Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susigrąžinti vyrą?

Man atrodo cia viena is daugelio isgalvotu forumo istoriju, todel visiems diskutuojantiems siulau perdaug neisijausti ir kalbeti tik kaip apie hipotetini atveji mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepulk i panika , ne tu pirma , nei paskutine tongue.gif
Viska apgalvok -reliai. Kartais nekaltas melas ,taip nezeidzia ,kaip TIESA 4u.gif
Atsakyti
Aš tai meluot nepatarčiau... g.gif Jeigu išaiškės melagystė, tai nemanau, kad jis galėtų dar kada nors patikėti... schmoll.gif Geriau nuoširdus ir atviras prisipažinimas smile.gif

Bet vistik labai įdomu - kaip sugebėt rast laiko su tokiais mažais dviem vaikais dar į šoną nukrypt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 03 07, 10:15)
Bet vistik labai įdomu - kaip sugebėt rast laiko su tokiais mažais dviem vaikais dar į šoną nukrypt?  g.gif

Aš tau teorinę paskaitą apie tai galėčiau pravesti tongue.gif
Atsakyti
Kaip as supratau, tai Emanuele net nesigyne, jei vyras isejo - va del to ir sakau, kad meluoti, kad nieko nebuvo nera kaip...
As visada sakau, ka galvoju, todel nemanau kad istverciau pokalbio metu neleptelejus kad man reikia daugiau, nei jis duoda ir tuo paciu tikeciaus, kad suprastu ta mano zingsni... Ale jauciu butu tik dar blogiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 03 07, 10:18)
Aš tau teorinę paskaitą apie tai galėčiau pravesti tongue.gif

Įdėmiai klausau listen.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuelė @ 2005 03 06, 17:08)
pagaliau pavyko jam prisikambinti, sake, gris siandien pakalbeti. tikiuosi geriausio. zinau, jis mane be proto myli. ir as ji labai myliu. o ta neistikimybe... musu santuokos vienintele problema yra ta, kad jam sekso uztenka2-3 kartus savaiteje, o man norisi daugiau. ypac po antro gimdymo mano potraukis dar labiau sustiprejo. o cia dar ex pasimaise. ir suklupau. bet savo vyra labai labai myliu, nenoriu jo prarast. laukiu dabar jo, kojos rankos dreba. nezinau, ar ka nors pameluoti jam, ar pasakyti tiesiai sviesiai, kad myliu ji labiau uz viska pasauly, tik man sekso truksta su juo. bet bijau kad ji tai dar labiau isskaudins. nu nezinau net ka jam pasakyti.  cry.gif

Na zinai, as tikriausiai klociau tiesa, ne tu pirma, ne tu paskutine, bet jei jis tau isties labai rupi, tai belsk belsk blesk ir bus atidaryta.
O neigti to fakto jau neiseina??? (Negrazu, bet nors sirdis jam neskaudetu?) A?
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2005 03 07, 10:14)
Man atrodo cia viena is daugelio isgalvotu forumo istoriju, todel visiems diskutuojantiems siulau perdaug neisijausti ir kalbeti tik kaip apie hipotetini atveji mirksiukas.gif

Nelabai suprantu kam taip reiktu daryti? Geriau jau tokiu atveju kojines megzti smile.gif , nei tauzyti niekus, arba knygas rasyti, jei neturi deti kur savo fantazijos.
Atsakyti
na dabar bereikia emanueles komentaru,pasakojimo kaip ten jiems sekesi susikalbeti ir issiaiskinti viska ax.gif
Atsakyti

pritariu tongue.gif
Atsakyti
O koks skirtumas isgalvota ar ne. O del voveriuko pozicijos - kazi jei jo paties antra puse siandie nueitu trumpam i kaire, kazi ar lygiai taip pat ramiai sakytu "nieko cia tokio" ir kaip ten su ambicijom butu... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti

Man irgi tokia mintis buvo doh.gif . Niekaip galvoj netelpa kaip čia taip susisukt, kai po gimdymo, atsiprašant, dar klynas kiauras blink.gif .
Atsakyti