Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 07, 21:03)
bielra o koks modeliukas tos suknelės? g.gif Man tai atrodo dabar gražiai gaunasi  thumbup.gif ,bet jei modelis reikalauja megsti tada reikės. blush2.gif O bėje koks ten tavo raštas iš viespalvių siūlų? g.gif Man jis labai patiko. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pats modeliukas tai reikalauja, kad ji visa būtu megsta, bet kadangi aš aklai nieko nekopijuoju, tai nusprendžiau, kad galima ir nusinerti panašią..., beje ji yra šiek tiek aukščiau šiame pačiame puslapyje (juoda su kišenėmis)...
Papildyta:
Tiksliau jau 4 puslapyje doh.gif , o raštelis tai kaip mano sijono (sijonų temoje yra schemute)...
Papildyta:
O jei dar tiksliau, tai čia yra vadinami pusiniai stulpeliai, pasižiūrėk sijonu 3-ojoje temoje 45 puslapyje..., nemoku įkelti nuorodos! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alida @ 2007 11 05, 18:03)
http://s189.photobuc...ent=Lsuknia.jpg

Gal kas zinote kaip mezgama, o gal neriama g.gif  sita suknele. Radau knitting-info
puslapyje, bet schemu ten nera verysad.gif

Nerta mirksiukas.gif .
Atsakyti
o aš korį nors iš ių dalykėlių nusimegsiu..kada nos.. lotuliukas.gif gun_bandana.gif
user posted imageuser posted image
o štai šitas jau ne mano jegoms g.gif bet gal kas nors susigundys drinks_cheers.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 07, 23:47)
o aš korį nors iš ių dalykėlių nusimegsiu..kada nos..  lotuliukas.gif   gun_bandana.gif
user posted imageuser posted image
o štai šitas jau ne mano jegoms  g.gif  bet gal kas nors susigundys  drinks_cheers.gif user posted image

Sveikinu pasirinkus!!!

O tas modeliukas su briedziais tai skanus, skanus.... Gundai kalediniais motyvais, ne?

Bielra, grozis pas tave gausis smile.gif As deciau + margas padalkas ir rankoviu apacioj dvi juostas smile.gif O ant sazines as netrepsiu smile.gif Nu gal pamindziojau biskuliuka, ir tai inteligentiskai ir netyciukais smile.gif

Oj, dar margiuku siuliuku suknyciu maciau kazkur.. Gal rasiu?

Arual, kaip namu darbai? Kvadrateliai dziuva? Katalogo nesisakysi, bo forumas - geriau nei kokie trys katalogai, ne?

O ismatavimu reikia tokiu:
1) kokio ilgio nori daryt suknia (jei tunika, tai 168 cm mergyynai reikia 90 zm nuo padalku iki peciu)
2) kokia apimtis per atsikisimus, po jais, per liemeni ir klubus
3) kokia ranku apimtis ties viduriu bicepso?

Mano juodasis projektas sekmingai apaugo spalvomis smile.gif Sedziu, paishausi. naktinis, tskant, ikvepimas. Galvoju sijona daryti juostuota, ir su ryskiomis klostemis. Tik kazkaip knisliai gausis. Tikiuosi, graziai... Draugei sian pasakiau, kad slidinejimas per NM - tai visai ne tas vakarelis, kuriam kai kas kuriasi vienetine suknele smile.gif

Einu, paziuresiu margiukiu smile.gif

cool.gif

Kaip jumi sian sniegas? Niu, isskyrus uzsieny reziduojancias beigi klaipedietes, kur just lijo smile.gif
Papildyta:
Margiukes smile.gif

Nerta
user posted image

Neparasyta, kad nerta
user posted image

Nemarga ir nerta smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 07 lapkričio 2007 - 23:34
labai grazu bielra 4u.gif
Rugile, kaip sekasi megzti "musu" suknyte? doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kam avietines?
user posted image

