Užtikau neseniai Maxėj valgomųjų kaštainių. Dar tokio dyvo mūsuose nebuvau mačius (gal nepastebėjau

). Ir prisiminiau seną prancūzišką Kalėdinį filmą, kur porelė sningant sniegui taip skaniai valgė karštus kaštainius. Tad nesusilaikiau ir papirkau kelis - pabandymui. Bėda ta, kad nė neįsivaizduoju kaip ir su kuo juos gaminti

Kadangi mačiau, kad karštus valgė, tai pakaitinau (mikrobangėj

) kokią minutę -kitą. Paragavau -

Panašu į nedavirtą ir salstelėjusią bulvę be druskos

Feeeeeee.
Taigi, gal atsiras kas žino, kaip iš tiesų reikėtų juos pasigaminti, kad būtų skanu. Taip skanu, kaip tai įsimylėjėlių porelei iš seno filmo
Na, negi ten vien meilė kalta?