Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Pelėda

QUOTE(ritak @ 2009 03 17, 15:30)
Sveiki visi besilankantys siame forume. Nors mano vyresnysis sunus jau seniai lanko "Peledos" darzeli, vis gi susiduriau su tokia problemele. Ieskau zmoniu kurie galetu papasakoti daugiau apie to darzelio aukletojas. Savo jaunesniji suneli uzrasiau irgi i Peledos darzeli, o dabar mastau - ar nepadariau klaidos  g.gif . Vis gi labai svarbu yra kokios aukletojos bus.. Labai prasau atsiliepkite tie kuriu vaikuciai eis i paruosiamaja grupe 2010 metu rugseji ( tiketina kad tu grupiu aukletojos ir tures naujas grupes ).  unsure.gif

Geriausia nueiti ir pasikalbeti su ta aukletoja, kuri tures vaikus, su tom nuomonem vieniems gali tas zmogus nepatikti, o kitiems atvirksciai nuostabus zmogus, dazniausiai tokie pokalbiai vyksta pletku lygyje, o naudos jokios. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lota77: 18 kovo 2009 - 11:37
QUOTE(Lota77 @ 2009 03 18, 12:36)
Geriausia nueiti ir pasikalbeti su ta aukletoja, kuri tures vaikus, su tom nuomonem vieniems  gali tas zmogus nepatikti, o kitiems atvirksciai nuostabus zmogus, dazniausiai tokie pokalbiai vyksta pletku lygyje, o naudos jokios. smile.gif

Tai vat tame ir beda, kad net nezinau kokios aukletojos bus. Is direktores nieko neispesi ( be galo arogantiska asmenybe ). Todel ieskau teveliu kurie galetu pasakyti kokios ju vaiku nuotaikos grizus is darzelio.. vaikas siuo atveju gali pasakyti visa tiesa. Juk kartais zmones prie suaugusiu vienaip elgiasi, o like vienumoje su vaikais - visai kitaip...

Beje galiu pasakyti, kad labai pasiseks tiems vaikuciams kurie si rudeni eis i darzeli ir pateks pas aukletoja Lina. Be galo siltas ir malonus zmogus.. Zinoma ta siluma kartais galima suvaidinti prie tevu.. Svarbiau yra vaiko savijauta. Taigi galiu pasidziaugti kad butent po sios aukletojos budejimu vaikas namo grizdavo laimingas, besisypsantis, pilnas geru ispudziu. Kiekviena diena vis pasakodavo kokias naujas daineles ismoko, kokius ziadimus zaide.. zodziu matosi kad si aukletoja tikrai savo darba dirba is sirdies. Vaiko siuo atveju neapgausi... Tuo tarpu po kitos aukletojos budejimu tekdavo rytais vaika vesti su asarom.. :-( Ir dar vaikas guodesi kad bijo, kad sita aukletoja nepriims jo piesiniu ( viena syki pasake kad jis negraziai piesia )... zodziu vaikui ilgam istrigo tie zodziai..
Suprantu kad visko numatyti neimanoma, bet nenoreciau isvengti tokiu nemaloniu dalyku..
Atsakyti

Teko girdeti apie sia direktore, kituose darzeliuose suteikia informacija kokie pedagogai dirbs su vaikais ir net organizuoja susirinkimus, kur supazindina busimus tevelius su aukletojomis as irgi noreciau zinoti, pas ka vesiu savo vaika.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lota77: 19 kovo 2009 - 11:35
Sveikos mamos,kuriu vaikuciai lanko Peledos darzeli 4u.gif

Man reikia patarimo.... Noreciau leist i si darzeli savo suneli. Ar sunku papulti??? beje,ar yra laisvu vietu, i 3-meciu grupes , gal zinote? Kaip "prieit" prie direktores, ar megstanti "vokelius"?? blush2.gif
Mes nepriklausom pagal gyvenama vieta siam darzeliui... doh.gif

Beje , o galbut yra tokiu,kurios isvis neptars cia vesti savo atzaleles....??? schmoll.gif Nes perskaiciau si skyreli,pasisakymai,sakyciau gan priestaringi,bet kazkaip noretus gal "sviezesniu"... g.gif
Laukiu jusu patarimu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2009 04 07, 21:27)
Sveikos mamos,kuriu vaikuciai lanko Peledos darzeli  4u.gif

Man reikia patarimo.... Noreciau leist i si darzeli savo suneli. Ar sunku papulti??? beje,ar yra laisvu vietu, i 3-meciu grupes , gal zinote? Kaip "prieit" prie direktores, ar megstanti  "vokelius"??  blush2.gif
Mes nepriklausom pagal gyvenama vieta siam darzeliui...  doh.gif

Beje , o galbut yra tokiu,kurios isvis neptars cia vesti savo atzaleles....???  schmoll.gif  Nes perskaiciau si skyreli,pasisakymai,sakyciau gan priestaringi,bet kazkaip noretus gal "sviezesniu"...  g.gif 
Laukiu jusu patarimu...  4u.gif