Margiukes idejos?
user posted image

Geros dienos!!!
Papildyta:
user posted image

Ziurekit i pagaminimo buda, ne i spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 lapkričio 2007 - 08:34
norėčiau tos avietinės 4u.gif tokia skani atrodo wub.gif
Atsakyti
Labukas Dovyda. 4u.gif Ai geriau neklausk verysad.gif Numečiau tiesiogine žodžio prasme verysad.gif Aš tikra blondinė doh.gif Arba be vyro nieko nemoku doh.gif Ar tu jauti, nesugebėjau skylių juostelei pervert apsiskačiuot doh.gif Nugaroj viena per mažai.O kai vyro paklausiau jis man puikiausiai padėjo susigaudyt kas ir kaip.Ah kaip gaila kad tą vakarą jo nebuvo doh.gif .Tad dabar iki tų skylučių nugarą eilinį kartą reika ardyti doh.gif Bet tai dar ne viskas.Nežinau ką reiks su apykale daryt.Nemoku jos gražiai pasidaryt.Skaičiau yra atsira temukė apie kaklą bet man ten blondei niekas neaišku kaip reik jį prikitliuot net to žodžio nemoku. schmoll.gif schmoll.gif Ir dar nesuprantu ar ta apykaklės juostelė mezgama atsirai, o po to su ta adata prisuvama g.gif O jei taip tai kaip žinot kokio ilgio tą apykaklės juostelę megzt?Kažkas rašė trečdalį akių skaičiaus, bet kaip tas trečdalis gaunas? g.gif Pvz jei ant virbalo buvo 134 akys 68 liko pečiams (po 34) kaklui nuleidau 66.Ar tai reiškia kad priekiui reikia megzti tų 66 akių juostelę? g.gif NESUPRANTU.Mergaitės nepykit kad aš apie tą kaklą čia ne į temą, bet kažkaip išplaukė iš to pačio rašymo.Gal padėsit rast atsakymą
O tu Dovyda žiūriu nesnaudi, gerai tau ten viskas gaunasi.Labai gražus sijonukas bus.Tuo net neabejoju. Tad laukiam tolimesnių rezultatų.
Atsakyti
Gadget3, sorriukas, bet aš gi dar to megztinuko nepabaigiau, tai noriu pirma tą, o tada jau griebsiuosi tos suknelės. Todėl dar truputį jūsų nevarginsiu savo klausimais ir prašymais. O dėl to katalogo, tai, kadangi pati nedirbu, nedrįstu SB prašyt, kad nupirktų (nes pati kompu negaliu užsisakyt), jau ir taip pyksta, kad žurnalų prisipirkus. Todėl labai nepykit, bet norėsiu Jūsų pagalbos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 08, 10:08)
Labukas Dovyda. 4u.gif Ai geriau neklausk verysad.gif Numečiau tiesiogine žodžio prasme verysad.gif Aš tikra blondinė doh.gif  Arba be vyro nieko nemoku doh.gif  Ar tu jauti, nesugebėjau skylių juostelei pervert apsiskačiuot doh.gif  Nugaroj viena per mažai.O kai vyro paklausiau jis man puikiausiai padėjo susigaudyt kas ir kaip.Ah kaip gaila kad tą vakarą jo nebuvo  doh.gif .Tad dabar iki tų skylučių nugarą eilinį kartą reika ardyti doh.gif Bet tai dar ne viskas.Nežinau ką reiks su apykale daryt.Nemoku jos gražiai pasidaryt.Skaičiau yra atsira temukė apie kaklą bet man ten blondei niekas neaišku kaip reik jį prikitliuot net to žodžio nemoku. schmoll.gif  schmoll.gif Ir dar nesuprantu ar ta apykaklės juostelė mezgama atsirai, o po to su ta adata prisuvama g.gif O jei taip tai kaip žinot kokio ilgio tą apykaklės juostelę megzt?Kažkas rašė trečdalį akių skaičiaus, bet kaip tas trečdalis gaunas? g.gif Pvz jei ant virbalo buvo 134 akys 68 liko pečiams (po 34) kaklui nuleidau 66.Ar tai reiškia kad priekiui reikia megzti tų 66 akių juostelę? g.gif NESUPRANTU.Mergaitės nepykit kad aš apie tą kaklą čia ne į temą, bet kažkaip išplaukė iš to pačio rašymo.Gal padėsit rast atsakymą
O tu Dovyda žiūriu nesnaudi, gerai tau ten viskas gaunasi.Labai gražus sijonukas bus.Tuo net neabejoju. Tad laukiam tolimesnių rezultatų.

