Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

et baikit pyktis. topsecret.gif friends.gif kazkokia labai jau nejauki ir nedraugiska tema pasidare.... g.gif geriau idekit savo darbeliu daugiau ir pagyvinkit tema savaisiai.manau kad visiems nuo to tik geriau bus.juk cia uzsuka zmones pasiziurineti kas ka idomaus sugalvojo....as kazkaip asmeniskai manau kad nera teisinga sakyti jog galanteriniu gelyciu negalima deti isages...plastikiniu karoliuku taip pat....nemanau kad visos sages turi buti is svarovskiu ar deimantu ir shilku.....kazkaip cia man tikrai del tu gelyciu toks uzsikabinimas nera prasmingas ir logiskas....kazkam gal gali pasirodyti visiska nesamone kazkokios nukirptos avies vilna deti ant sages, ar ja pacia is vilnos daryti... laugh.gif nu cia tikrai skonio reikalas is ko daryti sage....merginos nereikia iki tokiu krastutinumu nukeliauti mirksiukas.gif nesuprantu g.gif ar kai pacios pamatot parduotuvej plastikini karoliuka ar zvyneli begat nuo jo kaip velnias nuo kryziaus?kazkokie keisti isitikinimai...as nesuprantu.... unsure.gif
Atsakyti
victory.gif good.gif niu magnolija as tai tikrai nesipykstu, tik siaip issakiau savo nuomone thumb_yello.gif kazkaip berysio skaitineti kai vis komentarai tas negrazu, tas netinka, tas berysio, cia ne menas ir t.t., niu tikrai berysio mergaites schmoll.gif nes nesuprantu tada jau visai kas su rysiu, o kas be rysio, juk ziuri tas grazu, tas ne labai, juk netgi tuos pacius dzinsus, vienas apsimauna ir nesioja ir grazu, o kito i tuos pacius dzinsus net ne uz ka neikisi, juk kiek zmoniu tiek nuomoniu, tiek skoniu, nors aisku yra kad vienas daiktas patinka vos ne visiems, o kitas turi sulaukti savo seimininko ir jis jam bus graziausias, jau visai as cia i pievas sneku doh.gif friends.gif
geriau patarkit, esu macius, gal ir ant sagiuku, kad naudojama buna tokia vielute akraizgyta, aplankstyta, siaubas net nemoku paaiskinti, bet gal suprasit, gal netycia zinote, kur jos butu galima nusipirkti ir aplamai kokia ten ta vielute naudojama, einu gal rasiu foto kokia, kazkur maciau lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 24 vasario 2008 - 19:24
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 24, 17:42)
ne nu pasisakymai gal ir ne per kukliausius tu cia suradai, nu uups ar ne ta koja islipus esi, ar be nuotaikos, o gal tik man cia taip atrodo smile.gif

ne, ash tik shiaip bjauri boba esu rolleyes.gif ir kritishka....ypac kitiems hihihi.gif
o korsetai tai yra geris drinks_cheers.gif

Magnolija,- nu, galiu atsikabint nuo tu gelyciu, -pati esu darius sege su gelytem, nu nail.gif galima, galima tas galanterines gelytes det...viska galima, svarbiausia koks rezultatas gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
http://public.fotki....uskarai/as.html tikiuosi savininke neuzpyks kad is jos biski foto pasisavinau, ax.gif mirksiukas.gif tik cia va apraizgyti auskarai , va kur tokia vielute gauti, ir aplamai kokia cia jinai kaip vadinasi, kur yra pirkti, aciukas is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 24, 20:23)
victory.gif good.gif niu magnolija as tai tikrai nesipykstu, tik siaip issakiau savo nuomone  thumb_yello.gif kazkaip berysio skaitineti kai vis komentarai tas negrazu, tas netinka, tas berysio, cia ne menas ir t.t., niu tikrai berysio mergaites  schmoll.gif nes nesuprantu tada jau visai kas su rysiu, o kas be rysio, juk ziuri tas grazu, tas ne labai, juk netgi tuos pacius dzinsus, vienas apsimauna ir nesioja ir grazu, o kito i tuos pacius dzinsus net ne uz ka neikisi, juk kiek zmoniu tiek nuomoniu, tiek skoniu, nors aisku yra kad vienas daiktas patinka vos ne visiems, o kitas turi sulaukti savo seimininko ir jis jam bus graziausias, jau visai as cia i pievas sneku  doh.gif  friends.gif
geriau patarkit, esu macius, gal ir ant sagiuku, kad naudojama buna tokia vielute akraizgyta, aplankstyta, siaubas net nemoku paaiskinti, bet gal suprasit, gal netycia zinote, kur jos butu galima nusipirkti ir aplamai kokia ten ta vielute naudojama, einu gal rasiu foto kokia, kazkur maciau  lens.gif

