Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Man irgi gosiuko sages super. kiek zmoniu tiek nuomoniu.
Atsakyti
Manoji labai paprasta:
user posted image
Atsakyti
Gegyte koks "eziukas su ant nugaros obuoliukais" grazus , grazus broskiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,ikeliu kruvele biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
oooooooo rulle urmu padave, o daba po viena kad perziureti mirksiukas.gif gliazu man tai ....
Atsakyti
Panos, o kur Jūs perkate tuos paveiksliukus kur sagių viduriukuose? ir ar jie medžiaginiai ar kaip? prašau paaiškinkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2008 02 27, 18:08)
Panos, o kur Jūs perkate tuos paveiksliukus kur sagių viduriukuose? ir ar jie medžiaginiai ar kaip? prašau paaiškinkite 4u.gif

popierines is zurnalu ir pan.
Atsakyti
kazkaip nesulaukiu is gosiuko kaip ten yra su tais sagiukais g.gif unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
rulle labai labai grazu smile.gif man patinka tokios bigsmile.gif
dar taves noriu paklausti, jei gali isduoti, o kur tu realizuoji visa savo grozi - gal "Aukso avyje" g.gif , nes taviskes labai labai grazios, tikrai galima i parduotuve kokia nesti
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 02 28, 09:10)
rulle labai labai grazu smile.gif man patinka tokios bigsmile.gif
dar taves noriu paklausti, jei gali isduoti, o kur tu realizuoji visa savo grozi - gal "Aukso avyje"  g.gif , nes taviskes labai labai grazios, tikrai galima i parduotuve kokia nesti

Aciu, sagemis rimtai neuzsiimu,sias i muge nesiu,pabandymui smile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image Na va cia mano kelios sages smile.gif tikiuosi labai neispeiksit ax.gif wub.gif
Atsakyti
zilka69 ploja.gif labai gražūs ir kruopštūs darbeliai. Man su savo segėm tik po lapais slėptis, kai čia tokių dalykų prisižiūriu ph34r.gif
Atsakyti