Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Kodėlčiukas

kaip fainai jums 4u.gif
o aukletoja gal Danute jusu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adairute @ 2011 08 25, 16:22)
kaip fainai jums  4u.gif
o aukletoja gal Danute jusu? smile.gif

Danute ir Greta smile.gif Vakar buvo Greta, siandien Danute, tai tikiuosi vel bus viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(wilmute4u @ 2011 08 26, 08:56)
Danute ir Greta smile.gif Vakar buvo Greta, siandien Danute, tai tikiuosi vel bus viskas gerai.

o kas ta Greta? Danute sake labai gera aukletoja, daug metu jau cia dirba smile.gif mes pas ja pakliuti noretume labai 4u.gif
niu, lauksime ziniu, kaip jums sekesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adairute @ 2011 08 26, 09:34)
o kas ta Greta? Danute sake labai gera aukletoja, daug metu jau cia dirba smile.gif mes pas ja pakliuti noretume labai  4u.gif
niu, lauksime ziniu, kaip jums sekesi smile.gif

Greta jauna kita aukletoja, ji sake, kad bus iki spalio men.
Atsakyti
Mes irgi nuo siandien pradejo lankyti Gudruciu grupe.
Pabuvau su dukra Agne-viska apziurejom, zaislu daug, lovos tai senovines -spintose,aplankeme ir tualeta.Paskui visi i lauka ejome.
Rytoj jau paliksiu ja viena iki petu miegelio.

Atsakyti
QUOTE(agnika @ 2011 08 29, 13:17)
Mes irgi nuo siandien pradejo lankyti Gudruciu grupe.
Pabuvau su dukra Agne-viska apziurejom, zaislu daug, lovos tai senovines -spintose,aplankeme ir tualeta.Paskui visi i lauka ejome.
Rytoj jau paliksiu ja viena iki petu miegelio.

na kaip jums sekesi? smile.gif)

mano brolis siandien nuvestas i darzeli, po keliu savaiciu ligos, bliove ziauriai doh.gif gaila, man tu aukletoju, vaiku daug ir visi maziukai verkiantys doh.gif
As isproteciau toki darba dirbdama smile.gif beje pas mus nauja aukletoja Regina atrodo atejo, gal turite atsiliepimu apie ja? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(wilmute4u @ 2011 08 26, 10:02)
Greta jauna kita aukletoja, ji sake, kad bus iki spalio men.

O kas bus vietoj jos gal žinot? Nors tiesa pasakius, nelabai aš jos ir pasiilgsiu, nesutverta ji dirbti su vaikais... schmoll.gif Visą laiką tik šūkauja ir bumba "nebegaliu aš jau su tavim". Vaikas ateina i grupę, tai net nepasisveikina doh.gif Suprantu, kad pavargsti nuo verkiančių vaikų, bet Danutė visiškai kitaip reaguoja - ir nuraminti, ir sudominti vaikus moka. Super aukletoja wub.gif
Atsakyti
O gal cia lankosi mamytes kurios veda/ves i Nykstuku grupe savo kleckus?
Atsakyti
QUOTE(Buzzy @ 2011 08 31, 15:59)
O gal cia lankosi mamytes kurios veda/ves i Nykstuku grupe savo kleckus?

mes vedame smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(^Dove^ @ 2011 08 31, 13:01)
O kas bus vietoj jos gal žinot? Nors tiesa pasakius, nelabai aš jos ir pasiilgsiu, nesutverta ji dirbti su vaikais...  schmoll.gif  Visą laiką tik šūkauja ir bumba "nebegaliu aš jau su tavim". Vaikas ateina i grupę, tai net nepasisveikina  doh.gif Suprantu, kad pavargsti nuo verkiančių vaikų, bet Danutė visiškai kitaip reaguoja - ir nuraminti, ir sudominti vaikus moka. Super aukletoja wub.gif

cia gal tokia jauna rudais plaukais mergina? man tai ji patiko, ji pries tai atrodo Nykstukuose dirbo, tai viskas ten super buvo ir net broli nuramindavo, pasiima ant ranku, pazaidzia thumbup.gif matyt visiems buna NE TOS DIENOS 4u.gif
o kad Danute gera, tai jooo, bet paziurekime kiek ji cia dirba, taigi viskam reikia praktikos ax.gif
Atsakyti
visai neblogai sekasi..dar neverkeme ,jau buvome visa diena,bet va neviska valgo....nemiegojo pietu miego...
ryt rugsejo 1-oji.nesime gelytes.tik kazkokia irzli pasidariusi,bet tai suprantama.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti