Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susigrąžinti vyrą?

QUOTE(emanuelė @ 2005 03 10, 12:53)
tenorejau pasakyti, kad parasydama savo istorija cia tikrai nesitikejau kazkokios paguodos sulaukti. tiesiog norejau pasidalinti savo isgyvenimais ir sulaukti patarimu, kaip elgtis. nei vienas is musu nesame sventas, ir vienokiu ar kitokiu klaidu gyvenime padarome. ir dar noreciau pasakyti, kad man labai gaila  tu pas kurias po gimdymo klynai prakiuro, ir tu, kurios uzsikasusios su vaikais namuose sedi nosies niekur toliau nuo interneto neiskisdamos, man tikrai jusu gaila. bet nereikia del to pykti ant viso pasaulio.  biggrin.gif

aciu visiems pasisakiusiems!

Matai, Emanuele, nepraeina ir pora mėnesių ir susistato į vietą ir klynas, ir dubens kaulai, ir gimda susitraukia, speniai sugyja ir nustoja varvėt, vaiko režimas nusistovi, bet smegenys kartais paklysta negrįžtamai... brunette.gif nail.gif
Tiesa, kam įdomu, mano pasakotos istorijos tęsinys, išduotas vyras su žmonos drauge net šampano neišgėrė, atseit, nesėdės ir neverkaus bobai ant peties, nieko, atseit, nuo to nepasikeis.
Atsakyti
Tiesa, kam įdomu, mano pasakotos istorijos tęsinys, išduotas vyras su žmonos drauge net šampano neišgėrė, atseit, nesėdės ir neverkaus bobai ant peties, nieko, atseit, nuo to nepasikeis

O tai ka tada jie dare? g.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gugaicia @ 2005 03 14, 20:55)
O tai ka tada jie dare?  g.gif

biggrin.gif  biggrin.gif

išsiskirstė, o manie vis dar kabo debesis.
Atsakyti
Deja, vyrai nemoka atleisti moterims neistikimybes.
Atsakyti
QUOTE(Gugaicia @ 2005 03 15, 14:30)
Deja, vyrai nemoka atleisti moterims neistikimybes.

Tiek vyrams, tiek moterims yra sunku atleisti mylimo žmogaus neištikimybę. Jeigu jau bent vienas nuklysta į šalį, šeimoje nebelieka pasitikėjimo, kuris yra be galo svarbus dviejų žmonių santykiuose.
Atsakyti
Taciau musu visuomeneje yra nusistovejusi nuomone, kai vyrai eina i sona, tai vadinasi yra "norma", nes jie istikimi negali buti, o kai moteris, tai jau ji siokia ir anokia. Todel moterys siuo atzvilgiu yra atlaidesnes, nes vyrai yra per silpni atsilaikyti pries visokias pagundas.
Atsakyti
QUOTE(Gugaicia @ 2005 03 16, 16:01)
Taciau musu visuomeneje yra nusistovejusi nuomone, kai vyrai eina i sona, tai vadinasi yra "norma", nes jie istikimi negali buti, o kai moteris, tai jau ji siokia ir anokia. Todel moterys siuo atzvilgiu yra atlaidesnes, nes vyrai yra per silpni atsilaikyti pries visokias pagundas.

Drįsčiau pasigičyti. Nėra norma nei tiem nei tiem, atmetus visą poeziją ir žiūrint pragmatiškai, dažna moteris yra nuo savo antros pusės priklausoma materialiai. Iš vienos pusės tai yra stabdys jai (bent jau nesiviešinti), iš kitos pusės vyrai tuo naudojasi ir leidžia sau kartais netgi pasipuikuoti. O šiaip tai į šoną turėtų vaikščioti apyligis skaičius, nes vyrai patys su savim nevaikšto. Tiesiog moterys daugiau nutyli.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2005 03 16, 16:06)
O šiaip tai į šoną turėtų vaikščioti apyligis skaičius, nes vyrai patys su savim nevaikšto.

Manau, daugelis vaikšto su niekam neįsipareigojusiom moteriškėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 03 16, 16:34)

Kazin... kazin... mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(asMona @ 2005 03 16, 16:51)
Kazin... kazin...  mirksiukas.gif .

Na, aš tik taip spėju rolleyes.gif . Bet kaip yra iš tikrųjų tai nežinia unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 03 16, 16:34)

Dažniausiai jos žino, kad vaikšto su vyru, kurio namie laukia žmona ir vaikai. Taip kad moraliniai įsipareigojimai tikrai yra. O šiaip tai ir įsipareigojusios būna nepėsčios.
Atsakyti
Mistika, o ne gyvenimiska situacija doh.gif

As vaiku auginimo klausimais esu gan nesiuolaikiska ir manau, kad bent jau 3men po gimdymo moteris turetu gulet lovoj su vaikeliu prie papo prisegtu, o ne aistru karus su savo ex isgyvent. O toks "modernus" gyvenimo budas labiau budingas...hm kaip cia neizeidus blink.gif

Kazkaip nekaltinciau to isejusio vyro, o tik pasveikinciau ji. Bet cia tik mano subjektyvi nuomone biggrin.gif Sekmes.
Atsakyti