Na nežinau aš įtariu dar labiau įsiusčiau jei man pasakytų " na žinai padauginau, trūko sekso ir nugriuvau po ex" Pirmiausiai tai koks gali būti padauginimas kai vaikui 2 - 3 mėn? Ir šioje situacijje nereikia jam labai akcentuoti, kad nuėjai į šalį tik dėl to kad jis tavęs nepatenkino. Geriausiai aišku būtų pabandyti pasakyti kad po gimdimo yra sunku, labai trūksta jo, na ir taip gavosi kad pasimaišė ex, ir pati nesuprantu kaip tai atsitiko. Jei jis protingas vyras turėtų suprasti kad moterys po gimdymo gana dažnai būna nepakaltinamos (sorry bet taip jau yra). Aš gerai atsimenu abi savo žmonas po gimdymų - nebūni šalia, "niekšas, nemyli, nesirūpini ir t.t." būni šalia "užknisi lendi čia į akis, nieko aš nenoriu, nieko man nereikia". Ir ašaros bet kokia proga.
Na o dėl to kad trūksta sekso tai reikia šnekėtis prieš nueinant į šalį. O dabar tai sukels tik dar didesnį pyktį - "Ach tai ir ateitį tai gali pasikartoti". Dėl trūkumo tai gana dažnai ir pačios moterys būna kaltos - savaitę kitą joms ką nors "skauda" ir kai jau užsimano vyras turi atspėti kad ji nori. Gal vis dėlto reiktų ir pačiom parodyti kad "noriu trachti bidachti".
[quote=vobla,2005 03 08, 11:49]
Jei darė cezarį tai tuo tik blogiau, nes gimda po pjūvio valosi kur kas ilgiau nei natūraliai pagimdžius ( 3-6savaites). Taigi nemanau , kad atsirastų nors vienas sveiko proto vyras pasiryžęs nardyti po kruvinų ir nemalonaus kvapo išskyrų liūną....
Da... reiks jauciu pasiskaitineti "gimdziusiuju" skyreliuose, gal atsoks tas noras
? Bo man jau po tokiu terminu kaip "plyses klynas", "namalonaus kvapo isskyros, o dar ir kruvinos" visai ne kas darosi
P.S. Jei zmogui ir blogai buvo, tai po tokiu ataku p. Emanuele prapuole, vietoj paguodos supuole cia visi spresti kaip galima/ar galima, isgalvota/neisgalvota, malonu/nemalonu, ech mes
Jei darė cezarį tai tuo tik blogiau, nes gimda po pjūvio valosi kur kas ilgiau nei natūraliai pagimdžius ( 3-6savaites). Taigi nemanau , kad atsirastų nors vienas sveiko proto vyras pasiryžęs nardyti po kruvinų ir nemalonaus kvapo išskyrų liūną....
Da... reiks jauciu pasiskaitineti "gimdziusiuju" skyreliuose, gal atsoks tas noras
P.S. Jei zmogui ir blogai buvo, tai po tokiu ataku p. Emanuele prapuole, vietoj paguodos supuole cia visi spresti kaip galima/ar galima, isgalvota/neisgalvota, malonu/nemalonu, ech mes
Nu va, matai kaip gerai, švenčių proga ir Bandis atsirado
Nu žinot, vyriškus pasisakymus paskaičius, tik viena mintis į galvą ateina: "visi vyrai kiaulės"...
QUOTE(kregzde @ 2005 03 08, 12:51)
Tai, kad kaip supratau su tuo ex buvo visai neblogai
Manau kad tai nera isgalvota situacija (pasiskaitykit kitus autores postus)
Bet kai sumaiset vargsele su zememis, tai nebedrista turbut pasirodyti.
GAila kad del visu blogieciu
, kurios isgalvoja kvailas situacijas ir bando guostis, nukencia is tikruju pagalbos, gero zodzio ieskantys zmogeliukai
Bet kai sumaiset vargsele su zememis, tai nebedrista turbut pasirodyti.
GAila kad del visu blogieciu
Temos autore maciau siandien svencia 22m gimtadieni...
Nu rimtai, man šita istorija neatrodo išgalvota. gal pasirodysiu pletkininkė, bet vienoj temoj radau, kad vyras Emanuelei kažką padarė ar pasakė ir ji dabar išvis pasimetusi nežino ką daryt. O paskaičius kai kurių žinutes, manau autorė daugiau čia neužsuks, nes paskutiniu metu čia voveriuko sapalionės ir šiaip įvairūs spėliojimai, kokiu būdu autorė gimdė, kažin ar jau jau žaizdos užgijo ir bla bla bla. Nu vot ir dabar nežinosim, kaip dabar ten viskas vyksta, ar geryn, ar blogyn
[quote=Pegė,2005 03 08, 12:58]
Jatau, ne i tema, bet vyra sitam forume radau
Pege, aš tai čia jau seniai tik va nevisada išeina per darbus prisijungti.
Na o buvo toks pasakymas " visi vyrai kiaulės..." betrūko tik "ir nėra kuo apsirengti". O tai palaukit ar dabar ją reikia pulti guosti? Aš išdėsčiau savo vyrišką požiūrį į tai jei mano žmona taip padarius pasakytų kad išgėriau labai užsimaniau sekso ir nugriuvau po savo ex , tai tikrai pamąstyčiau ar verta su ja gyventi. O ir dar pagalvočiau ar nevertėtų į kreiptis dėl vaiko auklėjimo apribojimo. O jei pasakytų apie tai kaip rašiau tikrai papykčiau papykčiau, na gal dar į šalį nueičiau kartelį kitą
ir viskas. Aš saviškėm sakiau - norit sekso jokių problemų, bet kad pas mane atvirkštinė situacija - aš noriu bet žmona ne. Bet tai dar nereiškia kad bėgu pas kitas (nors kai sperma užspaus visai smegenis ką gali žinoti
)
Pege, aš tai čia jau seniai tik va nevisada išeina per darbus prisijungti.
Na o buvo toks pasakymas " visi vyrai kiaulės..." betrūko tik "ir nėra kuo apsirengti". O tai palaukit ar dabar ją reikia pulti guosti? Aš išdėsčiau savo vyrišką požiūrį į tai jei mano žmona taip padarius pasakytų kad išgėriau labai užsimaniau sekso ir nugriuvau po savo ex , tai tikrai pamąstyčiau ar verta su ja gyventi. O ir dar pagalvočiau ar nevertėtų į kreiptis dėl vaiko auklėjimo apribojimo. O jei pasakytų apie tai kaip rašiau tikrai papykčiau papykčiau, na gal dar į šalį nueičiau kartelį kitą
QUOTE(Pegė @ 2005 03 08, 14:58)
Nu, ***** kaip juokas ima...
Jei kas nesuprato zr i psl virsu...
Nu, ***** kaip juokas ima...
Jei kas nesuprato zr i psl virsu...
O tu pirmoji ar antroji Bandžio žmona? O man toks jausmas, kad Bandis ir Pegė tai vienas ir tas pats asmuo, ar aš klystu?