QUOTE(ausrinez @ 2009 09 28, 11:05)
Sveiki, matai as tik vakar buvau pirma karta darzelyje, siaip Oskaras su teveliu eina! Vakar , kai nuvedziau tai verke, sake verke tol, kolnenuejo i pamokele, Adele labai maloni mergaite, tik sake kad visada Gaudre skriaudzia!o kiek laiko jau Leja vaiksto i darza?nuo kada pradejai palikineti pietu miegelio?Man vienintelis dalykas uzkliuvo,kad vakar langai atidaryti buvo, vyras sake kad ir uzvakar buvo atidaryti, o mano Oskaras sinadien kazkoks itartinas, lyg uzkimes!
Papildyta:
Leja eina nuo 21 dienos po puse dienos,o 24 diena jau palikau pietu.sia savaite jau paliksiu visai dienai.siandein visai sauniai laikesi manoji,atsisveikinom graziuoju,atsibuciavom.nezinau kaip po to,nes isejau.langai kiek maciau,kiekviena diena buna atidaryti.tpu tpu kol kas manisei nieko.o del sventes?cia musu,nykstukams irgi bus svente??sian reiks aukletojos paklaust.
matai, mes viena diena pradejom lankyti darzeli, mes tai zadam tik gal ryt palikti pietu miego, ziuresim kaip bus. nes Oskaras vis vien verkia kai iseinam, na ziuresim!
tai kad mum sake si svente nbepriklauso, bet aukletoja man seke tai - kad galim vaikam padaryti svente, atsinesti vaisiu kokiu!