Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 09, 13:59)
tei rodyk viska, bus kur akytes paganyti  mirksiukas.gif

per daug is karto bus blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
viena tik parodysiu, bet is kitos "operos" biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2008 03 09, 15:12)
per daug is karto bus blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
viena tik parodysiu, bet is kitos "operos"  biggrin.gif

irgi graziu mirksiukas.gif thumbup.gif , niu man kamejos kai patinka tai viskas su jom grazu, niu bet ir vel kaspiniukas per didelis kaip man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 09, 14:23)
irgi graziu  mirksiukas.gif  thumbup.gif , niu man kamejos kai patinka tai viskas su jom grazu, niu bet ir vel kaspiniukas per didelis kaip man  doh.gif

aciu 4u.gif
na, cia jau kaspinukas tikraaai nedidelis biggrin.gif gal tik foto taip atrodo, nes fotkinta kazkaip kreivai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2008 03 09, 13:50)
o cia mano sage su kameja ax.gif
user posted image

O kaip Jus tas kamejas darote ax.gif ? Noreciau mamai tokia padaryti, bo ji labai tokias megsta wub.gif !
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2008 03 11, 12:32)
O kaip Jus tas kamejas darote ax.gif ? Noreciau mamai tokia padaryti, bo ji labai tokias megsta wub.gif !

parasysiu a.z wink.gif bet siaip, kaip ir visos sages, jos daromos mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau ir as kameja pasidaryt, parasyk ir man prasau AZ 4u.gif

Man tai su sagem sunkiausia kita puse padaryt, kad uzsegimas graziai atrodytu doh.gif
Atsakyti
tai kad nieko ten neiprasto, daromos kaip ir visos sages biggrin.gif nezinau net ka ir rasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2008 03 11, 13:23)
tai kad nieko ten neiprasto, daromos kaip ir visos sages  biggrin.gif nezinau net ka ir rasyt biggrin.gif

Man irgi visai neaišku-ar tai dekupažas, ar modelinas, ar dar kokiu kitu būdu išgautas moters atvaizdas g.gif (nes fotografuota iš labai toli, nuotraukos gana tamsios, neryškios) Tas pasakymas-"daromos kaip ir visos sagės"-labai jau abstraktus... Juk sagių darymo technikų-begalės, ir tikrai visos sagės nėra vienodai daromos.

Dažnai apsilankau šioje temoje, tačiau ji virsta jau į pagyrų puodą(o tam yra atskira tema), čia trūksta informacijos apie technikas, apdailos galimybes.
Tad būtų visai smagu,kad savo sages besirodančios mergaitės pasidalintų savo patirtim arba bent atsakytų į kitų pateiktus klausimus smile.gif
Tik nepagalvokit,kad čia aš piktinuosi, anaiptol mirksiukas.gif Rašau tai, ką pastebėjau...
Atsakyti
Pritariu ievushka, nes ne visos tomis paciomis technikomis dirba, tai jei zmogus paklause kaip, tai ir butu malonu gauti i tai atsakyma. Nebutina su visom nuotraukom (nors kai kurios padare ir taip, darytas dekupazu budu), bet bent punktus pavardinti butu galima mirksiukas.gif . Pavyzdziui: ar sita kameja yra klijuojama, ant ko, su kokiais klijais, ar ji turi pati koki padenkta pavirsiu? O visa kita tai jau kiekvienos ismone, puosti karoliukais, juostele ar dar kaip kitaip wub.gif bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brudi: 11 kovo 2008 - 17:28
gal nesupyks moderatores jei pareklamuosiu truputi blush2.gif manau kad sagiu gamintojos tikrai turetu susidometi situo reikaliuku ax.gif karoliuku SWAP'as
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2008 03 09, 13:50)
o cia mano sage su kameja ax.gif
user posted image

pati cameja grazi, panasi i pirktine, o vat kaspinas doh.gif -ziaurybe
Atsakyti
Pasirodysu ir as smile.gif

user posted image

Daugiau cia: www.fotki.com/aistiene

Atsakyti