Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susigrąžinti vyrą?

QUOTE(voveriukas36 @ 2005 03 07, 22:19)
"Geriau baisus galas, nei baisumas be galo" - čia tinkanti puikiai frazė. Nu pergulėjo bachuriukas, nu pasi smileysex.gif , nusivylė - taip žymiai geriau, nei kad paskui 10 m. apie ją galvotų su liūdesiu ir žiūrėtų iš tolo Bembio akutėmis. Velniop tai. Geriau jau kaip Ezopo pasakėčioje atsidurti lapės rolėje ir tarti sau, kad anos vynuogės yra neprinokusios - rūgščios.

O šiaip tai mamingos moterys yra savotiškai įdomios.... egzotika  blush2.gif

Žiū - kokia apačioje skaitytojų eilutė, tuoj bus citatų ir iš Biblijos ir iš Lenino raštų. Kaip anksčiau visos mamos Spoką cituodavo ir mintinai mokėsi biggrin.gif
Atsakyti
Beto (nebeigiau minties), jei sitaip jauciasi ex, tai kaip turetu jaustis tas "labai mylimas vyras, tuo labiau naujagimio tevas" g.gif
Nesu nei davatka, nei linkusi ka nors smerkti, bet si situacija man per daug nesuprantama unsure.gif Dar suprasciau, jei rutina, isblese aistros per eile metu, vyro ejimas na lievo ir sistemingas nedemesys ir bla bla bla, bet vien del sexso trukumo, turint naujegimi vaika ant ranku nuo mylimo vyro, tai jau ne mano protui doh.gif Suprantu truksta(tai gyvenimiska), galu gale sakyk vyrui, kad truksta, prievartauk ji, bet tokiu budu..........
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 03 07, 22:19)
(...) tookie dideli tie apskritimai  (...)

ZB buvo tie apskritimai, naudojom juos ir pagal paskirtį - nu visko buvo, dabar net širdį sušildo prisiminimai ... ech, kurgi jūs - lengvai pasiekiamos mamos cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 03 07, 22:15)
Nu jo, Sniurkes aprasyta situacija tokia taikli smile.gif Ka tik pagimdzius moteriske neatrodo kaip fotomodelis, na neatrodo ir nors tu ka, net jei svorio ir nepriaugo, vis tiek liuksiskai neatrodo. Taigi jau su kuo kuo, o su ex sitoj vietoj reiktu pasirasyt paskutiniu tik atveju. Jis gi, blyn, lygins tave su ta, kokia buvai pries kelis metus ir pries gimdyma doh.gif Ne taip kaip vyras, kuriam tu be pilvo vel plona atrodai... smile.gif Ex galvos - va kokia buvo - o kokia karve su pilvu isblerusiu pasidare istekejus, gerai, kad as jos nevedziau biggrin.gif

Ne, bobai taip daryti vyyyysai nenaudinga  schmoll.gif  Jei jau reikalas yra pjaut, tai geriau su kokiu nauju... smile.gif

Va butent jos figura jis tikrai nepasibaisejo, net pats ta pabreze(jos figura tikrai nepriekaistinka, liekna ir prigimties). O butent tuo, kad ji ka tik pagimde "mylimo vyro kudiki" Cia, kaip dvigubai isdave pacius brangiausius zmones.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 03 07, 22:19)
"Geriau baisus galas, nei baisumas be galo" - čia tinkanti puikiai frazė. Nu pergulėjo bachuriukas, nu pasi smileysex.gif , nusivylė - taip žymiai geriau, nei kad paskui 10 m. apie ją galvotų su liūdesiu ir žiūrėtų iš tolo Bembio akutėmis. Velniop tai. Geriau jau kaip Ezopo pasakėčioje atsidurti lapės rolėje ir tarti sau, kad anos vynuogės yra neprinokusios - rūgščios.

