QUOTE(posa @ 2007 10 01, 00:14)
Ne, nera sitam darzely jokiu soc. pedagogu. Mano sunus si darzeli lanko jau metai laiko, bet neteko girdeti, kad butu... Ir aplamai, panasu, kad dirbama jau seniai pasenusiais sovietiniais metodais, o aukletojos jau senokai besidomejo vaiku psichologija ( jei verkianciam, niekaip prie darzelio nepriprantaciam vaikui gali pasakyti, kad jei jis verks - mama neateis jo pasiimti, tai nelabai ka yra ir pridurti...) Mums pasiseke su aukletoja, seimininkute, todel vaiko netampem, kadangi jau pradejo lankyti, tai ir leidom i si darzeli, nors juo suzaveta tikrai nesu. Ir nekalbu apie materialini gerbuvi, sito, manau truksta visuose valstybiniuose darzeliuose. Bet pati atmosfera, poziuris i vaika, jo poreikius, lavinima kartais prasilenkia su mano asmeniniu supratimu. Gal todel, kad pati esu daug dirbusi su tokiais mazais vaikais, man daugelis dalyku uzkliuna, negaliu buti visiskai objektyvi vertindama. Manau, kad viskas priklauso nuo aukletoju, juk jos daugiausia uzsiima su vaikais ( jei isvis uzsiima ). Musu viena aukletoja labai sauni, tikrai su tais vaikiukais uzsiima, pastoviai jie kazka veikia, o kita tik ateina laiko prastumti, niekada negirdejau, kad ji ka nors idomaus butu su vaikais nuveikusi, kiek beateisi, sedi, laikrascius skaito, ko bepaklausi, nezino... Galiu pasakyti tiek, sitam darzeliui, jo kolektyvui dar labai daug yra kur tobuleti....
Mes lankom šį darželį jau du metus, ir nieko blogo apie jį negaliu paskyti.Lankom Valdorfo grupę, auklėtojos super

Man neužkliuvo nei bloga atmosfera, nei požiūris į vaiką, nei lavinimas. Viskas normos ribose, auklėtojos su vaikais užsiima,daro darbelius, mokosi daineles, klauso pasakėlių ir vienąkart į savaitę daro kokį nors patiekalą(patys kepa pyragą ar sausainiukus)

Žodžiu nieko labai neigiamo pasakyt negaliu