Perskaičiau ir aš. Tai ko ji dar pergyvena, kad išsinešdino "brangiausias"? Tetraukia tokį velniai...
QUOTE(JULIJANA @ 2005 03 09, 14:36)
Perskaičiau ir aš. Tai ko ji dar pergyvena, kad išsinešdino "brangiausias"? Tetraukia tokį velniai...
Pritariu. Kol dar tik LENGVAS sukretimas...
QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 03 09, 13:37)
Nueikit i temos autores profaila ir pasiziurekit paskutines rasytas josios zinutes... 
Kaip i ji nueit
QUOTE(Afroditte @ 2005 03 09, 14:46)
Paspausk ant autores vardo ir atidarys jos profilio informacija - ten bus nuoroda : "skaityti visas zinutes" ar kazkaip panasiai.
Galima būtų ir su policija pabendraut, ale gi, matai, MEILĖ...
QUOTE(Afroditte @ 2005 03 09, 14:46)
Susirask autorės postą, nuspausk ant vardo, o tada susirask "rasti visas žinutes"...
Pavėlavau jau
QUOTE(pievu_ragane @ 2005 03 09, 11:57)
Ir baikit cia varyt visos davatkos ant temos autores - turint toki psichopata vyra (cia kitoje temoje rase, kaip ja ka tik is ligonines paleido) tai dar paziureicau kaip butumet geros ir neinancios "na leva" mamytes. Ot nervuoja tokie zmones, kurie nezinodami visos situacijos ir is savo varpines i viska ziuredami pila ant kitu pamazgas 
Pasakysiu ziauriai gal, bet kokia zmona, toks ir vyras
O ta situacija zinom tiek pat, kiek ir kitos-is autores postu..Kiek jie realus ir atitinka tikrove galima gincytis, bet bet kokiu atveju man ta autore kazkokiu simpatiju ir uzuojautu nesukelia-ka prisidirbo, ta ir srebia...
QUOTE(pievu_ragane @ 2005 03 09, 14:50)
Paspausk ant autores vardo ir atidarys jos profilio informacija - ten bus nuoroda : "skaityti visas zinutes" ar kazkaip panasiai.
aciu
perskaiciau
kazkokia ji man nenormali dabar pasirode
Negalima aisku juoktis is tokiu dalyku, bet kelintas kazin jai galvos sukretimas cia butu
Na nežinau, kad ir kokia ji būtų bet tikrai nėra pateisinami kad ir lengvi smegenų sukrėtimai moteriai o ypač tik pagimdžiusiai. Na galima pasitrankyti bet vėlgi kūdikiai namuose, galima iškolioti bet mušti.... Nenoriu aš jos smerkti ar teisinti (nežinau kiek kartų buvo nueita) bet moterys supraskit vieną dalyką - nėra šventų, nėra neklystančių. Jos vyro vietoje pirmiausiai aš pagalvočiau o ką aš padariau ne taip kad taip atsitiko. Nesakau kad tai man patiktų bet jei mano žmona nueitų į šalį bandyčiau išsiaiškinti priežastis, o tik po visa kita.
QUOTE(Afroditte @ 2005 03 09, 15:06)
aciu
perskaiciau
Negalima aisku juoktis is tokiu dalyku, bet kelintas kazin jai galvos sukretimas cia butu

perskaiciau
Kodėl?
QUOTE(Bandis @ 2005 03 09, 15:22)
Na nežinau, kad ir kokia ji būtų bet tikrai nėra pateisinami kad ir lengvi smegenų sukrėtimai moteriai o ypač tik pagimdžiusiai. Na galima pasitrankyti bet vėlgi kūdikiai namuose, galima iškolioti bet mušti.... Nenoriu aš jos smerkti ar teisinti (nežinau kiek kartų buvo nueita) bet moterys supraskit vieną dalyką - nėra šventų, nėra neklystančių. Jos vyro vietoje pirmiausiai aš pagalvočiau o ką aš padariau ne taip kad taip atsitiko. Nesakau kad tai man patiktų bet jei mano žmona nueitų į šalį bandyčiau išsiaiškinti priežastis, o tik po visa kita.
Pritariu
Nemanau, kad vienu nuėjimu į šoną galima nubraukti viską, pagaliau ir du vaikai yra...
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 03 09, 15:23)
Kodėl?
Gal ne taip supratai - viršuj vėliausios žinutės, apačioj senesnės. Tie du viršutiniai postai yra ir paskutiniai. 
supratau as viska. ir perskaiciau ne tik tuos du postus, o suradau ir ankstesniuju jos nusiskundimu,pasirodo tai ne pirmas kartas
O kai pasiskaitai nestukiu skyrelyje kaip jos laukiasi vaikiuku,o ju vyrai laksto palei kitas
tiesiog pamastymui, nes skaitau ir stebiuosi kokiu padaru yra siame pasauly