Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Pelėda

QUOTE(oksana.b @ 2006 05 12, 15:17)
4u.gif Labas.
Auklės mano dukters grupeje keičiasi kaip pirštinės, į sezona gal ir dvieju  poru neužtenka. Jau paradėda  schmoll.gif  ir imti pyktis . Jau pradėdu galvoti apie kitą darželį, kitą savaitę planuoju nueiti į "Paparti"  į ekskursiją.  verysad.gif

Sveika smile.gif O del ko pradedi pykti?Kad aukletojos keiciasi?Tavo mergyte kiek suprantu i lopseli dar eina bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Uzsirasem ir mes i sita darzeli ir po poros savaiciu pradesime eiti.

Pasiskaiciusi jusu komentarus, tai plaukai piestu pasistojo ir issigandau, kur vaika zadu atiduot doh.gif
Bet nuejom praejuse savaite i darzeli susitikti su vedeja, (jau kad prikalbejau vyrui, kas musu laukia doh.gif) , o ji pasirode labai miela. Jokiu pinigu nereikalavo ir siaip labai fainai sutiko. Pasake, kad galetume pradeti nuo rugsejo, bet pasakem, kad mums neiseina ir reikia pradeti jau liepa. Be problemu sutiko. thumbup.gif

Tad tikiuosi, kad nuejus ir i grupe mus sutiks irgi labai geranoriskai. drinks_cheers.gif

O pradeje lankyti darzeli, brukstelsime ir musu atsiliepimus.
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

paskaičiau ir pakraupau blink.gif Pasiklausius jūsų jau nenoriu leisti savo mažiaus į tą daržą, nors prieš tai girdėjau, kad jis labai geras.
Mano kaimynai vedė vaikučius ir labai gyrė auklėtojas ir griežtą vedėją. Sakė ten tvarka, geras sveikas maistas...
Na, dėl kyšių, tai ji iš karto pasakė mums ko reikia, ir kiek reikia. Kaip ir sutikom, kad tik priimtų mus, nes mes skaitomės ne miestiečiai ir mums nepriklauso...O ta Pelėda arčiausiai mūsų...
Tai dabar ir susimėčiau, ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(gintariux @ 2006 07 25, 10:34)
Sveikos, mamytės,

paskaičiau ir pakraupau blink.gif Pasiklausius jūsų jau nenoriu leisti savo mažiaus į tą daržą, nors prieš tai girdėjau, kad jis labai geras.
Mano kaimynai vedė vaikučius ir labai gyrė auklėtojas ir griežtą vedėją. Sakė ten tvarka, geras sveikas maistas...
Na, dėl kyšių, tai ji iš karto pasakė mums ko reikia, ir kiek reikia. Kaip ir sutikom, kad tik priimtų mus, nes mes skaitomės ne miestiečiai ir mums nepriklauso...O ta Pelėda arčiausiai mūsų...
Tai dabar ir susimėčiau, ką daryti?

Manau neverta baimintis. Kartais konfliktai kyla tarp atskirų asmenų ir nuo to nukenčia vaikai. Čia, aišku, mano nuomonė.
Lankom šį darželį beveik du metus ir tikrai negalėčiau apie jį pasakyti ką nors blogo. Labai prižiūrima teritorija. Ten dirba toks pagyvenęs vyriškis, tai jis ten visą laiką meistrauja, daro traukinukus, supynes. Auklėtojų per vasarą irgi tenka pažinti ne vieną, nes apjungiamos grupės. Pernai buvo viena, kuri mano vaikui nelabai patiko. Bet visos kitos tikrai geros ir mielos.
Ir jokių kyšių nenešiau.
Taip, renkam pinigus, nes po truputį tvarkom grupes. Bet bendru susitarimu.

Auklėtoja yra žmogus, ir vienam ji gali patikti arba nepatikti. Jei matysite, kad vaikas nenori eiti, tada ir ieškosite priežasties. Sėkmės!

