Įkraunama...
Įkraunama...

Nesveika veido odos spalva... kaip kovoti?

Patarčiau pavartoti vitaminus (maisto papildus) Beta-karotine. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2008 01 25, 22:22)
Patarčiau pavartoti vitaminus (maisto papildus) Beta-karotine. tongue.gif

O gal ir mintis g.gif Žinau, kad geriant morkų sultys oda įgauna atspalvį, bet morkos- brrrrr kaip nemėgstu. O tu vartojai? Kokios firmos, ką jie dar duoda išskyrus odos priežiūrą? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Na ir aš jungiuos prie Jūsų baltučių kompanijos, su ta pačia problema..Kažkaip vis neišmokstu su ja kovot, tiesa, nors geležis pakilo, o mano gydytoja sakė -"tu niekada jau jos nepakelsi" unsure.gif persirašiau pas kitą gydytoją, kažkaip jau atmestinai ji į viską žiūrėjo. O šiaip ir toliau vaikštau kaip gyvas lavoniukas, net baisu į veidrodį žiūrėt. Vis nuleidžiu rankas, nes ką bedaryčiau į žmogų tampu panaši tik vasrą blush2.gif na ir soliariumas aišku, bet aš jo vengiu..Ech, trūksta man tos kantrybės.Negerai...
O šiaip šitą tikriauisiai žinot, na bet gal kam nors įdomu prisiminti:

Daug geležies turi:
• morkų, burokėlių, ridikų sultys (arba tiesiog šios daržovės);
• džiovinti baravykai, kakava, šokoladas, petražolės, špinatai, jautiena, pupelės, rupi duona, riešutai;
• dilgėlių, žemuogių lapų, gysločių arbata;
• uogos (braškės, žemuogės, mėlynės, juodieji serbentai).
Vitaminai bei mineralinės medžiagos (geležis!) geriau pasisavina su vitaminu C. Jo gausu citrusiniuose vaisiuose, kiviuose, arbūzuose. (Pvz.: galima užgerti greipfrutų, apelsinų, obuolių sultimis. Geležies preparatų niekada nereikėtų užgerti gazuotu mineraliniu vandeniu ar pienu.) Kava, arbata, pienas ir kai kurie vaistai slopina geležies pasisavinimą. Geležies praparatai prastai pasisavinami, todėl juos reikėtų gerti prieš valgį arba 2 valandas po jo.
Aišku miegas, poilsis teigiamos emocijos, vanduo...na tai tiesiog būtina gražiai ir rausvai odai:)
Beje, esu girdėjusi, kad odą padeda rausvinti persiko kaukės, tiesiog supjaustyti griežinėliais ir palaikyt ant veido 15-20 min. Tiesa pati dar nebandžiau, bet reikės išmėgint. Įsivaizduoju, kad rezultatas ne po vieno karto ax.gif Na, o suglebusią, papilkėjusią ir išbalusią veido odą ryte galima pamasažuoti ledo gabalėliu. Šaltis aktyvina odos kraujotaką, veidas tampa skaistus, lygus ir rausvas....

