Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susigrąžinti vyrą?

Perskaičiau ir aš. Tai ko ji dar pergyvena, kad išsinešdino "brangiausias"? Tetraukia tokį velniai...
Atsakyti
QUOTE(JULIJANA @ 2005 03 09, 14:36)
Perskaičiau ir aš. Tai ko ji dar pergyvena, kad išsinešdino "brangiausias"? Tetraukia tokį velniai...

Pritariu. Kol dar tik LENGVAS sukretimas...
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 03 09, 13:37)
Nueikit i temos autores profaila ir pasiziurekit paskutines rasytas josios zinutes...  rolleyes.gif

Kaip i ji nueit g.gif Kas ten parasyta g.gif Idomu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2005 03 09, 14:46)

Paspausk ant autores vardo ir atidarys jos profilio informacija - ten bus nuoroda : "skaityti visas zinutes" ar kazkaip panasiai.
Atsakyti
Galima būtų ir su policija pabendraut, ale gi, matai, MEILĖ...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2005 03 09, 14:46)

Susirask autorės postą, nuspausk ant vardo, o tada susirask "rasti visas žinutes"... sad.gif Šiaip keli žodžiai ten... sad.gif

Pavėlavau jau doh.gif Ir be manęs paaiškino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 09 kovo 2005 - 14:52
QUOTE(pievu_ragane @ 2005 03 09, 11:57)
Ir baikit cia varyt visos davatkos ant temos autores - turint toki psichopata vyra (cia kitoje temoje rase, kaip ja ka tik is ligonines paleido) tai dar paziureicau kaip butumet geros ir neinancios "na leva" mamytes. Ot nervuoja tokie zmones, kurie nezinodami visos situacijos ir is savo varpines i viska ziuredami pila ant kitu pamazgas  mad.gif

Pasakysiu ziauriai gal, bet kokia zmona, toks ir vyras tongue.gif
O ta situacija zinom tiek pat, kiek ir kitos-is autores postu..Kiek jie realus ir atitinka tikrove galima gincytis, bet bet kokiu atveju man ta autore kazkokiu simpatiju ir uzuojautu nesukelia-ka prisidirbo, ta ir srebia...
Atsakyti
QUOTE(pievu_ragane @ 2005 03 09, 14:50)
Paspausk ant autores vardo ir atidarys jos profilio informacija - ten bus nuoroda : "skaityti visas zinutes" ar kazkaip panasiai.

aciu
perskaiciau blink.gif
kazkokia ji man nenormali dabar pasirode g.gif
Negalima aisku juoktis is tokiu dalyku, bet kelintas kazin jai galvos sukretimas cia butu g.gif doh.gif
Atsakyti
Na nežinau, kad ir kokia ji būtų bet tikrai nėra pateisinami kad ir lengvi smegenų sukrėtimai moteriai o ypač tik pagimdžiusiai. Na galima pasitrankyti bet vėlgi kūdikiai namuose, galima iškolioti bet mušti.... Nenoriu aš jos smerkti ar teisinti (nežinau kiek kartų buvo nueita) bet moterys supraskit vieną dalyką - nėra šventų, nėra neklystančių. Jos vyro vietoje pirmiausiai aš pagalvočiau o ką aš padariau ne taip kad taip atsitiko. Nesakau kad tai man patiktų bet jei mano žmona nueitų į šalį bandyčiau išsiaiškinti priežastis, o tik po visa kita.
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2005 03 09, 15:06)
aciu
perskaiciau blink.gif
kazkokia ji man nenormali dabar pasirode g.gif
Negalima aisku juoktis is tokiu dalyku, bet kelintas kazin jai galvos sukretimas cia butu g.gif  doh.gif

Kodėl? blink.gif Gal ne taip supratai - viršuj vėliausios žinutės, apačioj senesnės. Tie du viršutiniai postai yra ir paskutiniai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bandis @ 2005 03 09, 15:22)
Na nežinau, kad ir kokia ji būtų bet tikrai nėra pateisinami kad ir lengvi smegenų sukrėtimai moteriai o ypač tik pagimdžiusiai. Na galima pasitrankyti bet vėlgi kūdikiai namuose, galima iškolioti bet mušti.... Nenoriu aš jos smerkti ar teisinti (nežinau kiek kartų buvo nueita) bet moterys supraskit vieną dalyką - nėra šventų, nėra neklystančių. Jos vyro vietoje pirmiausiai aš pagalvočiau o ką aš padariau ne taip kad taip atsitiko. Nesakau kad tai man patiktų bet jei mano žmona nueitų į šalį bandyčiau išsiaiškinti priežastis, o tik po visa kita.

Pritariu thumbup.gif
Nemanau, kad vienu nuėjimu į šoną galima nubraukti viską, pagaliau ir du vaikai yra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 03 09, 15:23)
Kodėl?  blink.gif Gal ne taip supratai - viršuj vėliausios žinutės, apačioj senesnės. Tie du viršutiniai postai yra ir paskutiniai.  wink.gif

supratau as viska. ir perskaiciau ne tik tuos du postus, o suradau ir ankstesniuju jos nusiskundimu,pasirodo tai ne pirmas kartas blink.gif tai ir klausiu saves: ar tos moterys nuo musimu pasidaro nebemastancios kad kencia ir toliau smurta ar cia taip dabar visuomenei priimtina yra g.gif

O kai pasiskaitai nestukiu skyrelyje kaip jos laukiasi vaikiuku,o ju vyrai laksto palei kitas blink.gif blink.gif arba kai vestuviu diena vienos vyrui meiluzhe skambina ir skundziasi kaip jai sunku blink.gif -tai kaip pavadinti tokius kuriozus??

tiesiog pamastymui, nes skaitau ir stebiuosi kokiu padaru yra siame pasauly mad.gif
Atsakyti