Įkraunama...
Įkraunama...

Nesveika veido odos spalva... kaip kovoti?

QUOTE(Malena @ 2007 11 02, 21:00)
Nuo saves dar patarciau issigyt veido krema su spalva,pvz Avon ir kainuoja nedaug ir labai pakeicia veida,tuo paciu tai nera pudra,nes kasdien pudros juk neprisitepsi.

Tas kremukas su spava is Avon tikrai neblogas bigsmile.gif , pasitepus juo ne tik patamseja oda, bet man ir lygesnė pasidaro. smile.gif
Atsakyti
Kaip tai gali būti hemaglobino tik 70??? ohmy.gif kad jau kai 80 kraują perpila...
Mano tai 119, iš 130 ar 135 tai ir man mažakraujystė, lengva, bet jau vistiek yra. Pas mane amžiais ir oda balta ir lūpos melsvos, balsvos.
Lankau soliariumą, ir tfu tfu tfu gerai, kad man veidą irgi ima. Tad atgaunu žmogiškąjį pavidalą.
Atsakyti
Aciu mergytes uz jusu patarimus 4u.gif , bet as ir pati esu apsiginklavusi su Dior irudinamuoju kremu (2 kartai per savaite) ir lancome makiazo pagrindu, bei egipto zeme kaip bronzatu (kiekviena diena)... Tai va...
Bet man tik jau ATSIBODO tiek terliotis kas karta islendant ir namu... doh.gif Ir taip baltai pavydziu toms, kurios gali tik blakstienas pasiryskinti ir lekti i miesta.. rolleyes.gif
Tad maniau gal kuri kazkaip kitaip issprende ta problema (pvz pradejo valgyti daug morku bigsmile.gif arba pradejo gerti kazkokus vitaminus ir t.t.....)
Atsakyti
nu pas mane 70 buvo. nuejus pas daktare ji sake:vaikeli,kaip tu iki manes atejai,su tokiu hemoglobinu turetum lovoj gulet.o as kasdien visur lakstydavau,i miesta,prie ezeru ;DD
Ievuze,as irgi kitoms pavydiu,atsikeliu rytais ir galvoju:vel reiks peckiot ta pudra, o dar buna,kad nelygiai issitepi,per daug uzsitepi..vargelis.. ;D begsiu vel i soliariuma,nusipirksiu tu tableciu su beta karotinu ir bandysiu,nes nuo pudros taip poros kemsasi,tai dar ir oda nelygi pasidare nuo tu visu pudru sad.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2007 11 07, 20:19)
deta, as tai pradzioj geriau ampules,tik pamirsau pavadinima,o dabar tardiferon (atrodo) tabletikes smile.gif o mano seimos gydytoja labai atmestinai ziuri,kad mano toks hemoglobinas,apie mitybos reguliavima isvis neuzsimine sad.gif butu labai malonu,labai pagelbetum,jei papasakotum,nes pas mane jau nuo gimimo tokia problema smile.gif

Mano mamos irgi buvo labai mažas hemoglobinas, tai jai padėjo... žvėriena... Joje yra tikrai daug geležies, bet turbūt ne visiems ji priimtina... g.gif

Bet čia turbūt kai kuriems žmonėms būna hemoglobinas mažas, pvz., mano nemažas, nors ir kraujo kas kažkiek laiko priduodu... smile.gif Kai vaikystėj sirgau beveik mirtinu plaučių uždegimu (į sanatorijas. ligonines tėvai vežiojo), tai ir tada hemoglobinas buvo 145... ax.gif Tai gydytoja taip ir pasakė: nu, čia, kaip stipraus vyro, o čia tik vaikas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 28 lapkričio 2007 - 12:56
o pas mane veidą vis kažkokiais plėmais išmuša. Be krempudros neinu į gatvę,nes vaikštau tada demėta. Sakyciau ir man soliariumai truputi padejo, bet nepiknaudziauju, kad veliau kitu problemu netureciau.
O tie plėmai, kaip nesenai paaiškėjo, nuo susijaudinimo, į mano jautrumą reaguoja oda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2007 11 28, 12:13)
o pas mane veidą vis kažkokiais plėmais išmuša. Be krempudros neinu į gatvę,nes vaikštau tada demėta. Sakyciau ir man soliariumai truputi padejo, bet nepiknaudziauju, kad veliau kitu problemu netureciau.
O tie plėmai, kaip nesenai paaiškėjo, nuo susijaudinimo, į mano jautrumą reaguoja oda. smile.gif

