Įkraunama...
Įkraunama...

Nesveika veido odos spalva... kaip kovoti?

Aš turiu bėda - jei būnu neįdegusi arba nepasidažiusi - atrodau klaikiai, pažįstami tada manęs klausia ar aš nesergu, arba ar aš neverkiau ką tik. Tiesiog ji tokia kažkokia nesveikai perbalusi.
Todėl esu priversta arba dažytis kasdien, arba eit į soliariumą... O taip norėtusi kartais būti tiesiog tokia kokia esi..
Tai va gal pas ką irgi yra tokia problemytė ir gal žinot kaip su tuo kovoti?
Atsakyti
tiesiog nupasakojai mano situacija,man lygiai tas pats smile.gif anksciau netepdavau pudros,tai zmones vos ne gatvej klausdavo,ko as tokia balta,gal silpna ir t.t. todel kasdien tepu tamsesne pudra,o ant virsaus dar idegio pudra biria. (nu cia supratot,ka turejau omeny) arba einu i soliariuma,bet lyg tycia veido neima.
o pas mane problema,kad mazas hemoglobinas,70. tai geriu gelezi jau pora menesiu,bet nezinau,pagerejimo nera..nieko nesugalvoju..
girdejau,kad jei nori but tamsesnes odos spalvos,kasdien reikia gert po stikline morku sulciu,bet kazkas minejo,kad kenkia inkstams ar kepenim,snepamenu. ir nezinau,koki atspalvi suteikia,apti nebandziau.
dabar bandau atsistatyt krauja, o dar nervina,kad melyni paakiai pas mane,tai tokia perbalus,pavargus atrodau.. o lupos pas mane visada labai raudonos,irgi kontrastas su veido spalva..sad.gif
nu va,viska issakiau,ka norejau pasakyt wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Ievuze23 @ 2007 11 01, 16:32)
Aš turiu bėda - jei būnu neįdegusi arba nepasidažiusi - atrodau klaikiai, pažįstami tada manęs klausia ar aš nesergu, arba ar aš neverkiau ką tik. Tiesiog ji tokia kažkokia nesveikai perbalusi.
Todėl esu priversta arba dažytis kasdien, arba eit į soliariumą... O taip norėtusi kartais būti tiesiog tokia kokia esi..

manau cia labai daug kas turi tokia beda... doh.gif mano veidelis irgi neidialus nepasidazius, bet as del to per daug nepergyvenu... o patarimai butu tokie: apsilankyk soliariume, nusipirk beta carotino papildu (lengviau idegsi soliariume ir oda igaus labai grazu atspalvi), butent paakiams nusipirk labai sviesios skystos pudros, dar kompaktine tamsesnio atspalvio pudra reiketu isigyti ir be abejo skruostu raudoni... stai ir viskas... gal ir daug isvardinau, bet kaip igusi tai per pora minuciu galesi suteikti veidui grazu atspalvi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo saves dar patarciau issigyt veido krema su spalva,pvz Avon ir kainuoja nedaug ir labai pakeicia veida,tuo paciu tai nera pudra,nes kasdien pudros juk neprisitepsi.
Atsakyti
QUOTE(Ievuze23 @ 2007 11 01, 16:32)

Mano oda ziema pasidaro ir blyski schmoll.gif bet daugelio lietuvaiciu oda yra sviesi. Jei oda butu papilkejusi, tai matyt galima butu su tuo kovoti, o dabar... as matau tik dvi iseitis: vaikscioti pabalusiai arba pasitelkti kosmetika/soliariumus
Tai kai oda pradeda balti naudoju arba skysta pudra ar kompaktine, dar turiuy egipto zemes.Aisku, butu smagu jei nereiktu mozotis smile.gif nors kartais man tai labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2007 11 01, 16:10)
o pas mane problema,kad mazas hemoglobinas,70. tai geriu gelezi jau pora menesiu,bet nezinau,pagerejimo nera..nieko nesugalvoju..

