Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Pelėda

QUOTE(Jarga @ 2009 08 29, 10:54)
ir mes i kiskucius eisim mirksiukas.gif Vida tikrai nebloga aukletoja, o del kitos, tai lyg, Aldona tureru buti (ne Ona), bet pagrindine Vida. Nepergyvenk, viskas bus gerai, jei reiks, del savo vaikiuku pakovosim mirksiukas.gif

iki susitikimo kiskuciuose  4u.gif

Aciu. Siek tiek ramiau. Mes planuojame po savaites pradeti lankyti. O jus jau pradejote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSB: 05 rugsėjo 2009 - 20:33
QUOTE(SSB @ 2009 09 05, 22:32)
Aciu. Siek tiek ramiau. Mes planuojame po savaites pradeti lankyti. O jus jau pradejote?

mes gal nuo antradienio, nes rugsejo 1 d. susirgom, tai nusikele
Atsakyti
QUOTE(Jarga @ 2009 09 07, 07:57)
mes gal nuo antradienio, nes rugsejo 1 d. susirgom, tai nusikele

Tai iki pasimatymo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Esu 10kl. moksleivė. Lankiau lopšelį darželį "Pelėda", Žirniukų grupę, pas auklėtoją Rasą.Noriu papasakoti apie ją.
Pasivaikščiojimo metu, kartu su ja rinkdavome akmenėlius, šakelias, žolelias, žiedelius, o grupėje darydavome darbelius. Laisvalaikiu siūvinėdavome ir netgi ausdavome. Prieš šventes visi susėdę aptardavom scenarijų, vaidmenis pasirinkdavo patys vaikai. Kitose grupėse buvo draudžiama žaisti su kai kuriais žaislais, o mūsų grupėje to nebuvo! Auklėtoja Rasa grupėje neturėjo nei numylėtinių nei vengiamų vaikų. Visi vaikai buvo lygus. Per visą darželio lankymo laiką nei vienas vaikas nebuvo pastatytas į kampą ar kitaip nubaustas. Problemas spręsdavome susėdę kartu ir aptardavome kodėl ir kaip tai įvyko. Vaikai niekada nebuvo verčiami daryti to ko nenorėdavo. Auklėtoja niekada neatsižvelgdavo į savo nuotaiką ir neišsiliedavo ant vaikų. Užsiėmimai būdavo įdomūs, jei vaikui nesisekdavo auklėtoja su mielu noru jam asmeniškai viską paaiškindavo. Į darželį ėjau noriai, nes ten jaučiausi kaip namuose (saugi, prižiūrima). Galėčiau dar daug ką parašyti...
Jei reikėtų vėl grįžti į darželį, tai tik į "Pelėdą" ir be jokių abejonių pas Auklėtoją Rasą. wub.gif
Atsakyti
Dabar bent jau Zirniuku grupej Rasa nebedirba...
Atsakyti
Smagu girdėti, kad tokia auklėtoja ten dirba. O mano vaikas vėl isterikuoja. Labai nenori eiti. Tik kai būna kita jaunesnė tai apie ją gerai atsiliepia. Ji energinga ir labai darbelius gražius daro su vaikais. Gaila, kad mažai dirba. Stebūklingą lazdelę nupiešė. Aš netikėjau, kad tokie metodai dar naudojami.
Atsakyti
QUOTE(mazespalis @ 2009 09 10, 11:51)
Stebūklingą lazdelę nupiešė. Aš netikėjau, kad tokie metodai dar naudojami.

Atleiskit, nesupratau,o kas per metodai? g.gif
Atsakyti
Stebūklinga lazdelė vaikų auklėjimui. Jūs kada nors tyliai ateikit ir paklausykit kaip ji kalba su vaikais kai nėra tėvų. Mano lelius namo kai pareina ir papasakoja ką auklėtoja sakė tai akys ant kaktos išoksta. Kur diektorės akys ir ausys.
Atsakyti
QUOTE(mazespalis @ 2009 09 21, 16:42)
Stebūklinga lazdelė vaikų auklėjimui. Jūs kada nors tyliai ateikit ir paklausykit kaip ji kalba su vaikais kai nėra tėvų. Mano lelius namo kai pareina ir papasakoja ką auklėtoja sakė tai akys ant kaktos išoksta. Kur diektorės akys ir ausys.

Gal ne visos auklėtojos tokius metodus taiko. Nors, šaukštas deguto ir medaus statinę pagadina... Pas kurią geriau nepakliūt? Ruošiamės į šį darželį lankyt.
Atsakyti
QUOTE(mazespalis @ 2009 09 21, 16:42)

Atleiskit, gal ka praleidau,nepaskaiciau. Bet nesuprantu net apie kokia grupe kalbat. g.gif ir apie stebuklinga lazdele nieko negirdejau... schmoll.gif
Atsakyti
ZIVVILTE taigi jūs jau rašėte atsiliepimą po pirmo mano pasisakymo apie stebuklinga lazdelę. Pora puslapių atgal. Aš tik norėjau surasti tėvus kurie dar girdėjo apie ją (stebuklingą lazdelę).
Atsakyti
QUOTE(mazespalis @ 2009 09 21, 20:10)
ZIVVILTE taigi jūs jau rašėte atsiliepimą po pirmo mano pasisakymo apie stebuklinga lazdelę. Pora puslapių atgal. Aš tik norėjau surasti tėvus kurie dar girdėjo apie ją (stebuklingą lazdelę).

Pasiskaiciau blush2.gif Taip,dabar atsimenu. blush2.gif Kodel jus tiesiog nepaklausiat pacios aukletojos apie ta stebuklinga lazdele? Pasnekekit su ja atvirai. Juk vistiek galiausiai turit issiaiskinti . Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti