Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Nenorėjau replikuoti ax.gif , bet tokį pastebėjimą parašysiu, yra vykusiu ir prastų darbų, yra kruopščiai ir netvarkingai padarytu, bet man nepatinka tas,kad tos sagės jau supanašėjusios, visos kur tai matytos, autoriai tai skirtingi g.gif ,kaip tai norisi naujų vėjų, ir pati dabar kankinuosi tuo klausymu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites, manau, kad ta kritika ir gerai, ir blogai ax.gif
nepykim ant tu , kurios daro panasias sages, juk dauguma kas cia rasosi ir giriasi naujomis sagemis, dar tik mokosi, dar tiki pati pradzia, ir toliau arba tobules tos sages, arba galbut visai nustos dare, nes atsibos. taip ir man gali atsitikti... nors siuo metu pati galvoju, kad ir ne su super originaliom ir tobulom savo sagem Kaziuko mugej sudalyvauti. o vakar pabandziau ant surauktos medziageles paveiksliuka priklijuoti, tik dabar galvoju reikejo daugiau tos medziageles paraukti, kad pusciau atrodytu
user posted image
Papildyta:
ir dar vienos aplikacija pakeiciau, nes nepatiko pries tai padaryta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 02 08, 11:27)
nepykim ant tu , kurios daro panasias sages, juk dauguma kas cia rasosi ir giriasi naujomis sagemis, dar tik mokosi, dar tiki pati pradzia, ir toliau arba tobules tos sages, arba galbut visai nustos dare, nes atsibos. taip ir man gali atsitikti... nors siuo metu pati galvoju, kad ir ne su super originaliom ir tobulom savo sagem Kaziuko mugej sudalyvauti. o vakar pabandziau ant surauktos medziageles paveiksliuka priklijuoti, tik dabar galvoju reikejo daugiau tos medziageles paraukti, kad pusciau atrodytu
Papildyta:
ir dar vienos aplikacija pakeiciau, nes nepatiko pries tai padaryta

oi kvarbatkes skilinejimai torciukai cia pas tave, ne ne juokauju, neisizeisk tiktais rolleyes.gif , niu ir vel pasikartosiu grazu man ir kvarbatkes ir skilinejimai ir t.t. drinks_cheers.gif thumbup.gif cool.gif ir dalyvauk kaziuke butinai, norinciu tokia broskyte uzsisegti tikrai atsirastu mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 08 vasario 2008 - 10:39
QUOTE(virgonca @ 2008 02 08, 10:27)

pasisakysiu ir aš. Man pvz. pirmojoje sagėje labai krenta į akis nelygi apskritimo forma. unsure.gif Manau, sagė - toks daikčiukas, kuris turėtų būti pagamintas itin kruopščiai. Aišku, dirbdamos mokomės. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 08 vasario 2008 - 10:32
na aciu ir uz kritika smile.gif ir dalyvausiu kaziuke ir mokysiuos toliau, beje uz sagiu pelna ruosiuosi pirkti vestuvine suknele biggrin.gif
ka tik pardaviau dar viena savo kvarbatke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 02 08, 11:53)
na aciu ir uz kritika  smile.gif  ir dalyvausiu kaziuke ir mokysiuos toliau, beje uz sagiu pelna ruosiuosi pirkti vestuvine suknele  biggrin.gif
ka tik pardaviau dar viena savo kvarbatke  tongue.gif

man tavo visos broskytes grazios mirksiukas.gif ir visos kvarbatkes ir visi raukinukai, o tos su kailiukais tai visai superines thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 08, 13:03)
man tavo visos broskytes grazios  mirksiukas.gif  ir visos kvarbatkes ir visi raukinukai, o tos su kailiukais tai visai superines  thumbup.gif  wub.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Virgonca, man labai gražu 4u.gif Abi super thumbup.gif O ta antra iš viso- kokia įdomi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 02 08, 23:55)
Virgonca, man labai gražu 4u.gif  Abi super thumbup.gif  O ta antra iš viso- kokia įdomi thumbup.gif

aciu labai, rytoj idesiu nauju savaitgalio sagio foto smile.gif
Atsakyti
mano savaitgalio darbeliai smile.gif
mergaite su kepure biggrin.gif
user posted image

user posted image

sia paskutine tai is pradziu sage padariau, o paskui sugalvojau juostele dar priklijuoti, ir isejo kailiniuotas pakabutis thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
virgonca, labai gerai papuošei sages!! Pirmos panelės žvilgsnio kryptį kartoja kailiukas, antors veidas ir tas baltas karpinis labai, labai keistai, užsuktai atrodo ir todėl man labai patinka... O trečioje bisierio mazgeliai kartoja damos banguotų plaukų šukuoseną smile.gif Labai geros sagės!
Atsakyti
O tokios yra mano naujosios:
user posted image

user posted image
Atsakyti