Maciau gal pries kokius du menesius MAXIMA parduotuvej, bet kaina zinau , kad buvo tikrai nemaza

Dėkui
O kur jie būna? Prie vaisių?

Tai kad ne sezonas. Pas mus tik saldytu ir tai tik "su ziburiu"gali gauti

QUOTE(Kirameki @ 2008 05 20, 21:03)
As kai maciau tai buvo sudeti darzoviu- vaisiu skyrelyje , saldytuve

esu valgiusi keptu kastonu italijoje,kol dar silti tai labai patiko,bet kai atsalo tai labai idomus skonis,tada jau neskanus

Man jie ir atsale skanus. Nors silti skanesni, bet lieki murzinas kaip kaminkretys.
Is keptu, virtu kastonu Sveicarijoje valgiau ir desertus ir ledus. Net kaip garnyra prie kaledines keptos anties valgiau. Man labai skanu, bet jau kaloriju
Is keptu, virtu kastonu Sveicarijoje valgiau ir desertus ir ledus. Net kaip garnyra prie kaledines keptos anties valgiau. Man labai skanu, bet jau kaloriju

QUOTE(Egle 22 @ 2007 11 02, 14:35)
Yra tokios keptuves, kastainiams kepti: su skylutem. Tiksliau lengva pasidaryt ir patiems tokia: pigioje keptuveje prigrezti daug skyluciu ir viskas. Keptu skonis neblogas, bet...
Man skaniausia vis tiktai orkaiteje. Kastonus reikia BUTINAI ipjaut, nes kitaip ikaite sprogines (ypac nemalonu jeigu tai nutinka burnoje isbandytas reikalas) . Taigi, ipjaunami, ant ju uzberiu truputi druskos (istraukia dregme) ir pasauni i karsta orkaite kokioms 20 minuciu. Kepimo laikas priklauso ir nuo to, kokio sviezumo yra tie kastonai. Kuo daugiau sudziuve, tuo maziau turi kepti orkaitej, nes kitaip sukieteja. Taigi, reiketu paragauti.Iskepe, man labai patinka su raudonu vynu, truputi uzbarstant ant kastonu druskos (tos, su kuria kartu kepe).
Man skaniausia vis tiktai orkaiteje. Kastonus reikia BUTINAI ipjaut, nes kitaip ikaite sprogines (ypac nemalonu jeigu tai nutinka burnoje isbandytas reikalas) . Taigi, ipjaunami, ant ju uzberiu truputi druskos (istraukia dregme) ir pasauni i karsta orkaite kokioms 20 minuciu. Kepimo laikas priklauso ir nuo to, kokio sviezumo yra tie kastonai. Kuo daugiau sudziuve, tuo maziau turi kepti orkaitej, nes kitaip sukieteja. Taigi, reiketu paragauti.Iskepe, man labai patinka su raudonu vynu, truputi uzbarstant ant kastonu druskos (tos, su kuria kartu kepe).
Mes irgi gavom lauktuviu kastonu ir pabandysiu kepti. Turiu klausima, kad kai jie kepami orkaiteje, tai tik ipjaunami ir kepami su visa luobele, lupti ju nereikia?
As siandien ieskojau Vilniuje zalgirio maximoj, tai neradau
gal zinot kur tiksliai yra?

QUOTE(aidi @ 2008 11 15, 18:02)
Mes irgi gavom lauktuviu kastonu ir pabandysiu kepti. Turiu klausima, kad kai jie kepami orkaiteje, tai tik ipjaunami ir kepami su visa luobele, lupti ju nereikia?
Tikrai nereikia. Ipjaukit kiekviena, padekit ant folija uzdengtos blekos, apibarstykit druska (nagailint) ir i orkaite!
Ziuriu labai velai atsakiau bet gal kam ateity pravers

Dolphin, dabar ne sezonas. Paieskas pradek lapkriti

O as taip ju norejau

QUOTE(Dolphin @ 2009 03 08, 19:22)
as siom dienom BIG'o maksimoj maciau
vis knieti nusipirkt paragaut bet nedristu

Man buvo lauktuviu atveze,tai kepiau paprastai ant keptuves.Labai patiko man jie
Tik cia neteko paciai nusipirkti.