o aukletoja gal Danute jusu?
kaip fainai jums
QUOTE(Adairute @ 2011 08 25, 16:22)
Danute ir Greta
QUOTE(wilmute4u @ 2011 08 26, 08:56)
Danute ir Greta
Vakar buvo Greta, siandien Danute, tai tikiuosi vel bus viskas gerai.
o kas ta Greta? Danute sake labai gera aukletoja, daug metu jau cia dirba
niu, lauksime ziniu, kaip jums sekesi
QUOTE(Adairute @ 2011 08 26, 09:34)
o kas ta Greta? Danute sake labai gera aukletoja, daug metu jau cia dirba
mes pas ja pakliuti noretume labai
Greta jauna kita aukletoja, ji sake, kad bus iki spalio men.
Mes irgi nuo siandien pradejo lankyti Gudruciu grupe.
Pabuvau su dukra Agne-viska apziurejom, zaislu daug, lovos tai senovines -spintose,aplankeme ir tualeta.Paskui visi i lauka ejome.
Rytoj jau paliksiu ja viena iki petu miegelio.
Pabuvau su dukra Agne-viska apziurejom, zaislu daug, lovos tai senovines -spintose,aplankeme ir tualeta.Paskui visi i lauka ejome.
QUOTE(agnika @ 2011 08 29, 13:17)
Mes irgi nuo siandien pradejo lankyti Gudruciu grupe.
na kaip jums sekesi?
mano brolis siandien nuvestas i darzeli, po keliu savaiciu ligos, bliove ziauriai
As isproteciau toki darba dirbdama
QUOTE(wilmute4u @ 2011 08 26, 10:02)
Greta jauna kita aukletoja, ji sake, kad bus iki spalio men.
O kas bus vietoj jos gal žinot? Nors tiesa pasakius, nelabai aš jos ir pasiilgsiu, nesutverta ji dirbti su vaikais...
O gal cia lankosi mamytes kurios veda/ves i Nykstuku grupe savo kleckus?
QUOTE(Buzzy @ 2011 08 31, 15:59)
O gal cia lankosi mamytes kurios veda/ves i Nykstuku grupe savo kleckus?
mes vedame
Papildyta:
QUOTE(^Dove^ @ 2011 08 31, 13:01)
O kas bus vietoj jos gal žinot? Nors tiesa pasakius, nelabai aš jos ir pasiilgsiu, nesutverta ji dirbti su vaikais...
Visą laiką tik šūkauja ir bumba "nebegaliu aš jau su tavim". Vaikas ateina i grupę, tai net nepasisveikina
Suprantu, kad pavargsti nuo verkiančių vaikų, bet Danutė visiškai kitaip reaguoja - ir nuraminti, ir sudominti vaikus moka. Super aukletoja 
cia gal tokia jauna rudais plaukais mergina? man tai ji patiko, ji pries tai atrodo Nykstukuose dirbo, tai viskas ten super buvo ir net broli nuramindavo, pasiima ant ranku, pazaidzia
o kad Danute gera, tai jooo, bet paziurekime kiek ji cia dirba, taigi viskam reikia praktikos
visai neblogai sekasi..dar neverkeme ,jau buvome visa diena,bet va neviska valgo....nemiegojo pietu miego...
ryt rugsejo 1-oji.nesime gelytes.tik kazkokia irzli pasidariusi,bet tai suprantama.
ryt rugsejo 1-oji.nesime gelytes.tik kazkokia irzli pasidariusi,bet tai suprantama.