O mes siandien pradejom lankyti Nykstuku grupe. Dukryte prabuvo valanda, ir nenorejo eiti namo. Teko rekiancia is darzelio nestis

Pakeliu tema i virsu
norim rasytis i si darzeli, nes labai jau sugunde aplinka ir isorine tvarka, o ir siaip atsiliepimai kiek matau geri.
Gal mamytes papasakos kokiu naujesniu atsiliepimu
aciu

norim rasytis i si darzeli, nes labai jau sugunde aplinka ir isorine tvarka, o ir siaip atsiliepimai kiek matau geri.
Gal mamytes papasakos kokiu naujesniu atsiliepimu

aciu

Ar teisybė, kad šiame darželyje neliko Montesori grupės. Prieš gal porą metų iš šios grupės išėjo auklėtoja Rasa, o paskui ir Odeta. Taip kad dirbančių pagal šią metodiką kaip ir neliko
. Nebent šiuo metu naujos auklėtojos priimtos.
Mano dičkis šį darželį lankė, buvau patenkinta, išskyrus ikimokyklinę grupę. Dabar laikas galvoti apie mažių. Įdomu būtų išgirsti į kokias grupes priimami 2-mečiai kleckiukai, turiu omeny ar tik į lopšelines, ar ir į kitas.

Mano dičkis šį darželį lankė, buvau patenkinta, išskyrus ikimokyklinę grupę. Dabar laikas galvoti apie mažių. Įdomu būtų išgirsti į kokias grupes priimami 2-mečiai kleckiukai, turiu omeny ar tik į lopšelines, ar ir į kitas.
Panasu kad i sita darzeli niekas neina

Kilstelnu temą, nes jau aktualu tampa, į kurį darželį mažių užrašyti.
QUOTE(bluse @ 2007 06 13, 18:59)
Eina eina ir labai patenkinti

Apie montesori grupę nežinau dėja nieko

Mes buvom nueje i si darzeli, tikejomes uzsirasyt, bet deja isgirdom kad mes ne is ju teritorijos ir mums paskutiniu atveju skambintu
o as taip tikejausi... siaip man aplinka, tiek isorine tiek vidine labai patiko
, ir vedeja labai maloni moteris, patare kur mums geriau eit, pasake kur mes priklausom ir t.t. taikrai faina
tik keisti tie darzeliai, gyveni vos per gatve nuo jo o jau nebepriklausai

QUOTE(bluse @ 2007 07 12, 10:10)
Mes buvom nueje i si darzeli, tikejomes uzsirasyt, bet deja isgirdom kad mes ne is ju teritorijos ir mums paskutiniu atveju skambintu
o as taip tikejausi... siaip man aplinka, tiek isorine tiek vidine labai patiko
, ir vedeja labai maloni moteris, patare kur mums geriau eit, pasake kur mes priklausom ir t.t. taikrai faina

gal domejaisi del montesori grupes? ar dar ten yra?
o kaip suzinot koks darzelis tau priklauso pagal gyvenama vieta?
sveikutes mano dukra lanke si darzeli nuo pradzios iki galo dabar jau eina i mokykla i antra klase bet darzeliu likau patenkinta del rinkliavos nieko blogo pasakyti negaliu nes per visa laika kol lankem nedaviau nei cento o ir niekas nereikalavo,nebent jeigu grupeje ko nors prirekdavo tai susidedavom ir nupirkdavom,turiu omeni tai knyguciu tai zaislu ar zaidimu.dukra is pradiu lanke zuikuciu grupe,paskui perejo i drugeliu o paruosiamaja lanke pas rita ir maryte o auklyte buvo berods inga.aukletojos
tai as ir mazaji ten uzrasiau kitais metais prades lankyti ,tik dar nezinau kokia grupe nes jam jau bus 1,9m. tai nezinau i kuria paskirs sutikciau vel vesti i zuikuciu grupe pas aukletoja diana kitos neatsimenu vardo lygtai stefa tai butu