Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

QUOTE(seava @ 2008 01 07, 22:34)
va ir mano kailinukes  blush2.gif
dar galvoju pakrasciukus perliukais ir karoliukais issiuvinet..

ojoj, koks grožis! jau taip ir matau, kad tuoj dumsiu skaityt apie fimo darbelius ir susidarinet gamybos medžiagų sąrašą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 kovo 2008 - 10:38
QUOTE(seava @ 2008 01 30, 16:11)
o as Jums truputi pavasario atitempiu parodyt blush2.gif

kaip gražu... tiesiog sakuru žydėjimo metas smile.gif o pro langą pasižiūrėjus tai net nebekvepia pavasariu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 kovo 2008 - 10:36
aciu labai aciuks.gif kaip maloniai nustebau sitiek pagyrimu cia atradus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koshka21 @ 2008 02 11, 16:22)
O tokios yra mano naujosios:

dekui uz pagyrima, tavosios irgi fainos, palaikai toki savita sagiu stiliuka thumbup.gif kaip tavo tokiu nemaciau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 kovo 2008 - 10:35
user posted image

mano segė 4u.gif
Atsakyti
Seava, tavo sagė su sakurom man paliko didelį įspudį wub.gif thumbup.gif taip gražiai iš modelino palipdyta wub.gif ir apvarstymas karoliukais gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2008 02 11, 21:37)
Seava, tavo sagė su sakurom man paliko didelį įspudį wub.gif  thumbup.gif  taip gražiai iš modelino palipdyta wub.gif  ir apvarstymas karoliukais gražus thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
kooala, labai jau originali tavo sagė, gal tik jos forma man nelabai, gal apvali gražesnė būtų...

PS žmonės, moderatoriai prašė gi mūsų necituot nuotraukų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koshka21: 11 vasario 2008 - 22:31
Mano blynukas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 kovo 2008 - 10:34
QUOTE(anciuke @ 2008 02 13, 18:46)
Mano blynukas  4u.gif

blynukas thumbup.gif tik gerai būtų, kad truputį mažesnes nuotraukėles kitą kartą keltum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 02 13, 19:59)
blynukas thumbup.gif tik gerai būtų, kad truputį mažesnes nuotraukėles kitą kartą keltum ax.gif

ačiukas
nuotraukeles gaunasi arba tokios arba mazytes mazytes blush2.gif einu ieskoti temos apie nuotrauku sumazinima unsure.gif
Atsakyti
Anciuke, labai daili segė mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti