QUOTE(gintariux @ 2006 07 25, 10:34)
Sveikos, mamytės,
paskaičiau ir pakraupau

Pasiklausius jūsų jau nenoriu leisti savo mažiaus į tą daržą, nors prieš tai girdėjau, kad jis labai geras.
Mano kaimynai vedė vaikučius ir labai gyrė auklėtojas ir griežtą vedėją. Sakė ten tvarka, geras sveikas maistas...
Na, dėl kyšių, tai ji iš karto pasakė mums ko reikia, ir kiek reikia. Kaip ir sutikom, kad tik priimtų mus, nes mes skaitomės ne miestiečiai ir mums nepriklauso...O ta Pelėda arčiausiai mūsų...
Tai dabar ir susimėčiau, ką daryti?
Manau neverta baimintis. Kartais konfliktai kyla tarp atskirų asmenų ir nuo to nukenčia vaikai. Čia, aišku, mano nuomonė.
Lankom šį darželį beveik du metus ir tikrai negalėčiau apie jį pasakyti ką nors blogo. Labai prižiūrima teritorija. Ten dirba toks pagyvenęs vyriškis, tai jis ten visą laiką meistrauja, daro traukinukus, supynes. Auklėtojų per vasarą irgi tenka pažinti ne vieną, nes apjungiamos grupės. Pernai buvo viena, kuri mano vaikui nelabai patiko. Bet visos kitos tikrai geros ir mielos.
Ir jokių kyšių nenešiau.
Taip, renkam pinigus, nes po truputį tvarkom grupes. Bet bendru susitarimu.
Auklėtoja yra žmogus, ir vienam ji gali patikti arba nepatikti. Jei matysite, kad vaikas nenori eiti, tada ir ieškosite priežasties. Sėkmės!