Atsakyti
QUOTE(josvaine @ 2006 03 28, 12:32)
Butu tikrai idomu isgirsti ir kita nuomone. Ar visiems lankantiems sita darzeli viskas blogai?

Mes jau pora menesiu kaip lankom Peleda ir visai tuo patenkinti. Vedeja tikrai nepaliko malonaus zmogaus ispudzio, bet kad su ja ir bendravimo mazai, tai per daug neimam i galva biggrin.gif
Uzhtat man be proto patinka musu aukletojos. Tiesa, su viena dar mazai bendrauta, bet pirmas ispudis neblogas. O vat kita tai tiesiog thumbup.gif ir matau, kad mano vaikas ja spejo pamilt, vos ishtempiu namo vakarais doh.gif lotuliukas.gif
Nezinau, kaip bus ateity, kolkas tik trechias menuo einam i darzeli, bet tikrai negaliu kazkuo skustis. Kitas dalykas, kad mano vaikas komunikabilus, tai galbut jai ir shiaip lengviau adaptuotis buvo.

QUOTE(nuria @ 2006 07 04, 12:59)
Uzsirasem ir mes i sita darzeli ir po poros savaiciu pradesime eiti.

Ar tik chia ne ta pati Kamiles drauge Elenyte? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eos: 29 rugsėjo 2006 - 07:43
QUOTE(Eos @ 2006 09 21, 10:45)
Ar tik chia ne ta pati Kamiles drauge Elenyte? biggrin.gif

Ta pati thumbup.gif

O siaip del darzelio savo nuomones nepakeiciau, viskas thumbup.gif
Vaziavau apsidairyt po antakalnio darzelius, nes ateity, matyt, teks kraustytis, tai patikekit doh.gif Cia pas mus ir aplinka sutvarkyta, ir grupes tvarkingos.

O del aukletoju, tai visi mes zmones. Manau, kiekvienai buna blogu dienu ir buna geru. O ir siaip nuo zmogaus priklauso. Mes savo aukletojom labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri mamyte galetu patarti.savo mazaja 2 metuku pirmadieni vesim i darzeli peleda tik nezinau i kuria grupele kur auklytes ir vaikuciai draugiskesni.kiek man rode yra 2 mazuju grupes.tik vardu auklyciu nezinau. gal kas galetu padet.
Papildyta:
kuria mums grupele pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(Dovilėvit @ 2006 11 05, 16:45)
gal kuri mamyte galetu patarti.savo mazaja 2 metuku pirmadieni vesim i darzeli peleda tik nezinau i kuria grupele kur auklytes ir vaikuciai draugiskesni.kiek man rode yra 2 mazuju grupes.tik vardu auklyciu nezinau. gal kas galetu padet.
Papildyta:
kuria mums grupele pasirinkti?

Labas.
Tikriausia rašau per velu, bet vistiek parašysiu. Aš asmeniškai vesčiau į grupe kur dirba aukles Birutė ir Renata. Juos SUPERINĖS aukletojos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oksana.b @ 2006 11 14, 09:45)
Labas.
Tikriausia rašau per velu, bet vistiek parašysiu. Aš asmeniškai vesčiau į grupe kur dirba aukles Birutė ir Renata. Juos SUPERINĖS aukletojos  thumbup.gif

g.gif Jos abi vienoj grupej?
Atsakyti
QUOTE(klivija @ 2006 11 14, 15:02)
g.gif Jos abi vienoj grupej?

Rugsėji mėnesi buvo tikrai taip, gal dabar kažkas pasikeite, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(oksana.b @ 2006 11 14, 15:26)
Rugsėji mėnesi buvo tikrai taip, gal dabar kažkas pasikeite, nežinau.

Nuo rugsejo niekas nesikeite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klivija @ 2006 11 14, 16:47)
Nuo rugsejo niekas nesikeite schmoll.gif

Tada reiškia taip, abidvi vienon grupej. Renata anščiau dirbo 2 dienos į savaitę.
Atsakyti