aha gerai tu cia susakei. drinks_cheers.gif tikrai kad negrazu savo nuostata prikisinet kitiems.nezinau.nesu as konfliktiska labai jau.bet norisi nutraukti kuo greciau sita nejaukia aplinka susikurusia...kazkaip anksciau cia silciau buvo...o cia dbaar tai kvarbatkos visoms nepatinka tai plastikiniai karoliukai tai drugeliai.... doh.gif geriau sagiu gaminimo technikomis dalinkites mirksiukas.gif ir draugaukit 4u.gif
Atsakyti
gal kuri turite kokią sagę sakykim pagyvenusiai damai skirtą,nes dauguma čia jų labai jaunatviškos, bet juk ne vien sau gaminate biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2008 02 24, 20:27)
ne, ash tik shiaip bjauri boba esu  rolleyes.gif  ir kritishka...

na, būna ir kritiškesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 02 24, 20:27)
ne, ash tik shiaip bjauri boba esu  rolleyes.gif  ir kritishka....ypac kitiems hihihi.gif
o korsetai tai yra geris  drinks_cheers.gif
Magnolija,- nu, galiu atsikabint nuo tu gelyciu, -pati esu darius sege su gelytem, nu nail.gif  galima, galima tas galanterines gelytes det...viska galima, svarbiausia koks rezultatas gaunasi rolleyes.gif

ne nu ir prajuokinai bjaurbobe lotuliukas.gif cia klause senyvai moterytei, man atrodo maciau kazkuri mergaite pardavineja su kamejomis, man tai jos tinka ivairaus amziaus moterom mirksiukas.gif jei kas galiu paieskoti kur vakar maciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 24 vasario 2008 - 19:36
man sita visai rimta atrodo...viena is solidesniu..bent jau mano akimis ziurint mirksiukas.gif

http://public.fotki....0608152838.html
Atsakyti
Aišku ne mano reikalas, bet aš manau, kad kritika sveika ir skatina žmones tobulėti. Juolab kad tai nėra pikta kritika schmoll.gif , o tiesiog išsakomos pastabos, apie ką būtų galima pagalvoti, paskatinama ieškoti naujovių.
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 02 24, 20:38)
man sita visai rimta atrodo...viena is solidesniu..bent jau mano akimis ziurint mirksiukas.gif

http://public.fotki....0608152838.html

niu cia jau visai rimtuoliska thumbup.gif , nors pas magnolija vos ne visos man tokios solidzios ( kodel tos nerodei anksciau g.gif , nors gal ir nemaciau ax.gif ), nors aisku dar reikia i zmogu atsizvelgti, kur ji ta sage nesios, koks apsirengimo stilius, ar i prezidentu prie apsirengimo sages reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 24, 20:48)
niu cia jau visai rimtuoliska thumbup.gif , nors pas magnolija vos ne visos man tokios solidzios ( kodel tos nerodei anksciau g.gif , nors gal ir nemaciau  ax.gif ), nors aisku dar reikia i zmogu atsizvelgti, kur ji ta sage nesios, koks apsirengimo stilius, ar i prezidentu prie apsirengimo sages reikia  lotuliukas.gif

aj kad as ne visas ir rodau cia... blush2.gif savo temoj visas rodausi ir foto albume sukrautos visos....kazkaip nenoriu uzgriozdint visos temos cia savo sagem lotuliukas.gif umn.gif
Atsakyti
o tai jei dar ir tu neberodysi i ka reikes beziureti g.gif griozdink griozdink, as visada paveizesiu, niu aisku ne visada issisakau, bet jau paziureti tai tikrai paziuriu smile.gif
dabar kur cia tos pastabos, nematau as ju g.gif
Sizike ,o cia apie kritika, kuri isreiksta labai graziais pasakymais "išsakomos pastabos, apie ką būtų galima pagalvoti, paskatinama ieškoti naujovių".:

*kleckų kuriose kartais nė pastangų nesimato . Atrodo, kad nieks kitokių nebegamina
*Aisku cia skonio reikalas, bet tos su kamejom perkrautos,nuo tu kaspineliu ir raukinuku jau norisi cool.gif
*sages-tortai kazhkokie.... g.gif nu tu kaspinuku-raukinuku rimtai kniaukt norisi....
*As tai net ir komentuoti nenoriu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 24 vasario 2008 - 20:07