Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Kodėlčiukas

[quote=GaDina,2009 09 26, 13:08]
Susirinkima turejo Katineliu grupe, del kitu nezinau. Kvituku per susirinkima nedalino, anksciau mes irgi negavom. Tai kazkaip keista, nes per susirinkima sake, kad mokam uz einamaji menesi.
O siaip nieko tam susirinkime labai svarbaus neivyko, Vedeja pakalbejo apie darzelio sunkumus, labai prase visu moketi laiku, nes kitaip darzeliui truksta pinigu, sake artimiausiu metu planuoja ideti grupese telefonspines, kad nebutu vagysciu. Susimetem po 50 Lt kanceliarinems prekems vaikuciams, batareikom, naujai sluotai ir kitoms smulkmenoms. Istinkom teveliu komiteta. Stai tiek.

aisku, aciu ok.gif
Atsakyti
QUOTE(GaDina @ 2009 09 26, 13:08)
Susirinkima turejo Katineliu grupe, del kitu nezinau. Kvituku per susirinkima nedalino, anksciau mes irgi negavom. Tai kazkaip keista, nes per susirinkima sake, kad mokam uz einamaji menesi.
O siaip nieko tam susirinkime labai svarbaus neivyko, Vedeja pakalbejo apie darzelio sunkumus, labai prase visu moketi laiku, nes kitaip darzeliui truksta pinigu, sake artimiausiu metu planuoja ideti grupese telefonspines, kad nebutu vagysciu. Susimetem po 50 Lt kanceliarinems prekems vaikuciams, batareikom, naujai sluotai ir kitoms smulkmenoms. Istinkom teveliu komiteta. Stai tiek.

Papildyta:
Kolibri, tavo vaikas kurioj grupej???

Mes is Katineliu smile.gif bet del susirinkimo tai keista,nes kai lankem,rugsejo pradzioi vis paklausdavau kada bus susirinkimas,sakydavo,kad planuojamas,bet tikslios datos dar nezino g.gif ir kvituka jau senokai gavome ir apmokejome bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolibri @ 2009 09 27, 06:52)
Mes is Katineliu smile.gif bet del susirinkimo tai keista,nes kai lankem,rugsejo pradzioi vis paklausdavau kada bus susirinkimas,sakydavo,kad planuojamas,bet tikslios datos dar nezino g.gif ir kvituka jau senokai gavome ir apmokejome bigsmile.gif

Nu geras. O kuris tavo lelius???

O as klausiau del kvituko, pries pora savaiciu (nes mes visa sia savaite sirgom ir i darzeli nejom), tai musu kvituko nebuvo, o aukletoja (nebepamenu kuri) pasake "Jums dar nera, nes jus tik nuo rugsejo pirmos lankot..."

Atsakyti
na mes irgi nuo rugsejo pradzios lankom, tai dar i ner turbut del to kvituku
, kita menesi turbut gausim uz rugseji spali g.gif
Atsakyti
QUOTE(GaDina @ 2009 09 27, 12:25)
Nu geras. O kuris tavo lelius???

O as klausiau del kvituko, pries pora savaiciu (nes mes visa sia savaite sirgom ir i darzeli nejom), tai musu kvituko nebuvo, o aukletoja (nebepamenu kuri) pasake "Jums dar nera, nes jus tik nuo rugsejo pirmos lankot..."

Gretute smile.gif ,sergam mes dabar doh.gif
o del kvituku,tai mums paaiskino kad turime moketi uz einamaji men. pradejome lankyti rugpjucio 24 tai rugsejo vidury gavome kvituka uz rugpjuti+rugseji

Merginos,nelabai suprantu del aukletoju g.gif kurios musu pastovios?Danute zinau,o kita?Nes kai pradejome lankyti buvo viena,veliau kita unsure.gif
Atsakyti

Sveiki, matai as tik vakar buvau pirma karta darzelyje, siaip Oskaras su teveliu eina! Vakar , kai nuvedziau tai verke, sake verke tol, kolnenuejo i pamokele, Adele labai maloni mergaite, tik sake kad visada Gaudre skriaudzia!o kiek laiko jau Leja vaiksto i darza?nuo kada pradejai palikineti pietu miegelio?Man vienintelis dalykas uzkliuvo,kad vakar langai atidaryti buvo, vyras sake kad ir uzvakar buvo atidaryti, o mano Oskaras sinadien kazkoks itartinas, lyg uzkimes!
Papildyta:

Leja eina nuo 21 dienos po puse dienos,o 24 diena jau palikau pietu.sia savaite jau paliksiu visai dienai.siandein visai sauniai laikesi manoji,atsisveikinom graziuoju,atsibuciavom.nezinau kaip po to,nes isejau.langai kiek maciau,kiekviena diena buna atidaryti.tpu tpu kol kas manisei nieko.o del sventes?cia musu,nykstukams irgi bus svente??sian reiks aukletojos paklaust.
Atsakyti
Gretute smile.gif ,sergam mes dabar doh.gif

Aj, tavo Greta.... Mergyte, kuri rugsejo pradzioj laaabai daug verke... cry.gif 
Dabar gal jau apsiprato.

