Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

QUOTE(Aistiene @ 2008 03 11, 21:18)
Pasirodysu ir as smile.gif

user posted image
Daugiau cia: www.fotki.com/aistiene

thumbup.gif
šita sagė man pasirodė labai sava, turbut kažkas panašaus jau brendo mano smegenelese ax.gif
Atsakyti
na, nerasiau, nes maniau, jog zinot kas ta kameja... ax.gif tai yra toks reljefinis moteriskes (bet nebutinai) atvaizdas, man atsiunte jas jau gatavas wink.gif o klijuoju jas ant tokios storos medziagos, nzn kaip vadinasi blush2.gif bet galima klijuoti ant ko nori smile.gif na, o visa kita, "apiforminimas" tai jau cia skonio reikalas wink.gif na, tikiuosi dabar tiksliai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2008 03 11, 20:18)
Pasirodysu ir as smile.gif

user posted image
Daugiau cia: www.fotki.com/aistiene

Sita sage superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Koloritas laaabai liuks thumbup.gif wub.gif Ir suderink tu man taip g.gif thumbup.gif
Atsakyti
dar maniskes vaikiskos
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aistiene niu aip visada bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
blansyte lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif fainuoliski tokie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2008 03 12, 12:42)
dar maniskes vaikiskos

Sages super, o jos badytos velomo adatom, ta prasme ne slapiu budu. O kiek uztruko tokio grozio gamyba ir ar kietos jos?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2008 03 11, 23:12)
na, nerasiau, nes maniau, jog zinot kas ta kameja... ax.gif 

as manau, kad merginas domino is ko tos kamejos, o ne kas jos per daiktas ax.gif
pvz. man jos panasios i pirktines, nes as esu tokias maciusi "gyvai" -buvo is stiklo su kates akies efektu, bet galima ir formele nusipirkus tu moteriskiu paciai pasidaryti is gipso ar modelino
Ambet trip parodoje buvo galima nusipirkti is naturalaus akmens kameju -kaina nuo 15 iki 40 lt
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2008 03 12, 16:05)
Sages super, o jos badytos velomo adatom, ta prasme ne slapiu budu. O kiek uztruko tokio grozio gamyba ir ar kietos jos?

Ačiū visoms wub.gif

Brudi ,jos badytos adatom,pakankamai kietos.O kiek užtrunka,tai gal nuo igudimo priklauso.Aš per vakara daugmaž vieną nuveliu wub.gif
Atsakyti
Paskutinis darbukas smile.gif Sage plius rankogaliu sasagos smile.gif

user posted image

www.fotki.com/aistiene 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistiene: 14 kovo 2008 - 22:35
aistiene, tavo sages, truksta zodziu, ziuriu ir seile varva, taip viskas suderinta, taip i taikini kaip sakoma, tos spalvyte, tas kruopstumas... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o tu jas i prekyba leidi? blush2.gif cia siaip, idomumo delei, kiek uz sage noretum pinigeliu? mirksiukas.gif
Papildyta:
oi, Aistiene, atsiprasau, visa iformacija jau radau tavo nuorodeleje, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2008 03 14, 22:34)
Paskutinis darbukas smile.gif Sage plius rankogaliu sasagos smile.gif

user posted image

www.fotki.com/aistiene  4u.gif

labai labai labai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Doliki @ 2008 03 14, 23:48)
aistiene, tavo sages, truksta zodziu, ziuriu ir seile varva, taip viskas suderinta, taip i taikini kaip sakoma, tos spalvyte, tas kruopstumas... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o tu jas i prekyba leidi? blush2.gif cia siaip, idomumo delei, kiek uz sage noretum pinigeliu? mirksiukas.gif
Papildyta:
oi, Aistiene, atsiprasau, visa iformacija jau radau tavo nuorodeleje, aciu 4u.gif

Zinoma leidziu i prekyba smile.gif Uzeik www.fotki.com/aistiene, cia viskas ir bus surasyta smile.gif
Atsakyti