Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Pelėda

QUOTE(Varinija @ 2012 09 24, 09:53)
Tai ar patekote i si darzeli? mirksiukas.gif

Taip, patekome. Jau lankome nuo rugsėjo obuoliukų grupę. O tiksliau šianden trečia diena tik eina. Nes dvi dienas paėjus susirgo.
Atsakyti
Ar dar yra mamyčių iš obuoliukų grupės? kaip sekasi? pas mus tai kolkas ašarų pakalnės, ir kiek ateinu, tai choru visi verkia doh.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes, vedancios ir dar planuojancios vesti savo vaikucius i "Peledos" darzeli. Sis darzelis tikrai yra labai puikus. Mano abi princeses (4 m. ir 3 m.) ji lanko ir vakare neina pasiimti is darzelio. Aplinka tiek darzelio kieme, tiek darzelio viduje yra labai gera. Aukletojos yra nuostabios, maistas tikrai geras, labai daug renginiu vyksta darzelyje.
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2012 09 27, 15:09)
Ar dar yra mamyčių iš obuoliukų grupės? kaip sekasi? pas mus tai kolkas ašarų pakalnės, ir kiek ateinu, tai choru visi verkia  doh.gif

Tikiuosi viskas jau gerai? Šitos grupės auklėtojos - nuostabios! Jums tikrai pasisekė.
Tik bėda buvo ta, kad nuo pradžių negalėjo skirt dėmesio vienam atėjusiam naujokui, mat per savivaldybę kai suėjot visi vienu metu, tai ir vaikam ir auklėtojom košmaras buvo. Anksčiau direktorė paskirdavo atėjimo dieną taip, kad tik vienas vikelis bent tri diena būtų naujokas, tada auklėtoja galėdavo skirti dėmesio būtent jam, supažindint su kitais vaikais, su tvarka. Tai ir vaikų-rėksnių choro nebūdavo.
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2012 11 21, 19:56)
Tikiuosi viskas jau gerai? Šitos grupės auklėtojos - nuostabios! Jums tikrai pasisekė.
Tik bėda buvo ta, kad nuo pradžių negalėjo skirt dėmesio vienam atėjusiam naujokui, mat per savivaldybę kai suėjot visi vienu metu, tai ir vaikam ir auklėtojom košmaras buvo. Anksčiau direktorė paskirdavo atėjimo dieną taip, kad tik vienas vikelis bent tri diena būtų naujokas, tada auklėtoja galėdavo skirti dėmesio būtent jam, supažindint su kitais vaikais, su tvarka. Tai ir vaikų-rėksnių choro nebūdavo.

Taip taip, jau kaip ir viskas gerai. Ašarų nėra, nors noro eiti irgi kolkas nėra, bet vistiek keliaujame. Dėl auklėtojų nieko negaliu pasakyti, dar labai nedaug bendravome.

Vat nelabai gerai, kai grupės formuojamos nuo rugsėjo. geriau po vieną vaiką įvestų į grupę, kai jam sukanka 2 metukai (ar tada, kai tėvai prašo). Nes va, dukrytė gimusi kovo mėn, tai nuo kovo iki rugsėjo reikėjo laukti vietos. gerai kad dekrete buvau, tai nebuvo bėdos, bet jei būtų reikėję grįžti į darbą, tai reikėtų ieškoti kur vaiką palikti.
Atsakyti
Sveiki,

isleidau ir as savo vaika i si darzeli smile.gif

kokie jusu atsiliepimai apie direktore?
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2013 04 15, 10:40)
Sveiki,

isleidau ir as savo vaika i si darzeli smile.gif

kokie jusu atsiliepimai apie direktore?

Sveiki, mes lankome Pelėdą ir tuo didžiuojamės, panašu ir dar viena nuo rudenio eis, o gal ir dvi. Pati esu tėvų komitete, o kokie gali būti atsiliepimai apie direktorę? Tik teigiami, vien pažiūrėkit darželio tvarką ir aplinką, nuostabus darželis ir tik Direktorės dėka. Kažkaip keistas klausimas smile.gif
Atsakyti
Nei cia keistas nei ka smile.gif
visu patirtis skirtinga biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėjau paklausti, gal žinote kiek bus priimama vaikučių į 1,5-3m grupes? Ir jei tarkim vaikučiui bus 2m 3mėn ar priklausys 1,5-3m grupė, ar jau 3-4m, nes žiemą sueis vaikučiui 3m? Ar galima pradėti darželį lankyti birželio mėnesį, ar tik rugsėjo? smile.gif
Iš anksto dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2014 01 14, 08:34)
Sveikos. Norėjau paklausti, gal žinote kiek bus priimama vaikučių į 1,5-3m grupes? Ir jei tarkim vaikučiui bus 2m 3mėn ar priklausys 1,5-3m grupė, ar jau 3-4m, nes žiemą sueis vaikučiui 3m? Ar galima pradėti darželį lankyti birželio mėnesį, ar tik rugsėjo? smile.gif
Iš anksto dėkoju. 4u.gif

Mano paskutinėmis žiniomis, tai yra 2 lopšelinukų grupės nuo 2 iki 3 metų... T.y. Obuoliukai ir Bitutės. Į grupes priima po 20 vaikų.
I lopšelines grupes priimami vaikai gimę 2012 metais. Jei Jūsiškis vyresnis t.y. gimęs 2011, tuomet teks gaudyti vietą į vyresnę grupę...

P.S. bijau apsimeluot, bet kol kas žinau tik tiek, kad viskas yra kaip tarybiniais laikais t.y. vaikas gime 2012, tai niekam nesvarbu, ar sausi ar gruodi (visgi beveik metai skirtumas), tai yra tu metų "vada" ir visi keliauja vienu metu tiek į darželį, tiek paskui į mokyklą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austulka: 27 sausio 2014 - 01:22
QUOTE(Austulka @ 2014 01 27, 01:18)
Mano paskutinėmis žiniomis, tai yra 2 lopšelinukų grupės nuo 2 iki 3 metų... T.y. Obuoliukai ir Bitutės. Į grupes priima po 20 vaikų.
I lopšelines grupes priimami vaikai gimę 2012 metais. Jei Jūsiškis vyresnis t.y. gimęs 2011, tuomet teks gaudyti vietą į vyresnę grupę...

P.S. bijau apsimeluot, bet kol kas žinau tik tiek, kad viskas yra kaip tarybiniais laikais t.y. vaikas gime 2012, tai niekam nesvarbu, ar sausi ar gruodi (visgi beveik metai skirtumas), tai yra tu metų "vada" ir visi keliauja vienu metu tiek į darželį, tiek paskui į mokyklą...

Mūsų 2012m gimęs, bet man tarkim toks kausimas, jei mes pakliūnam rugsėjo mėn, ar galiu rašyt prašymą pradėt lankyti nuo 2015m gegužės, vaikui jau bus 2m11mėn, kažin kokioms grupėms tuomet skirtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2014 01 27, 10:01)
Mūsų 2012m gimęs, bet man tarkim toks kausimas, jei mes pakliūnam rugsėjo mėn, ar galiu rašyt prašymą pradėt lankyti nuo 2015m gegužės, vaikui jau bus 2m11mėn, kažin kokioms grupėms tuomet skirtų rolleyes.gif

neleis nuo geguzes lankyt...gi "mokslo metai" baigiasi ta menesi.
Atsakyti