Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Pelėda

QUOTE(Dora @ 2007 04 23, 15:53)
Labas, mamytes,
keleta kartu siame forume paminetas "Paparcio" darzelis. Gal kas nors gali daugiau papasakoti? Ir nuo kokio amziaus ten priima leliukus?

yra atskira tema paparcio darzelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irrren @ 2007 04 23, 15:22)
nemanau, kad toki maza leliu priims...ten tik nuo 2 metuku. Man direktore tai irgi nepatiko..i visus kazkaip is auksto ziuri. Praita savaite buvau susirinkime, tai aiskino apie taisykles darzelio...Tai man labai istrigo vienas jos sakinys....zodziu ji ten pasakojo, kad i darzeli priimami tik sveiki ir svarus vaikai. tai ji sako...." labai nemalonu liesti nesvaru vaika"....*****...galvoju...pedagoge sneka...kuri visiems turi pavyzdys buti....tai gal jau ir patys tevai supranta, kad vaika reik svariai aprengt...aiskina lyg kokiems bomzams...zodziu susinervinau....
Mes vaika nuo liepos buvom uzrase............patikiino, kad tikrai priims nuo liepos. O dabar gieda, kad geriausiu atveju nuo rugpjucio vidurio....***** mes viska susiplanave buvom, as jau i darba isejau...galvojau pratempsim kaip nors iki tos liepos, tai vyras iseis atostogu, tai mama mano...o dabar neaisku kaip bus...itariu, kad su vokeliu reikia eit.........nes taip ir maivysis....
Papildyta:
Ir dar man patiko....per susirinkima isdalino tokius lankstinukus, vienas si ju buvo kaip vaika paruosti darzeliui...tai vietoj to, kad butu parasyta, kokie nors naudingi patarimai....tai isdestytas kazkoks moralu rinkinys....kaip tevai nevykusiai su vaikais elgiasi...kai vaikas verkia darzelyje..tai dazniausiai nneklausia, ar tu menes pasiilgai..as ir taves pasiilgau...o klausia, gal cia tave skriaude....arba jei zliumbsi tai daudiau neateisiu....nu zodziu...bet ar tokius dalykus tinka lankstinuke isdestyti.....pati direktore parodo savo lygi....nu zinoma, visokiu tevu yra....bet tai taip moralizuodama ji zemina kitus tevus....mazdaug visi tokie nevykeliai...nesupranta kaip vaiku auklet.........Kai daviau perskaityt savo puseserei tai ji pasiur[us buvo...cia sako reik i koki nesamoniu muzieju nusiust ...  blink.gif

Na paskaicius tokius ir pansius komentarus tai atsoksta bet koks noras vest i si darzeli verysad.gif kokia isore grazi, toks vidus baisus, va taip pasirodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2007 04 24, 08:38)
yra atskira tema paparcio darzelio mirksiukas.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
Kai buvau nuejusi pas direktore kad mus priimtu i darzeli tai irgi uzsimine apie remima darzelio. Pinigu nedaviau vedu vaika i darzeli ir galvos nesuku del to, vistiek as jos nesutinku. Auklytes tikrai geros mums pakliuvo(obuoliuku grupele).tik menesi jaunosios auklytes nebuvo, pavadavo kita, tik nezinau ar ji auklyte ar seip kokia darbuotoja darzelio, tai ir man ji nepatiko ir vaikui. ji nieko nedarydavo perdaug. Kaip vaikas atvirksciai apsirenge po miego taip ir paliko, kol ji budavo jokiu darbeliu nedarydavo. Vaikas su ja net nesisveikindavo atejusi,nubegdavo prie vaiku.
Atsakyti
Nu buvau as jau pas direktore sutarties sudaryt...tai nunesiau grynuju, darzeliui paremt...tai gana maloniai su manim si karta bendravo...Nuo rugpjucio vidurio priims, o gal dar ir anksciau...
gal kas nors is lankanciu si darzeli zino ar dirba tokia aukletoja Stasele?
Ji dar mano aukletoja buvo..labai faina thumbup.gif
Atsakyti
einam mes i darzeli.direktore tai tikrai griezta moteris sakyciau, kad griezta ir kazkokia keista moteris.o aukletojos musu grupes labai fainos ir geros moterys. nereikia kalbeti apie visas aukletojas, dar ir vaiku yra bjauriu, kurie atsiburba. doh.gif
Atsakyti
Apie Peledos darzeli galiu paskyti tik gera... Mano visi trys vaikai ji lanke, tiesa "Nykstuku" grupe (Valdorfine) ir mes visi buvome labai patenkinti, nes patiko ir aplinka, ir aukletojos ir vedeja dalykiska moteris pasirode... Tikrai rekomenduociau si darzeli thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(almuke @ 2004 06 15, 11:29)
Man labai patinka "Peledos" darzelio aplinka, adreso nezinau, bet jis visai salia Seskines vidurines yra, tarp daugiabuciu kiemu. Ydomu kaip ten viduj viskas atrodo??? Gal kas lankot???
Papildyta @ [mergetime]1087288867[/mergetime]
Va, radau tikra adresa
Vilniaus lopšelis-darželis "Pelėda" Musninkų g. 10, 2010 Vilnius
tel. 241 86 27
faks. 241 86 27

