ir jau jūsų požiūris tai iš karto neigiamas... taip toli nenueisit...
Galiu pasakyt tik tiek, kad labai tikėtis papulti tokiu metų laiku nereik dėti daug vilčių, nes paprastai vaikai priimami rugsėjo mėn, kada yra formuojamos grupės. O dabar jei jau grupė suformuota, neturėkit daug vilčių patekti, ji neguminė.
QUOTE(mylu-mylu @ 2009 04 09, 17:33)
Galiu pasakyt tik tiek, kad labai tikėtis papulti tokiu metų laiku nereik dėti daug vilčių, nes paprastai vaikai priimami rugsėjo mėn, kada yra formuojamos grupės. O dabar jei jau grupė suformuota, neturėkit daug vilčių patekti, ji neguminė.
Tikrai ne...
QUOTE(Patrika @ 2009 04 09, 18:42)
Tikrai ne...
tiesiog toks ispudis,cia pasiskaicius... :9 galbut tiesiog neverta cia ir kaboti situose forumuose,nes kai prisiskaitai visko,tai nepajunti kaip ir isijauti... 
Man Svietime sake,kad sitas darzelis turi laisvu vietu. ir kalbejo ne apie rudeni,o apie esama laika. Man net keista pasirode,nes kiti perpildyti. Delto automatiskai gal ir neigiami pasisakymai istrigo. Galbut daugelis teveliu atsipurto patys po pokalbio su direktore. Na galvosim ,ka cia daryt. Siaip jokio nusistatymo neturiu.
Jau atlankėm mes šitą darželį. Buvo ten gerų auklėtojų, bet jau pasistenkite nepapulti pas tokią auklėtoją Rasą
QUOTE(ingulia @ 2009 04 20, 17:21)
Jau atlankėm mes šitą darželį. Buvo ten gerų auklėtojų, bet jau pasistenkite nepapulti pas tokią auklėtoją Rasą 
O siaip apart tos aukletojos Rasos,kaip jums visa kita?gal galetumet siek tiek placiau? ar leistumet ir kita vaika pvz. i sita darzely?
QUOTE(mazespalis @ 2009 04 28, 12:47)
Paskutiniu metu mano vaikas labai nenoriai eina į darželį. Sakė, kad auklėtoja muša. Norėčiau sulaukti atsiliepimų apie stebuklingą lazdelę. Prašau padėkit.
i kokia jus grupe einat?
mane irgi labai domina sitas drazelis,bet ziuriu temele tokia 'apmirus"
Neapsisprendziam , i kuri darzeli "prasytis"... Sitas -vienas ir variantu
\
Peledos mamos, paatviraukit? kaip jusu maziesiems sekasi? kaip pacio darzelio atmosfera ir aplamai -domina viskas: renginukai,aukletojos,rinkliavos ir pan....
Please.....
Peledos mamos, paatviraukit? kaip jusu maziesiems sekasi? kaip pacio darzelio atmosfera ir aplamai -domina viskas: renginukai,aukletojos,rinkliavos ir pan....
Please.....
QUOTE(Patrika @ 2009 05 03, 20:54)
mane irgi labai domina sitas drazelis,bet ziuriu temele tokia 'apmirus"
Neapsisprendziam , i kuri darzeli "prasytis"... Sitas -vienas ir variantu
\
Please.....
Please.....
Siaip patys nesvarstom apie sita, nes tolokai gyvenam. Uztat girdejau, kad atmosfera ir aukletojos super
Mamytes, gal zinot, kada bus iskabinti grupiu sarasiukai?
Kai uzsirasinejom, tai sake, kad geguze turi but
zivvilte-ieškau jūsų, prasitrinkit až
Sveikos mamytes, mes irgi vaikstom i si darzeli, i Azuoliuku grupe, na mums tai labai pasiseke, labai nuostabias auklytes turim
, o darzeliu tai tikrai esu labai patenkinta, labai tvarkingas, teritorija visa sutvarkyta, na tikrai labai dziaugiuosi , kad cia pakliuvom