QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 08, 10:08)
Labukas Dovyda.

Ai geriau neklausk

Numečiau tiesiogine žodžio prasme

Aš tikra blondinė

Arba be vyro nieko nemoku

Ar tu jauti, nesugebėjau skylių juostelei pervert apsiskačiuot

Nugaroj viena per mažai.O kai vyro paklausiau jis man puikiausiai padėjo susigaudyt kas ir kaip.Ah kaip gaila kad tą vakarą jo nebuvo

.Tad dabar iki tų skylučių nugarą eilinį kartą reika ardyti

Bet tai dar ne viskas.Nežinau ką reiks su apykale daryt.Nemoku jos gražiai pasidaryt.Skaičiau yra atsira temukė apie kaklą bet man ten blondei niekas neaišku kaip reik jį prikitliuot net to žodžio nemoku.

Ir dar nesuprantu ar ta apykaklės juostelė mezgama atsirai, o po to su ta adata prisuvama

O jei taip tai kaip žinot kokio ilgio tą apykaklės juostelę megzt?Kažkas rašė trečdalį akių skaičiaus, bet kaip tas trečdalis gaunas?

Pvz jei ant virbalo buvo 134 akys 68 liko pečiams (po 34) kaklui nuleidau 66.Ar tai reiškia kad priekiui reikia megzti tų 66 akių juostelę?

NESUPRANTU.Mergaitės nepykit kad aš apie tą kaklą čia ne į temą, bet kažkaip išplaukė iš to pačio rašymo.Gal padėsit rast atsakymą
O tu Dovyda žiūriu nesnaudi, gerai tau ten viskas gaunasi.Labai gražus sijonukas bus.Tuo net neabejoju. Tad laukiam tolimesnių rezultatų.
na nurimk drauguze

kaip nors ispainiosim tau ta "Kaklo"istorija. siaip as apykakle visada mezgu paskiausiai, kai visas mezginys baigtas ir net susiutas

ir jei nepatinka tau tas zodis prikitliuoti( ir is viso kas cia per zodis toks

) sakyk tiesiog prisiuti pagal kilputes. na kiek akyciu deti...1/3 manau tikrai per mazai. kai numegsi visa suknele, tada suskaiciuok kiek ten tu akeliu aplink visa apykale turesi, reikes truputi maziau

o siaip tai tai suknutei labai tiktu krastus visus apnerti vaseliu

. mano sijonas jau eina i pabaiga, vis dar neesu garantuota ar uzteks man ilgio, o be to siandien dar ir siulai baigesi

teks ryt varyt nusipirkt dar sruoga. va tik nesugalvoju, koki pamusala siuti jam, juk tai zieminis, storas sijonukas, atlasinio nepasiusi

mergaites, kokius pasijonius dedat po storais sijonais?