Apie Peledos darzeli galiu paskyti tik gera... Mano visi trys vaikai ji lanke, tiesa "Nykstuku" grupe (Valdorfine) ir mes visi buvome labai patenkinti, nes patiko ir aplinka, ir aukletojos ir vedeja dalykiska moteris pasirode... Tikrai rekomenduociau si darzeli
Atsakyti
Mano sunelis lanke Peleda..Na del aukletoju - pas ji grupeje kazkodel daznai ketesi..Viena labai man nepatiko, labai nemaloniai su vaikais elgiasi..Ne patys geriausi prisiminimai apie ta darzeli man isliko, manau, kad jei bus antras i si darzeli nevesiu.Nors aplinka ir grupes sutvarkytos, tiesa musu teveliu pastangomis ir lesomis...rinklevos buvo nemazos, ypac kai ejo i aukletojos Marytes grupe....
Atsakyti
Norejau paklausti-ar priimant i PELEDA reikalavo direktore deklaracijos apie gyvenamaja vieta? Ar uzteko tik tiesiog prasyme nurodyti adresa? g.gif
Nuomojames buta ir bijau, kad jei paprasys-nepriims, nes musu uoga registruota kitu adresu, kuris PELEDAI nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(Sraigyte @ 2007 07 30, 14:21)
Norejau paklausti-ar priimant i PELEDA reikalavo direktore deklaracijos apie gyvenamaja vieta? Ar uzteko tik tiesiog prasyme nurodyti adresa?  g.gif
Nuomojames buta ir bijau, kad jei paprasys-nepriims, nes musu uoga registruota kitu adresu, kuris PELEDAI nepriklauso.

kai užrašinėjau į darželį, tai užteko nurodyti gyvenamą vietą, bet kai paaiškės ar priima, tai visko gali būti g.gif gali ir paprašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2007 08 02, 13:34)
kai užrašinėjau į darželį, tai užteko nurodyti gyvenamą vietą, bet kai paaiškės ar priima, tai visko gali būti  g.gif  gali ir paprašyti  ax.gif

tai jo... mums irgi tas pats... tai vat ir klausiu jau vyresniu vaikuciu mamyciu, kaip ten jiems buvo... ax.gif
ryyd, o nuo kada jus eisit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraigyte: 02 rugpjūčio 2007 - 13:20
Na ash iki shiol nesigailiu, kad ishleidau vaika i Peleda, bet tik del tikrai nuostabiu aukletojos ir sheimininkes, vien del kuriu, net jei ir keltumemes gyvent kazkur kitur ish Sheshkines, nesinoretu vaiko pervest i kita darzeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eos: 03 rugsėjo 2007 - 10:52