Su geležim nejuokauk. Pas Tave ir blyškumas yra nuo to (nėra tas pats, kas šiaip būti išblyškusiam). Sakau, nes turėjau ir turiu bėdų su ta nelempa geležim jau daug metų. Kad ją atstatyti, reikia įdėti daug pastangų; ir mitybą reguliuoti, ir vaistus kokius geri žiūrėti. Geležies atstatymui esu išgėrusi daug įvairiausių vaistų, tad jei tau įdomu, galiu papasakoti, kas man padėjo ax.gif
Atsakyti
deta, as tai pradzioj geriau ampules,tik pamirsau pavadinima,o dabar tardiferon (atrodo) tabletikes smile.gif o mano seimos gydytoja labai atmestinai ziuri,kad mano toks hemoglobinas,apie mitybos reguliavima isvis neuzsimine sad.gif butu labai malonu,labai pagelbetum,jei papasakotum,nes pas mane jau nuo gimimo tokia problema smile.gif
Atsakyti
Mano oda irgi amzinai balta..anksciau dar turejau juodus plaukus,tai mano baltumas isvis isryskedavo,dabar persidaziau sviesiai,dar patepu veida idgio kremu labi svelniai ir atrodau bent pakenciamai,bet vistiek isblyskus.. verysad.gif
Atsakyti
Tai gerai kad jūs tik baltos būnat biggrin.gif man šaltuoju laikotarpiu oda net pamėlynuoja biggrin.gif ( rankos išvis būna kaip lavono blink.gif lotuliukas.gif ).. ka padarysi.. patepu pudra (bet ne tamsesne) ir gyvenu blush2.gif
Atsakyti
man irgi si problema sad.gif keisciausia tas, kad mno hemoglobinas tikrai ne per mazas. karta gydytoja net nusitebejo, sako is tyrimo rezultatu niekaip nepasakyciau, kad cia tavo tyrymai unsure.gif tik turiu problemu su skydliauke ir pastoviai persidirbu doh.gif soliarumas visai neima manes, bet jei ir imtu, tikrai nebeiciau schmoll.gif sia problema sprendziu kaip ir visi - veido pudra + bronzine pudra (EZ). anksciau dar turejau problemu su spuogais, tai visai tragiskai atrodydavo. aciu dievui dabar susitvarke. o soliarumas visai neima manes, bet jei ir imtu, tikrai nebeiciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2007 11 01, 16:10)
tiesiog nupasakojai mano situacija,man lygiai tas pats smile.gif anksciau netepdavau pudros,tai zmones vos ne gatvej klausdavo,ko as tokia balta,gal silpna ir t.t. todel kasdien tepu tamsesne pudra,o ant virsaus dar idegio pudra biria. (nu cia supratot,ka turejau omeny) arba einu i soliariuma,bet lyg tycia veido neima.
girdejau,kad jei nori but tamsesnes odos spalvos,kasdien reikia gert po stikline morku sulciu,bet kazkas minejo,kad kenkia inkstams ar kepenim,snepamenu. ir nezinau,koki atspalvi suteikia,apti nebandziau.
dabar bandau atsistatyt krauja, o dar nervina,kad melyni paakiai pas mane,tai tokia perbalus,pavargus atrodau.. o lupos pas mane visada labai raudonos,irgi kontrastas su veido spalva..sad.gif
nu va,viska issakiau,ka norejau pasakyt wink.gif)

tu cia apie mane biggrin.gif

QUOTE(Deta_ @ 2007 11 07, 12:19)
Su geležim nejuokauk. Pas Tave ir blyškumas yra nuo to (nėra tas pats, kas šiaip būti išblyškusiam). Sakau, nes turėjau ir turiu bėdų su ta nelempa geležim jau daug metų. Kad ją atstatyti, reikia įdėti daug pastangų; ir mitybą reguliuoti, ir vaistus kokius geri žiūrėti. Geležies atstatymui esu išgėrusi daug įvairiausių vaistų, tad jei tau įdomu, galiu papasakoti, kas man padėjo  ax.gif

Pasidalink prasau patirtimi 4u.gif , nes isbales veidas ir melyni paakiai nervuoja juodai doh.gif
Atsakyti
deta_,aciu tau uz patarimus labai,bet matyt mano triju menesiu aktyvus gelezies kelimas nenuejo veltui! nuo 70 pakilo iki 138!!! as tokia laiminga,tiesa,ryt del viso pikto einu dar karta kraujo tyrimu darytis,nes reikia dar karta,bet paziuresiu,ar del hemoglobino nesuklydo smile.gif nes truputi fantastika,kad tiek pakiltu wink.gif)
o as siaip,kad pasikelt hemoglobina kasdien geriau terdiferon po dvi tabletes,bet butinai kasdien! ir labai daug burokeliu sulciu, mesos, reguliavau mityba smile.gif
tiesa,gal tam kilumui itakos turejo tai,kad dbr dingusios menesines.. o jos ir buvo kalciausios del mano zemo hemoglobino..
bremen, svarbiausia atkakliai gerk gelezi ir valgyk gelezies turinciu produktu! man daug kantrybes prireike wink.gif
Papildyta:
bet veidas,deja,neigavo grazios spalvos wink.gif matyt as is prigimties tokia sviesi ir nieko cia nepakeisi smile.gif
Atsakyti