Zinau ka turi mintyje, sakydama del susijaudinimo raustanti oda... Mano visas jaudulys, nepatogumo jausmas ir visa kita tiesiog uzrasytas ryskiai rauonuose zandukuose... doh.gif Ir dar negaliu gert stipriu gerimu, nes irgi tampu iskart kaip i braskes isokusi.... verysad.gif

Dar pavydziu baltai tiem zmonems, kurie nerausta beveik rolleyes.gif
Atsakyti
Mano oda gana šviesi ir labai dažnai būna raudona, ypač kai kuriose vietose. O žiemą tai nosis kaip pas alkoholiką lotuliukas.gif Rankos irgi kaip lavono...
Atsakyti
QUOTE(Ievuze23 @ 2007 11 01, 15:32)
Aš turiu bėda - jei būnu neįdegusi arba nepasidažiusi - atrodau klaikiai, pažįstami tada manęs klausia ar aš nesergu, arba ar aš neverkiau ką tik. Tiesiog ji tokia kažkokia nesveikai perbalusi.
Todėl esu priversta arba dažytis kasdien, arba eit į soliariumą... O taip norėtusi kartais būti tiesiog tokia kokia esi..
Tai va gal pas ką irgi yra tokia problemytė ir gal žinot kaip su tuo kovoti?

reiketu gal daugiau pamiegoti arba valgyti burokeliu ( kad raudonio biski igautu veidas) arba morku ( truputi oranzinio igaus atspalvio ) , jei problema tik tame kad baltas veidas tai savaiminio idegio kremais tai nestipriais karts nuo karto pasitepk ir tiek.
Atsakyti
Galima valgyti daugiau morkų, galima vartoti vitaminus su karotinų, galima naudoti įdegio kremą arba galima daryti veido kaukės su vitaminais kurios atgaivina odą.

Manau kiekviena iš išvardintų procedūrų duotu efektą. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2007 11 28, 16:12)
Zinau ka turi mintyje, sakydama del susijaudinimo raustanti oda... Mano visas jaudulys, nepatogumo jausmas ir visa kita tiesiog uzrasytas ryskiai rauonuose zandukuose...  doh.gif Ir dar negaliu gert stipriu gerimu, nes irgi tampu iskart kaip i braskes isokusi.... verysad.gif 

Dar pavydziu baltai tiem zmonems, kurie nerausta beveik  rolleyes.gif

Aha,aš irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos blyškiaveidės smile.gif
Mane ši problema jau nebekamuoja, bet ne dėl to, kad ji išnyko, o dėl to, kad nustojau į ją kreipti dėmesį smile.gif
Visada buvau labai balta, anksčiau pavaikščiodavau į soliariumą, bet dabar nutariau su juo rišti. Labai jau nenoriu ankstyvų raukšlių ax.gif
Įsitikinau ne kartą- gali naudoti geriausią kosmetiką, darytis kruopštų makiažą, bet viskas eina per niek, jeigu mažai miegi, neteisingai maitiniesi ir mažai būni lauke. Aš dabar kalbu apie save- megu per parą apie keturias valandas, valgau mažai ir nereguliariai, tai apie kokia sveiką odos spalvą galima kalbėti... Dėje, toks gyvenimo būdas šiuo metu nuo mano norų mažai tepriklauso.
Geriu ir aš Tardiferoną, nes mažakraujystę turėjau ir anksčiau, dabar homoglobinas kaip pas neštukę- 105.
Kasdien dažausi labai nedaug, maskavimo pieštuku užteplioju tamsius paakius, perbraukiu blakstienas ir lupas ir užtenka. Gyvenu vasaros laukimu, tada galėsiu atsipusti. Gal ir raudonus skruostus atsiauginsiu smile.gif
Atsakyti