Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susigrąžinti vyrą?

QUOTE(nendrelė @ 2005 03 18, 16:34)
Mistika, o ne gyvenimiska situacija doh.gif

As vaiku auginimo klausimais esu gan nesiuolaikiska ir manau, kad bent jau 3men po gimdymo moteris turetu gulet lovoj su vaikeliu prie papo prisegtu, o ne aistru karus su savo ex isgyvent. O toks "modernus" gyvenimo budas labiau budingas...hm kaip cia neizeidus blink.gif

Kazkaip nekaltinciau to isejusio vyro, o tik pasveikinciau ji. Bet cia tik mano subjektyvi nuomone biggrin.gif  Sekmes.

Būtent. Kadangi neseniai pati neršei, Nendrele, užtai dar sugebi viską ne senamadiškai, o realiai vertinti ir supranti, kad išdėstyta istorija apie neištikimybę mėnesį po gimdymo švelniai tariant yra briedas
Atsakyti
Tingiu skaityti viska,bet tas bobiskas smalsumas ax.gif neleidzia nurimti.Tai susitaike jaunimas,ar ne? g.gif
Atsakyti
Emanuele, tikrai, tai taikysies su vyru ar ne?
Nu NESU sventa, visko gyvenime buvo, gal ir bus blush2.gif , va Voveriaus postus pasiskaitinedavau, kazkaip idomus budavo, bet kuo toliau, tuo labiau imu abejoti as jo asmeniu kaip Zmogum: tai negi TAS dalykelis yra virs visu kitu auksciausiai visur ir visada? Nu tada as jau visai atgyvenusi butybe. Suprantu, kad tai galimi uzplaukimai ar atvirksciai- praregejimai, bet kad taip metai is metu vien ejimas i kaire butu galvoje ir "uodegoje"- man jau nerealiai atrodo. Cia tarp kitko- monologas, gal kas prisijungs? blush2.gif
Atsakyti
nu perskaiciau visa istorija... labai ydomi, galiu pasakyt.
mano patarimas-gal greiciau trigrashis - mes tu ta brieda lauk. bent jau as taip daryciau. pats asilas yra, jei zmonos kaip reikiant nepatvarko ir dar paskui musasi. o ir pavydus dar labai - mesciau net nesusimascius. kaip dar sugebejai 2 vaikus su juo uzgyvent? mane pavydas po pusmechio nuo tokio butu nuvijes...
vienaip ar kitaip - sekmes. jauna esi - susitvarkysi. o gal kaip tik su tuo ex ne kalida buvo? vienzo - viskas i gera wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bremen @ 2005 03 21, 23:03)
Tingiu skaityti viska,bet tas bobiskas smalsumas ax.gif neleidzia nurimti.Tai susitaike jaunimas,ar ne? g.gif

Vyras išvažiavo dirbti į Airiją. O toliau kaip dievas duos.
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2005 03 18, 16:34)
Kazkaip nekaltinciau to isejusio vyro, o tik pasveikinciau ji. Bet cia tik mano subjektyvi nuomone biggrin.gif  Sekmes.

Vyras tai tegul eina, bet kelti ranką prieš žmoną... mega_shok.gif aggressive.gif Nėr už ką jį sveikinti schmoll.gif
Atsakyti
A, jis dar ir musasi,tikrai toks man butu nereikalingas schmoll.gif
I kaulus duoda,sekso irgi is jo neperdaug...
Atsakyti
Tikejausi. kad Kertele sielai skirta išsipasakoti ir paguosti, palaikyti, nevertinant savo kriterijais, o pasirodo, kad tai labiau tiktu pavadinti užmėtikime akmenimis
Atsakyti
QUOTE(tifani @ 2005 06 15, 20:44)
Tikejausi. kad Kertele sielai skirta išsipasakoti ir paguosti, palaikyti, nevertinant savo kriterijais, o pasirodo, kad tai labiau tiktu pavadinti užmėtikime akmenimis

o kas cia tave taip uzmete?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2005 06 15, 22:05)
o kas cia tave taip uzmete?? blink.gif

ne mane
Atsakyti
Blogai pas tave reikalai blogai... Nu ,bet tu irgi ,nori,kad vyras už tokius dalykus atleistų? blink.gif
Atsakyti
O taip va, su tais vyrais ir būna: kai visu savo elgesiu rodo, kad žmona TURBŪT neištikima, tai nenuostabu, kad žmonos ir nueina na levo. O puolamos kaltint tik moterys, tragikomiška. Kai viskas ok, tai, manau, ir na levo sukt reikalo paprasčiausiai nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nematoma: 08 balandžio 2008 - 13:16