nesupyk, labai smalsu pasidarė kokį čia modeliuką darai, ax.gif kažkaip nebeatseku ? doh.gif
Atsakyti
Apie vyro pagalba mezgant - SUPER post'as!!! Mano MB tai puikai gamina kamuoliukus smile.gif Visokius moherius as megstu (=kad MB nuvytu) pirma is sruogu ir kamuokliukus paversti.

O del kaklo pridaigstymo adatyte nieko blatno. Niu, as darau, kaip mamyte mokino, ir iseina gi smile.gif Kabo irodymo fofo.

1. Paimu susiuta gamini beapykakli, ir kakla apmatuoju pvz, pagal apacia (pridedu stulpeli prie kaklo, kiek jau ten uztenka), suskaiciuoju akis ir mezgu juostele tokiu rastu, kokio reikia.
2. Numegzta juostele apmezgu kitos spalvos (geriau - ir storesniais siulais) kokias 4 eilutes gerom akim (ne ripsu), nuimu akis kaip uzbaigimui, juostele palyginu su garu.
3. Islyginta juostele pridaigstau arba smeigtukais pismaigstau prie kaklo.
4. Siuvu. Svarbu salia esancias akis krastais sukabinti is abieju pusiu, tada neirsta ir atrodo graziai. Dygsnys - kaip parastojo kryziuko, tik eina viena linija, nesikryziuoja dviem eilutem.
5. Susiuvusi nuardau pagalbine kitos spalvos juostele (kuri padejo atskirti, kurias cia dabar akis tikslai sukabineti), susiuvu krastine siule.
Viskas.

QUOTE(ARUAL @ 2007 11 08, 10:19)
Gadget3, sorriukas, bet aš gi dar to megztinuko nepabaigiau, tai noriu pirma tą, o tada jau griebsiuosi tos suknelės. Todėl dar truputį jūsų nevarginsiu savo klausimais ir prašymais. O dėl to katalogo, tai, kadangi pati nedirbu, nedrįstu SB prašyt, kad nupirktų (nes pati kompu negaliu užsisakyt), jau ir taip pyksta, kad žurnalų prisipirkus. Todėl labai nepykit, bet norėsiu Jūsų pagalbos blush2.gif

4u.gif

Visks oki. Cia as tokia -jei sumastau, tai kaip peshu i prieki, net virbalai ruksta!!! Niu tai ir kitus panasiai kitrinu smile.gif

As rimtai sakau - SM yra jega, o kataloga pasiuliau niu.. del bendros info. Buna merginu, kurioms is pilno "gamyklinio" aprasymo tiesiog geriau mezgasi.

Skaniu suknyciu!!!!

Man ta margiuke salia avietines tooooooooooookia grazi, kad nigaliuuuu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 lapkričio 2007 - 09:47
QUOTE(bielra @ 2007 11 07, 20:46)
Na štai, įkeliu parodyti iš kokių siūlu neriu suknelę. Tik dabar dar kilo viena mintis, kad gal tais melanžiniais siūlais nenerti, o megsti?  g.gif  Kaip manote?
user posted image

Labai tinka tos spalvytes. thumbup.gif g.gif Bet zinai Bielra, tau gera ideja kilo-butu labai originalu jei melanzine dali su virbalais pabandytum... Jei nepatiks, bet kada galesi sugrizt prie pirmojo varianto. ax.gif
Atsakyti