Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susigrąžinti vyrą?

QUOTE(emanuelė @ 2005 03 10, 17:18)
teisingai cia visos sako, durna buvau, ko nusipelniau, ta gavau. tebus tai man pamoka ateiciai.

Ne tiek durna, kad pasiklydai, o durna, kad pati viską išklojai vyrui doh.gif Vo čia tai jau rimtai fool.gif
Atsakyti
Eik tu, kam tu pasakei, nu blyn reikėjo gi ką nors sumeluot. Nu bet tai kaimynė tikra user posted image .
Daužyt tokias prietrankas reiktų.
Atsakyti
mano vyras visada labai pavydus buvo, nors tikrai per visa musu buvimo laika kartu as jam jokio preteksto tam nebuvau suteikus, iki sio paklydimo. vis prikaisiodavo man nebutus dalykus. dabar kartais pamastau, kad tas jo beribis itarinejimas ir privede prie tokios baigties. o tada kai jis mane uzlauze, man tiesiog truko kantrybe, neislaike nervai, ir isrekiau.
Atsakyti
QUOTE(emanuelė @ 2005 03 10, 17:37)
mano vyras visada labai pavydus buvo, nors tikrai per visa musu buvimo laika kartu as jam jokio preteksto tam nebuvau suteikus, iki sio paklydimo. vis prikaisiodavo man nebutus dalykus. dabar kartais pamastau, kad tas jo beribis itarinejimas ir privede prie tokios baigties. o tada kai jis mane uzlauze, man tiesiog truko kantrybe, neislaike nervai, ir isrekiau.

Joooooooooo, košės privirta nemažai unsure.gif ... Nu ką, teks srėbt unsure.gif ... Sakai, kad kai trūko kantrybė, išrėkei teisybę. O ką jei daba jam pasakyt, kad iš piktumo jam taip pasakei ir tik norėdama įskaudint. Ir kad visa tai netiesa...
Atsakyti
QUOTE(JULIJANA @ 2005 03 10, 17:19)
Norėčiau paklausti  MODERATORĖS, ar voveriuko postai tamistos nuomone neverti būti palydėti tomis pačiomis raudonomis raidelėmis, kurios buvo skirtos, mano požiūriu, visai nekaltiems Afroditės pasisakymams?

Uoj rolleyes.gif , čia gi voveriuko stilius toks biggrin.gif
Atsakyti
O tai klausyk Emanuele, dar yra kiek nors vilties suklijuoti viską, ar jau nebe? Tavo vyras bent rodo kokį nors norą su tavim gyvent?
Atsakyti
QUOTE(JULIJANA @ 2005 03 10, 15:19)
Norėčiau paklausti  MODERATORĖS, ar voveriuko postai tamistos nuomone neverti būti palydėti tomis pačiomis raudonomis raidelėmis, kurios buvo skirtos, mano požiūriu, visai nekaltiems Afroditės pasisakymams?

Pagarbiai,
JULIJANA

atsakyta buvo Afrodittei į konkrečius žodžius apie tai, kad "rašau kur noriu ir kaip noriu<...>" , o ne todėl, kad jos pasisakymai buvo kalti ar nekalti.

Jei vienas ar kitas diskusijos dalyvis, nepriklausomai nuo jo statuso, lyties, religinių įsitikinimų ir t.t. ir pan., pažeistų Forumo taisykles, jis būtų perspėtas, arba būtų primintos taisyklės viešai, remiantis Nuobaudų skyrimo tvarka, numatyta Taisyklėse. Sprendimą apie nuobaudą pažeidėjui priima Forumo Administracija - Moderatorius arba Administratorius.

Pagarbiai,
Aurėja

Atsakyti
Tokios sąvokos kaip "pizė" (cituoju voveriuką), be abejo, nepažeidžia Forumo taisyklių ir nuobaudų tvarkos.
Atsakyti
QUOTE(JULIJANA @ 2005 03 10, 19:25)
(...) "pizė" (cituoju voveriuką), be abejo, nepažeidžia Forumo taisyklių ir nuobaudų tvarkos

Net ir pacituot teisingai nesigauna (mano buvo parašyta su galūne "e"). Todėl teisingai pastebėjote, kad nepažeidžia nuobaudų tvarkos. Tai pirma.
Antra, jog tas žodis niekam nebuvo skirtas, tiesiog panaudotas įspūdžiui sustiprinti.
Trečia yra tai, jog galima bet kada įrodyti, kad necenzūriškai Jūsų ausiai skambantis žodis yra viso labo nekaltas tarptautinis žodelis, dažnai reiškiąs pačius normaliausius dalykus. Pvz. birke (berželis), kurve (kreivė, kelio vingis), pinda (kalnai Balkanų pusiasalyje), Nahui (vietovė Anduose, dabartinės Čilės ar Argentinos teritorijoje).
Kas turi akis - teskaito, o kas yra šventas - lai meta į voverių akmenį (tik ar pataikys laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(JULIJANA @ 2005 03 10, 17:19)
Norėčiau paklausti  MODERATORĖS

Norėčiau paklausti JULIJANOS, kodėl jos katinas toks išsigandęs? Mušė kas nors? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 10 kovo 2005 - 20:33
Mane, be abejo, nepaprastai žavi tamstos intelekto subtilybės bei išradingos metaforos, tipo "zelionkinis pimpalas", "nubaltinti antkapiai pilni fekalijų", "meilė=viduriavimas", etc. Va, tik neapleidžia mintis, ar jomis nėra pridengiamas smegenų turinio deficitas. bbž, ar ne?

P.S. Vardan šventų "Forumo taisyklių ir nuobaudų tvarkos", neplėtosiu konflikto, tiesiog ignoruodama giliamintiškus tamistos pasisakymus. O tai, žiūrėk, ir man pasipils raudonųjų raidelių kruša...
Atsakyti
QUOTE(JULIJANA @ 2005 03 10, 20:55)
(...)  ir man pasipils raudonųjų raidelių kruša (...)

Na kodėl gi gesini taip gražiai užsidegusį konfliktą? Pavirkauk - žiūrėk voverius gaus eilinį įspėjimą (5) ir bus cyku ir ramu. Niekas nedrums Julijanos & Co idilijos.
Dėl mano smegenų: ačiū už rūpestį. Gal psichiatrė būsite? Ar ekstrasensė? Tuomet aš pas jus norėčiau į priėmimą mirksiukas.gif
Atsakyti