nemanau, kad toki maza leliu priims...ten tik nuo 2 metuku. Man direktore tai irgi nepatiko..i visus kazkaip is auksto ziuri. Praita savaite buvau susirinkime, tai aiskino apie taisykles darzelio...Tai man labai istrigo vienas jos sakinys....zodziu ji ten pasakojo, kad i darzeli priimami tik sveiki ir svarus vaikai. tai ji sako...." labai nemalonu liesti nesvaru vaika"....*****...galvoju...pedagoge sneka...kuri visiems turi pavyzdys buti....tai gal jau ir patys tevai supranta, kad vaika reik svariai aprengt...aiskina lyg kokiems bomzams...zodziu susinervinau....
Mes vaika nuo liepos buvom uzrase............patikiino, kad tikrai priims nuo liepos. O dabar gieda, kad geriausiu atveju nuo rugpjucio vidurio....***** mes viska susiplanave buvom, as jau i darba isejau...galvojau pratempsim kaip nors iki tos liepos, tai vyras iseis atostogu, tai mama mano...o dabar neaisku kaip bus...itariu, kad su vokeliu reikia eit.........nes taip ir maivysis....
Papildyta:
Ir dar man patiko....per susirinkima isdalino tokius lankstinukus, vienas si ju buvo kaip vaika paruosti darzeliui...tai vietoj to, kad butu parasyta, kokie nors naudingi patarimai....tai isdestytas kazkoks moralu rinkinys....kaip tevai nevykusiai su vaikais elgiasi...kai vaikas verkia darzelyje..tai dazniausiai nneklausia, ar tu menes pasiilgai..as ir taves pasiilgau...o klausia, gal cia tave skriaude....arba jei zliumbsi tai daudiau neateisiu....nu zodziu...bet ar tokius dalykus tinka lankstinuke isdestyti.....pati direktore parodo savo lygi....nu zinoma, visokiu tevu yra....bet tai taip moralizuodama ji zemina kitus tevus....mazdaug visi tokie nevykeliai...nesupranta kaip vaiku auklet.........Kai daviau perskaityt savo puseserei tai ji pasiur[us buvo...cia sako reik i koki nesamoniu muzieju nusiust ...
Na paskaicius tokius ir pansius komentarus tai atsoksta bet koks noras vest i si darzeli