Tikiuosi, kas nors pravers mirksiukas.gif , o jei jau viską žinojot, tai... blush2.gif
Papildyta:
beta-karotiną ir aš vartojau, jis gerina odos būklę, ir apsaugo ją. Padeda gražiau įdegti mirksiukas.gif
Atsakyti
o as jokiu problmu su gelezim neturiu (arba bent nezinau kad turiu g.gif ) bet esu balta kaip popierius (mama pasakojo kad kai visai mazyte dar buvau, lyg ir buvo pas mane gelezies trukumas, tai gal cia nuo tada liko biggrin.gif )... kazkaip man tai netrukdytu, netgi patiktu, bet va kad spuogeliu daznai pas mane atsiranda. tai vien del ju tenka pudruotis. paskutiniu metu baigiu juos apsigydit, tai vis dazniau leidziu sau nesiteplioti thumbup.gif geriausias budas, tiesiog nekereipti demesio i ta baltuma, o juo didziuotis ax.gif
Atsakyti
Tai gal Tavo tiesiog odos pigmentas toks smile.gif O as tai kartais jau ne balta bunu, bet permatoma, bent jau taip aplinkiniai issireiskia blush2.gif Na, bet tikrai as negraziai balta, baisu net i veidrodi kartais paziuret doh.gif
Atsakyti
as ir visa isblyskus bet juokinga tame kad siaip as skaitausi tamsesnes odos tokios i geltonuma tai kai idegu buna labai grazu bet sia ziama taip isblyskau kad atrodau kaip lavonas vaskine bekrauje oda schmoll.gif , tai pastebejau kad tai tiesiai susija su miego ir maisto kokybe
Atsakyti
Ale as tai turbut nenormali lotuliukas.gif .Balta kaip suris ale i galva neimu, bet va paskaicius galvoju, kad reiktu kraujo tyrimus pasidaryt g.gif .Jei nebutu gaila plauku-nudazyciau varno sparno juodumu, ispaisyciau raudonai lupas ir eiciau kaip Mirtise lotuliukas.gif .Tikrai asen ne visus sulus turiu lotuliukas.gif g.gif Vasara truputuka rusvesne bunu, jei lauke ant saules sedziu, bet saule nelabai kanda schmoll.gif .Gal todel, kad strazdanota ir svelniai ryza ir esu balta?
Atsakyti
man irgi ta pati problema. balta kaip suris, tiek ziema tiek vasara sad.gif pudruotis ir tepliotis labai nemegstu tai ir vaikstau perbalus sad.gif( bandziau pradeti lankyti soliariuma, tai dar viena problema is dangaus nukrito. idegu labai nelygiai, o ypac veidas, aplink lupas ir kakta idega smarkiai , o zandu isvis neima. nezinau gal pigmento trukumas ar kas, bet soliariumas nepagelbejo. tada bandziau pradeti naudoti idegio krremus, pamaniau kad tas vietas kur man labiau soliariume idege tepsiu maziau ir problema isnyks, bet kur tau - tas pats velnias. susinervinus meciau visas priemones ir nusprendziau but baltute... tik tiek kad svajone but graziai irudusia juodaplauke teko irgi palikt pakelej.
Atsakyti
as pati esu tamsiaode, nu bet veidas....... lyg buciau balta kauke uzsitepus, tai vis turiu pudra terliotis, o taip jau ji man atsibodo, bet ko nepadarysi del grozio smile.gif Saulej veidas sunkiai idega, o kunas tai kaip pas mulate,. Nenormali kazkokia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2007 11 01, 17:32)
Aš turiu bėda - jei būnu neįdegusi arba nepasidažiusi - atrodau klaikiai, pažįstami tada manęs klausia ar aš nesergu, arba ar aš neverkiau ką tik. Tiesiog ji tokia kažkokia nesveikai perbalusi.
Todėl esu priversta arba dažytis kasdien, arba eit į soliariumą... O taip norėtusi kartais būti tiesiog tokia kokia esi..
Tai va gal pas ką irgi yra tokia problemytė ir gal žinot kaip su tuo kovoti?

as tai naudoju savaiminio idegio krema ir dabar man viskas thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
turint papilkejusia, praradusia spalva oda siulyciau rinktis deguonies proceduras, deguonine kosmetika (pvz Faberlic). Turint laiko ir nori - galima pasidaryti keleta atstatomuju proceduru kosmetikos salone.
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2007 11 28, 17:12)
Zinau ka turi mintyje, sakydama del susijaudinimo raustanti oda... Mano visas jaudulys, nepatogumo jausmas ir visa kita tiesiog uzrasytas ryskiai rauonuose zandukuose...  doh.gif Ir dar negaliu gert stipriu gerimu, nes irgi tampu iskart kaip i braskes isokusi.... verysad.gif 

Dar pavydziu baltai tiem zmonems, kurie nerausta beveik  rolleyes.gif

zinot, reiskias pas jus labai arti odos pavirsius yra kapiliaru tinklas...

Tiesiog pacios kapiliaru sienles yra labai plonos, ir del to per oda prasimusa raudonis.

Si dalyka sutvarko vitaminas c. tiesiog jis stiprina kapiliaru sienles ir tada raudonio nebesimato per oda.. lygiai taip pat yra su pajuodusiais paakiais - taip pat plonos kapiliaru sieneles.

Aisku vitamino c, neuztenka, kad ji gersime tabletemis, yra serumai, kremai su vitaminu c. dideliu koncentratu - kuris patenka tiesiai ant veido, o taip pat ir pasiekia kapiliarus smile.gif

zinoma, tai ne vienos dienos rezultatas. bet turiu realiu pavyzdziu, kaip raudonio sumazeja... drinks_cheers.gif sekmes! smile.gif
Papildyta:
Pilkuma odai duoda - negyvos lasteles, kurios sluoksniais kaupiasi ant viso musu kuno, o taip pat ir veido.

darome veido prieziuros konsultacijas, ir jos metu - 5-iu etapu procedura veidui, vienas is tu etapu - is pilkos odos, padaro skaiscia.. smile.gif - taip ir vadinasi negyvu lasteliu salinimas ir dar turi buti teisingas valymas, o ne tik prausimas veido su vandeniu.
Atrodo, kad nieko tokio, bet turi didziuli efekta.

Oda mirsta kas 7-10 d. ir lieka ant odos, taip kimsdama poras, neleisdama odai kvepuoti, dar kokia blogybe - negyvas sluoksnis sugeria didziaja dali kremo, kuri tepame ir gyva oda, gauna koki tik 30 %. taip gaunasi, kad negyvas sluoksnis pursta, dideja, o gyva oda kencia....

Ir pats bjauriausias dalykas - negyvas sluoksnis duoda pilkuma odai ir visa moteris atrodo pavargusi ir issekusi, vien del to sluoksnio..
Papildyta:
Gal ir velokai, bet gal bus naudinga.. 4u.gif
Atsakyti