Kazkaip buvau nelabai atidziai perskaicius pradzia sio skyrelio...dabar paskaiciau,plaukai pasisiause... blink.gif doh.gif ...." Direktore "nemaloni" svelniai tariant,kolektyvas ant trumpo sniuro, aplinka grazi ,bet tik del akiu, baisines rinkliavos istisai....."
Isigandau.... blink.gif Matyt,pries tai skaiciau tik gerus atsiliepimus, atmetinejo akyus automatiskai schmoll.gif

Dabar tai giliuose apmastymuose atsiduriau.... g.gif
Atsakyti
[Keliu tema i virsu... ax.gif Negi niekas cia neskaitalioja is Peledos mamyciu??? Pagaliau ir seskines gyventojos turetu but kazka girdejusios,salia Papartis darzelis,galbut ten eiti? Kiek supratau direktore gan nemalonus zmogus.....
Atsakyti
Na, nueikit pati ir pažiūrėkit ax.gif
Aš galiu tik teigiamai atsiliepti tiek apie direktorę, tiek apie šaunias auklėtojas ir visą aplinką. thumbup.gif Ėjom be vokelių, viskas žmoniškai ir normaliai. Esu labai patenkinta viskuo, taip pat ir mano vaikas. O kam nepatinka direktorė, tai supraskit, kad ne su ja Jūsų vaikas bus visą dieną. Viskas ten yra gerai, o kas nori matyti tik juoda, tas tą ir matys. Mes esam patenkinti ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylu-mylu @ 2009 04 09, 09:19)
Na, nueikit pati ir pažiūrėkit  ax.gif
Aš galiu tik teigiamai atsiliepti tiek apie direktorę, tiek apie šaunias auklėtojas ir visą aplinką.  thumbup.gif Ėjom be vokelių, viskas žmoniškai ir normaliai. Esu labai patenkinta viskuo, taip pat ir mano vaikas. O kam nepatinka direktorė, tai supraskit, kad ne su ja Jūsų vaikas bus visą dieną. Viskas ten yra gerai, o kas nori matyti tik juoda, tas tą ir matys. Mes esam patenkinti ir laimingi  4u.gif

labai aciu,bent viena balsa isgirdau smile.gifsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2009 04 09, 09:59)
[Keliu tema i virsu...  ax.gif  Negi niekas cia neskaitalioja is Peledos mamyciu??? Pagaliau ir seskines gyventojos turetu but kazka girdejusios,salia Papartis darzelis,galbut ten eiti? Kiek supratau direktore gan nemalonus zmogus.....

Man tai keista,kad direktore tvirtina,kad darzelis perpildytas ir kad eile vaiku laukia,kol prades lankyt,, o paskambinus i Svietima,si darzeli rekomenduoja,kaip turinti laisvu vietu..tai kaip suprast???? g.gif cia toks atviras kysio reketavimas???? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2009 04 09, 08:59)
[Keliu tema i virsu...  ax.gif  Negi niekas cia neskaitalioja is Peledos mamyciu??? Pagaliau ir seskines gyventojos turetu but kazka girdejusios,salia Papartis darzelis,galbut ten eiti? Kiek supratau direktore gan nemalonus zmogus.....

siaip mano vyresnysis lanko si darzeli ir dideliu nusiskundimu neturiu. taip,direktore nera is maloniuju.. bet juk ji vaiku neziuri.. Svarbu kad aukletojos butu geros, myletu savo darba
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2009 04 09, 08:59)

siaip mano vyresnysis lanko si darzeli ir dideliu nusiskundimu neturiu. taip,direktore nera is maloniuju.. bet juk ji vaiku neziuri.. Svarbu kad aukletojos butu geros, myletu savo darba
Papildyta:
QUOTE(zivvilte @ 2009 04 09, 09:33)
Man tai keista,kad direktore tvirtina,kad darzelis perpildytas ir kad eile vaiku laukia,kol prades lankyt,, o paskambinus i Svietima,si darzeli rekomenduoja,kaip turinti laisvu vietu..tai kaip suprast????  g.gif  cia toks atviras kysio reketavimas????  unsure.gif

mes i darzeli papuoleme be kysio.. tiesa, teko buti atkakliems. Kai uzsirasem tai zadejo paimti nuo balandzio pradzios. Atejome balandzio men - sako, deja niekuo padeti negaliu, galiu priimti tik nuo birzelio. Na gerai kad aukle turejau, tai laukiau iki birzelio men. Tada atejus sutarta diena birzelio men man vel buvo pareiksta kad vietu nera ir musu dabar nepriims. Liepe ateiti rugsejo men. Na, palaukeme ir iki rugsejo.. tongue.gif Itariu kad tikejosi ispesti kazka, bet deja.. pasitaike atkaklus teveliai.. rugseji vis gi jau prieme.. Galvokit kaip norit, o as tai supratau tik viena - tikejosi gauti vokeli...kitaip negaliu paaiskinti blink.gif
Atsakyti
kad jau ner ko eit pas direktore "tusciomis" tai supratau... schmoll.gif Nes mes negaletume taip vaikstineti kas menesi ir laukti...mums reikia darzelio skubiai... doh.gif
Tik idomu ,ar direktore apsiriboja "stojamuoju mokesciu", ar poto teveliai ,nepriklausantys pagal rajona tampa "melziamomis karvemis" visiems lankymo metams???? Sorrry,kad taip negraziai paklausiau... blush2.gif
Atsakyti