O šiaip tai mamingos moterys yra savotiškai įdomios.... egzotika  blush2.gif

Taip tu teisus, jo atzvilgiu kazkuria prasme viskas isejo i gera, o sita situacija as pasakojau tiesiog parodydama, kai kurias vyriskos psichologijos kerteles smile.gif
Atsakyti
Išgalvota šita istorija ar ne, bet man labai cekava sužinoti jos pabaigą. Ei kur dingo istorijos herojė?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 03 07, 15:17)
Man irgi tokia mintis buvo doh.gif . Niekaip galvoj netelpa kaip čia taip susisukt, kai po gimdymo, atsiprašant, dar klynas kiauras blink.gif .

Na, Kuzia, ziauriai tu cia kazkaip... blush2.gif o gal jis visai ir nekiauras? Gal cezari dare?
Sniurkei i teigini: Suprantu truksta(tai gyvenimiska), galu gale sakyk vyrui, kad truksta, prievartauk ji, bet tokiu budu..........
Nu bet cia tai geras! drinks_cheers.gif Pabandau isivaizduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2005 03 08, 08:01)
(...) o gal jis visai ir nekiauras?  (...)

Kiauras - ne kiauras - jokia čia ne problema, kam užsiimti burtais, žinant kad yra pas moterį ir kitų paslaptingų viečiukių kur galima smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2005 03 08, 08:01)
Na, Kuzia, ziauriai tu cia kazkaip...  blush2.gif o gal jis visai ir nekiauras? Gal cezari dare?

Jei darė cezarį tai tuo tik blogiau, nes gimda po pjūvio valosi kur kas ilgiau nei natūraliai pagimdžius ( 3-6savaites). Taigi nemanau , kad atsirastų nors vienas sveiko proto vyras pasiryžęs nardyti po kruvinų ir nemalonaus kvapo išskyrų liūną....
Tagi man taip pat kaip ir Svetimai ir Kuziai atrodo, kad tai netikra istorija. Kažkaip čia kažkas netaip- galai nesusiveda. Gal tiesiog sunku sau pripažinti, kad vyras tiesiog ėmė ir išėjo.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2005 03 07, 19:03)
Smurka tai prasom ta savo teorija isdestyti kaip su maziuku leliuku sedint namie eiti na levo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O jūs jau pasižiūrit į vaiko datą ir visos sutartinai nusprendžiat, kad tokio amžiaus kūdikius turinti motina tik namie ir sėdi. Aš asmeniškai nebuvau nei dekretinėse (balandžio 4 dieną išėjau iš darbo, o 9 jau pagimdžiau), nei vaiko auginimo atostogose (po mėnesio grįžau į darbą, o po trijų jau dirbau pilnu tempu). vaikus žiūrėdavo auklė, kuri padirbdavo ir viršvalandžius pabūdavo, jei man reikėdavo kokiam baliuke užsilaikyt. Tokių baliukų metu, jei būtų buvusi proga, aš bū(čiau galėjusi lakstyti kairėn ir dešinėn. Tačiau man po gimdymo "erekcija" tongue.gif kaip tik susilpnėjo. bet jei man susilpnėjo, nereiškia, kad kitai negalėjo sustiprėti.

Taip kad jei noro yra, galima duotis kairėn kiek tik širdis geidžia. man neaiškus tik vienas dalykas. Paparstai aš, kai užsiiminėju seksu (nesvarbu, kairėj, ar dešinėj), tai darau tik su vienu partneriu ir tik prie mudviejų akių, be jokių pašalinių. Tai kaip gali sužinoti apie tai dar kažkas?
Atsakyti
Nu baikit, vaikui dabar 3 mėn, viskas vyko prieš mėn, tai po gimdymo buvo praėję 2 mėn. Taip kad ir klynas ir pjūvis jau turėjo būt užgiję. tongue.gif
Nu man tik baisiai įdomu kaip čia tas vyras viską sužinojo, gal pasiskelbė per "Neištikimybės anatomiją" biggrin.gif , o gal ex pasigyrė, o gal...., o gal.....
Atsakyti
O tuo tarpu temos heroje kazkur paslaptingai dingo-gal vel su ex reikaliukai spaudzia rolleyes.gif

biggrin.gif
Atsakyti