Merginos,nelabai suprantu del aukletoju g.gif kurios musu pastovios?Danute zinau,o  kita?Nes kai pradejome lankyti buvo viena,veliau kita unsure.gif
[/quote]

Musu pastovios yra Danute ir Daiva. Ta Daiva nuo rugsejo pirmos iki keturioliktos atostogavo (kazkokia operacija turejo), todel pora kartu ja pavadavo tokia jaunute mergina - tai nauja muzikos mokytoja. O Daiva yra isformuotos Valdorfo grupes aukletoja. Taip kad, manau, mums labai pasiseke tureti tokia aukletoja. Tik Valdorfo grupej buvo turputi vyresni vaikuciai (kazkaip ten nuo 3 iki 5 metu), bet prie maziuku irgi, manau, greit pripras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GaDina: 28 rugsėjo 2009 - 11:29
QUOTE(ausrinez @ 2009 09 28, 11:05)
Sveiki, matai as tik vakar buvau pirma karta darzelyje, siaip Oskaras su teveliu eina! Vakar , kai nuvedziau tai verke, sake verke tol, kolnenuejo i pamokele, Adele labai maloni mergaite, tik sake kad visada Gaudre skriaudzia!o kiek laiko jau Leja vaiksto i darza?nuo kada pradejai palikineti pietu miegelio?Man vienintelis dalykas uzkliuvo,kad vakar langai atidaryti buvo, vyras sake kad ir uzvakar buvo atidaryti, o mano Oskaras sinadien kazkoks itartinas, lyg uzkimes!
Papildyta:

Leja eina nuo 21 dienos po puse dienos,o 24 diena jau palikau pietu.sia savaite jau paliksiu visai dienai.siandein visai sauniai laikesi manoji,atsisveikinom graziuoju,atsibuciavom.nezinau kaip po to,nes isejau.langai kiek maciau,kiekviena diena buna atidaryti.tpu tpu kol kas manisei nieko.o del sventes?cia musu,nykstukams irgi bus svente??sian reiks aukletojos paklaust.

matai, mes viena diena pradejom lankyti darzeli, mes tai zadam tik gal ryt palikti pietu miego, ziuresim kaip bus. nes Oskaras vis vien verkia kai iseinam, na ziuresim!
tai kad mum sake si svente nbepriklauso, bet aukletoja man seke tai - kad galim vaikam padaryti svente, atsinesti vaisiu kokiu!
Atsakyti
QUOTE(GaDina @ 2009 09 28, 13:28)
Aj, tavo Greta.... Mergyte, kuri rugsejo pradzioj laaabai daug verke... cry.gif 
Dabar gal jau apsiprato.

Taip,cia mes biggrin.gif Biski jau buvo priprate,bet susirgom,rytoj bandysiu vest,nezinau vel kaip reagos,mazesne buvo drasesne,dabar daugiau supranta tai ir baimiu daugiau ax.gif
Atsakyti
o mes dar savaite namie sedesim unsure.gif neleido dar gydytoja doctor.gif bijau kad neatprastu verysad.gif
Atsakyti
Ir mes jau antra savaite namie sedim... Rytoj jau norejau vesti, lyg jau ir sveikas buvo, o siandien ziuri vel kosti ir vel snargliai verysad.gif Rytoj varysim pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Ivonita @ 2009 09 28, 12:52)
matai, mes viena diena  pradejom lankyti darzeli,  mes tai zadam tik gal ryt palikti pietu miego, ziuresim kaip bus. nes Oskaras vis vien verkia kai iseinam, na ziuresim!
tai kad mum sake si svente nbepriklauso, bet aukletoja man seke tai - kad galim vaikam padaryti svente, atsinesti vaisiu kokiu!

labas,
o kur dingo musu aukletojos is ryto?sian jau antra diena kaip palieku su kita aukletoja.vakar pasiemiau is justos.tai kad man seimininkele sake kad jusu oskaras puikiai laikosi,sake nebeverkia kai palieka.mano sian nelabai norejo paleist.idomu kaip dabar.
atejo dar vienas naujokas berniukas Margiris,kuri laabai gerai valgo! thumbup.gif
Atsakyti