Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Varpelis

O mes siandien pradejom lankyti Nykstuku grupe. Dukryte prabuvo valanda, ir nenorejo eiti namo. Teko rekiancia is darzelio nestis biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif sveikos mamytes siandiena dukrele pradejo lankyti ikimokyklinuku grupe thumbup.gif .aukletoja Danguole.gal kieno vaikuciai yra lanke jos grupe g.gif gal galetumete parasyti kokiu atsiliepimu ok.gif .aciu.
Atsakyti
Pakeliu tema i virsu biggrin.gif
norim rasytis i si darzeli, nes labai jau sugunde aplinka ir isorine tvarka, o ir siaip atsiliepimai kiek matau geri.
Gal mamytes papasakos kokiu naujesniu atsiliepimu ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar teisybė, kad šiame darželyje neliko Montesori grupės. Prieš gal porą metų iš šios grupės išėjo auklėtoja Rasa, o paskui ir Odeta. Taip kad dirbančių pagal šią metodiką kaip ir neliko g.gif . Nebent šiuo metu naujos auklėtojos priimtos.
Mano dičkis šį darželį lankė, buvau patenkinta, išskyrus ikimokyklinę grupę. Dabar laikas galvoti apie mažių. Įdomu būtų išgirsti į kokias grupes priimami 2-mečiai kleckiukai, turiu omeny ar tik į lopšelines, ar ir į kitas.
Atsakyti
Panasu kad i sita darzeli niekas neina lotuliukas.gif
Atsakyti
Kilstelnu temą, nes jau aktualu tampa, į kurį darželį mažių užrašyti.
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 06 13, 18:59)
Panasu kad i sita darzeli niekas neina lotuliukas.gif

Eina eina ir labai patenkinti biggrin.gif
Apie montesori grupę nežinau dėja nieko smile.gif, bet užrašyt manau reikia kuo anksčiau į darželį. Kalbėjau au aukletoja viena, sakė didelė tikikybė, kad ne visi norintys šiemet į mūsų grupę pateks doh.gif
Atsakyti
mano dukra vaiksto i si darzeli ir neko bloga apie si darzeli pasakyti negaliu... grazi aplinka,geri zmones ten dirba...ji eina i gintareli grupe tai aules ten labai geros ir labai gerai priziuri vaikus
Atsakyti
Mes buvom nueje i si darzeli, tikejomes uzsirasyt, bet deja isgirdom kad mes ne is ju teritorijos ir mums paskutiniu atveju skambintu cray.gif o as taip tikejausi... siaip man aplinka, tiek isorine tiek vidine labai patiko thumbup.gif , ir vedeja labai maloni moteris, patare kur mums geriau eit, pasake kur mes priklausom ir t.t. taikrai faina thumbup.gif
tik keisti tie darzeliai, gyveni vos per gatve nuo jo o jau nebepriklausai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 07 12, 10:10)
Mes buvom nueje i si darzeli, tikejomes uzsirasyt, bet deja isgirdom kad mes ne is ju teritorijos ir mums paskutiniu atveju skambintu cray.gif  o as taip tikejausi... siaip man aplinka, tiek isorine tiek vidine labai patiko thumbup.gif , ir vedeja labai maloni moteris, patare kur mums geriau eit, pasake kur mes priklausom ir t.t. taikrai faina thumbup.gif
tik keisti tie darzeliai, gyveni vos per gatve nuo jo o jau nebepriklausai g.gif

gal domejaisi del montesori grupes? ar dar ten yra?
o kaip suzinot koks darzelis tau priklauso pagal gyvenama vieta?
Atsakyti
sveikutes mano dukra lanke si darzeli nuo pradzios iki galo dabar jau eina i mokykla i antra klase bet darzeliu likau patenkinta del rinkliavos nieko blogo pasakyti negaliu nes per visa laika kol lankem nedaviau nei cento o ir niekas nereikalavo,nebent jeigu grupeje ko nors prirekdavo tai susidedavom ir nupirkdavom,turiu omeni tai knyguciu tai zaislu ar zaidimu.dukra is pradiu lanke zuikuciu grupe,paskui perejo i drugeliu o paruosiamaja lanke pas rita ir maryte o auklyte buvo berods inga.aukletojos thumbup.gif tai as ir mazaji ten uzrasiau kitais metais prades lankyti ,tik dar nezinau kokia grupe nes jam jau bus 1,9m. tai nezinau i kuria paskirs sutikciau vel vesti i zuikuciu grupe pas aukletoja diana kitos neatsimenu vardo lygtai stefa tai butu thumbup.gif
Atsakyti
tiesa gal kas kitais metais zada vesti mazylius i si darzeli butu idomu pabendrauti. gathering.gif
Atsakyti