Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Kažkas naujo smile.gif Ta pirma jau tokia atstumianti biggrin.gif tokiu nenešiočiau, bet jos man patinka smile.gif
Papildyta:
O štai ir mano naujos...
user posted image
user posted image

Papildyta:
Beto, laukiu jūsų sagių su kamėjom, nes mačiau jų nemažai nupirkot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koshka21: 22 vasario 2008 - 15:36
Koshka21 niu pasakiskos wub.gif
Atsakyti
Koshka21, man pirma sagė tokia paslaptinga ir gan solidi, bet tie drugeliai tai visą vaizdą gadina schmoll.gif O antroji tai man kažkaip perkrauta apačioje g.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 02 22, 15:41)
pirmojoj sagės forma kreivoka ir tai dar labiau pabrėžiama vidiniu karoliukų išdėstymu  g.gif
antroji nebloga, tik aš tikriausiai būčiau pasirinkusi formą, atkartojančią tų didžiųjų "stikliukų" išdėstymą. bet čia jau skonio reikalas.

nu ir kas? ax.gif o kas pasake, kad visos sages turi buti idealiu formu? man kaip tik labai grazu kai truputi krastai nukreizioja nail.gif juolabiau cia juk ranku darbas, o ne fabrikinis gaminys, jausmas jauciasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2008 02 22, 18:03)
nu ir kas?  ax.gif  o kas pasake, kad visos sages turi buti idealiu formu? man kaip tik labai grazu kai truputi krastai nukreizioja  nail.gif juolabiau cia juk ranku darbas, o ne fabrikinis gaminys, jausmas jauciasi  lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai kazhkaip paskutiniu metu nieko nesijauchia cia idetose segese...toks jausmas,- nuejau i galanterijos parduotuve, prisipirkau bileko ir sudejau i kruva blink.gif priskaitant elementarius smeigtukus, pigius plastmasinius karoliukus ar gelytes ish kaspinuku, (kurios, visada maniau, siuvamos ant liemeneliu ir triusiku unsure.gif )
nu, bet ash 'su Daile' nieko nesimokius, tai tpsakant, i mano nuomone galit ir nekreipt demesio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2008 02 22, 18:03)
nu ir kas?  ax.gif  o kas pasake, kad visos sages turi buti idealiu formu? man kaip tik labai grazu kai truputi krastai nukreizioja  nail.gif juolabiau cia juk ranku darbas, o ne fabrikinis gaminys, jausmas jauciasi  lotuliukas.gif

taip, aš irgi manau, kad turi matytis, kad rankų darbas mirksiukas.gif ir nebūtina gi idealias formas išlaikyti, bet mano galva toj pirmoj sagėj iškraipyta forma ir pjauasi su vidiniu ratuku iš karoliukų (nors labai gerai žinau, kaip sunku lygiai padaryti išorinį lygų kraštą, ypač jei karoliukais apsiuvinėtą)
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 02 22, 19:13)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 02 22, 18:16)
nu, bet ash 'su Daile' nieko nesimokius...

Nu tai va čia žinok ir bėdelė man atrodo rolleyes.gif , nes žinok mano klasėj irgi tos 'Dailės' nebuvo , nu ... Va būt buvus, tai ir turėtum tą 'pajautimą' nu. O dabar tai ką- nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Ei nemoksos ko cia lendat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visa ritma sutrikdet lotuliukas.gif .Einu ir as is cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2008 02 22, 22:38)
Ei nemoksos ko cia lendat  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visa ritma sutrikdet  lotuliukas.gif .Einu ir as is cia  ax.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš irgi einu iš čia.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 02 22, 19:16)
man tai kazhkaip paskutiniu metu nieko nesijauchia cia idetose segese...toks jausmas,- nuejau i galanterijos parduotuve, prisipirkau bileko ir sudejau i kruva blink.gif  priskaitant elementarius smeigtukus, pigius plastmasinius karoliukus ar gelytes ish kaspinuku, (kurios, visada maniau, siuvamos ant liemeneliu ir triusiku unsure.gif )
nu, bet ash 'su Daile' nieko nesimokius, tai tpsakant, i mano nuomone galit ir nekreipt demesio... unsure.gif

o karoliukai tarp kitko ne plasmadiniai, o stiklianiai, patys tikriausi karoliukai tiesiogine sio zodzio prasme ...ir ne tokie jau ir pigus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zaiziukas @ 2008 02 23, 01:11)
o karoliukai tarp kitko ne plasmadiniai, o stiklianiai, patys tikriausi karoliukai tiesiogine sio zodzio prasme ...ir ne tokie jau ir pigus  biggrin.gif

oi, norejau pasakyti plastmasiniai ir stikliniai, sorry uz klaidas
Atsakyti