Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Kodėlčiukas

QUOTE(Svetikas @ 2009 12 04, 23:26)

Tikiuosi neprieštaraujat dėl išrinktos dovanos? ax.gif

Man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolibri @ 2009 12 05, 13:49)
Man patinka  smile.gif

viskas bus gerai tai gi bus mums visiems pamoka kita kart susirinksim ir jau zinosim nuo kuo pradet mirksiukas.gif ydomu o kas bus senelis saltis gal Janos tetukas ne?
Atsakyti
o kaip vaikus rengsim kostiumais ar siaip graziai/// rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mixasia @ 2009 12 05, 19:23)
Gal šiaip puošniai ax.gif Neįsivaizduoju kur tokiam mažiui kostiumą suorganizuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2009 12 04, 16:41)
O ten nieko apie tai nekalbėjo? g.gif

na rugseji,kaip ir anksti dar apie Kaledas kalbeti.Keista ,kad daugiau susirinkimo nebuvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Svetikas @ 2009 12 04, 18:18)

Tai mes nuo užvakar ir pradėjom susirašinėt, tikrai neanksčiau. Tiesiog skubam, nes greitai dingsta žaislai. Ne mes vieni Kalėdom ruošiames
O ten juk neparašyta, kad pasisakom tik apie dovanas. Niekas nedraudžia išsakyti savo nuomonę apie surenkamus pinigus, kad jūsų manimu per daug renkama. Būtume suradę kompromisą. O kadangi niekas neprieštarauja, reiškia visiems tinka mirksiukas.gif
Kol kas dovanų čekiai auklėtojoms dar nenupirkti, tai drąsiai galima persvarstyt renkamą sumą. Ir jei prieisim išvados, kad surinkta suma per didelė, likutis bus grąžintas tėveliams. smile.gif
Tad drąsiai reikškit savo nuomonę, tik geriau būtų ne čia, o e-mail'u mirksiukas.gif

tai gal jus paprasykite aukletoju suorganizuoti susirinkima.Tiesiog ir laiko sutaupytumete ir nusprestumete vienu metu viska 4u.gif
O zaislai tikrai nedings,ju begales yra ir nuolaidos prasides 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2009 12 05, 18:27)
Gal šiaip puošniai ax.gif  Neįsivaizduoju kur tokiam mažiui kostiumą suorganizuot blush2.gif

O mes turesim kostiumeli 4u.gif
O del Senio Salcio, tai per susirinkima aukletoja prase Gusto tevelio ir jis lyg tai sutiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(GaDina @ 2009 12 06, 00:48)
O mes turesim kostiumeli  4u.gif
Iš kur gavot? bigsmile.gif
Atsakyti
mes turbut eisim siaip puosniai apsirenge kokia GUCCI suknele (juokauju) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2009 12 04, 19:18)
Tad drąsiai reikškit savo nuomonę, tik geriau būtų ne čia, o e-mail'u mirksiukas.gif

paeiškiau 5-nį, bet dar iki šiolei nieks nieko neatsakė g.gif , tau ir bedravimas, taip išeina geriau SM bendrauti nei juo smile.gif

QUOTE(Svetikas @ 2009 12 04, 21:26)
O kas dėl susitikimo, tai suorganizuokit mirksiukas.gif

reiks su auklėtoja pašnekėti, nes žiūriu tikrai ne aš 1 čia iš meddžio iškritus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mixasia @ 2009 12 05, 20:23)

Aukletoja sake kad nebus bendros temos,tai kas kaip nori,galima kokiais blizguciais drabuzius papuosti ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolibri: 06 gruodžio 2009 - 14:02
QUOTE(ZMama @ 2009 12 06, 14:25)
paeiškiau 5-nį, bet dar iki šiolei nieks nieko neatsakė  g.gif , tau ir bedravimas, taip išeina geriau SM bendrauti nei juo  smile.gif
Nežinau kam jus parašėt, bet bent jau aš negavau g.gif
QUOTE(Kolibri @ 2009 12 06, 15:01)
Aukletoja sake kad nebus bendros temos,tai kas kaip nori,galima kokiais blizguciais drabuzius papuosti ir tiek smile.gif
Mergaites tai lengva puošniai aprengt biggrin.gif O vat kaip berniukus puošniai aprengt, kažko atostogauja mano fantazija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2009 12 06, 15:24)
Mergaites tai lengva puošniai aprengt biggrin.gif O vat kaip berniukus puošniai aprengt, kažko atostogauja mano fantazija doh.gif

berniukams irgi labai lengva..kelnytes ir balti marskinukai...ir puosnu ir paprasta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 06 gruodžio 2009 - 16:26