, 15:13)
Mergaitės, o kaip jūs tas sages darote, jei tai ne komercinė paslaptis? Isivaizduoju, kad i medziaga prikisama vatos, uzsiuvama, bet kaip padaryti kad jos kita usė būtų lygi? Dėti kartoną? Bet jis lankstosi  g.gif

Manau deda,kas ka randa, as tai pasporta,toks storas kartonas, bet gal galima kokia plastmase, stora oda g.gif
Atsakyti
Pakeista rožė
user posted image

Naujosios

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Koshka21, kokios gražios segės... wub.gif wub.gif wub.gif su kamėjoms man labiausiai patinka wub.gif thumbup.gif bet visos tikrai dailios thumbup.gif
Atsakyti
Labai ačiū wub.gif
Dar norėčiau pasigirti, jog tas sausias rožes pati nusifotografavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koshka21: 07 vasario 2008 - 16:59
Koshka21 niugi grazu o ta su kameja, raudonai juoda tai visai thumbup.gif
o cia mano vejai , laukiam kritikos
sage baltai juoda, o gal juodai balta smile.gif
Sage svyruonele smile.gif
ir
Sage juodoji ... smile.gif
Atsakyti
aurelija_ma, ačiū smile.gif
Labai patiko tavo sagės smile.gif tos antros spalvos stebuklingai spindi wub.gif
O tu tokia juostele (kur aplink sages) pirkai, ar pati suglamžeii?
Atsakyti
aciukas koshka21 niu pati suglamziau taip prisiuvau ja po biskuti, o siaip tai paprasta tiesi persisvieciama juostele ir tiek, bet su tavosiomis o ypac kamejomis tai net nepalyginsi, tavosios thumbup.gif dar kazkur maziau tokie ale kryziais susiuna juostele tai man irgi grazu, o gal pas tave maciau , niu nebepamenu, bet atminty yra islike kad grazu wub.gif cool.gif
p.s. ne nu ilindau pas tave i albumeli, niu tie kaklo papuosaliukai su visokiais raukinukais tai tokie sex'y tai wub.gif jo o paskiau pagalvojau kad gal cia kai kurie ant kojos skirti, niu vienu zodziu gruzu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 07 vasario 2008 - 18:42
atsiprašau, kad paniurnėsiu, prašom neįsižeist - taikau bendrai situacijai. nu kaip užderėjo sagių-kleckų kuriose kartais nė pastangų nesimato rolleyes.gif . Atrodo, kad nieks kitokių nebegamina rolleyes.gif Magnolija, pagyros už originalumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik ka norejau ir as paniurnet, bet aplenke.Aisku cia skonio reikalas, bet tos su kamejom perkrautos,nuo tu kaspineliu ir raukinuku jau norisi cool.gif .( aisku na vkus i cvet druzei net) . Magnolijos grazios ir issiskiriancios,Dar tos odines idomiai ziurisi thumbup.gif .
Atsakyti