Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Kodėlčiukas

o kas cia tokio? smile.gif daug kur skambina, nes nori suzinoti kiek vaiku lankys, kaip grupes sudarineti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipyte @ 2007 04 04, 18:37)
o kas cia tokio?  smile.gif  daug kur skambina, nes nori suzinoti kiek vaiku lankys, kaip grupes sudarineti.  smile.gif

Na nezinau ar daug,bet kiek draugai turi vaiku,tai tikrai niekam neskambina.Patiems teveliams reikia eiti ir klausti,o jei praleisi eile,tai jau tavo pacios beda butu.Todel ir nustebau nes negirdetas dalykas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 04, 20:59)
Na nezinau ar daug,bet kiek draugai turi vaiku,tai tikrai niekam neskambina.Patiems teveliams reikia eiti ir klausti,o jei praleisi eile,tai jau tavo pacios beda butu.Todel ir nustebau nes negirdetas dalykas ax.gif

As irgi del tos pacios priezasties nustebau, nes niekada tokio dalyko girdejus nebuvau ax.gif
Gal taip ir turetu buti, bet , kaip zinia, praktika kitokia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo posa: 04 balandžio 2007 - 20:16
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 04, 21:59)

Nu gal ir nedaug kur ax.gif blush2.gif bet skambina ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 04, 20:59)

Na ir mums prieš pradedant lankyti darželį vedėja paskambino: patikslino, ar tikrai ketinam lankyti ir suderinom laiką, kada ateisim, nes rudenį formuojant lopšelinę grupę buvo pageidaujama, kad mažiai nebūtų suvesti į darželį per vieną dieną,o "įsijungtų" per kelias savaites biggrin.gif Taigi geranoriškas darželio administracijos elgesys, matyt, nėra visiška retenybė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2007 04 04, 22:28)
Na ir mums prieš pradedant lankyti darželį vedėja paskambino: patikslino, ar tikrai ketinam lankyti ir suderinom laiką, kada ateisim, nes rudenį formuojant lopšelinę grupę buvo pageidaujama, kad mažiai nebūtų suvesti į darželį per vieną dieną,o "įsijungtų" per kelias savaites  biggrin.gif Taigi geranoriškas darželio administracijos elgesys, matyt, nėra visiška retenybė  mirksiukas.gif

Matyt,bet keista ir tiek,nes kai sunui reikejo eiti i ta pati darzeli,tai nieks neskambino,pati laksciau ir klausinejausi kada doh.gif
Atsakyti
labutis,
Siandien nuveikem gera darba, pazinejomes po arciausiau namu esancius darzelius.Visos direktores nerealiai skirtingos.Labiausiai nepatiko kodelciuko direktore, kuri musu akivaizdoje reikalavo kisio, bet kai mes nieko nepasliulem pasake, kad vietu nera ir mes neesam siam darzeliui priklausomi (pagal gyvenamaja vieta).tad net negali musu uzrasyt i eile.Pikciausia tame, kad kai rode sarasele priimtu vaiku tai ten buvo is musu namo priimtas vaikas blink.gif , o sake visai kitaip.ir nemanau, kad grupe sudarys is 12 vaiku mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile B. @ 2007 04 16, 20:14)
labutis,
Siandien nuveikem gera darba, pazinejomes po arciausiau namu esancius darzelius.Visos direktores nerealiai skirtingos.Labiausiai nepatiko kodelciuko direktore, kuri musu akivaizdoje reikalavo kisio, bet kai mes nieko nepasliulem pasake, kad vietu nera ir mes neesam siam darzeliui priklausomi (pagal gyvenamaja vieta).tad net negali musu uzrasyt i eile.Pikciausia tame, kad kai rode sarasele priimtu vaiku tai ten buvo is musu namo priimtas vaikas blink.gif , o sake visai kitaip.ir nemanau, kad grupe sudarys is  12 vaiku mad.gif

O as is patikimu saltiniu(paciu darbuotoju) girdejau,kad kysio neima ir net neverta siulyti smile.gif .kai ejau uzrasineti pirma sunu mane informavo,bet reikia pamineti,kad prisidesi prie darzelio,kad paremsi kada reika mirksiukas.gif .Kadangi visa tai zinojau,mano sunu prieme is karto,nors buvom uzsirase visai nesenai,pries 3 menesius smile.gif
Atsakyti
[quote=jolita.martyna,2007 04 16, 19:38]
O as is patikimu saltiniu(paciu darbuotoju) girdejau,kad kysio neima ir net neverta siulyti smile.gif .kai ejau uzrasineti pirma sunu mane informavo,bet reikia pamineti,kad prisidesi prie darzelio,kad paremsi kada reika mirksiukas.gif .Kadangi visa tai zinojau,mano sunu prieme is karto,nors buvom uzsirase visai nesenai,pries 3 menesius smile.gif
patikek manim tikrai matesi ir ji leido suprasti ,kad kazko laukia...labai dziaugiuosi del jusu...reikejo tau pabut musu vietoj..labai dziaugiuosi,jog nieko ir nepasiuliau:), nes su tokiais zmonemis maziausiai norisi bendraut.Kaip rasiau, llabiausiai nepatiko,kad is musu namo vaika prieme, o mums net neleido prasymo parasyt:
Atsakyti
[quote=Dovile B.,2007 04 16, 21:14]
[quote=jolita.martyna,2007 04 16, 19:38]
patikek manim tikrai matesi ir ji leido suprasti ,kad kazko laukia...labai dziaugiuosi del jusu...reikejo tau pabut musu vietoj..labai dziaugiuosi,jog nieko ir nepasiuliau:), nes su tokiais zmonemis maziausiai norisi bendraut.Kaip rasiau, llabiausiai nepatiko,kad is musu namo vaika prieme, o mums net neleido prasymo parasyt:
[/quote]
Na net nezinau g.gif kiek zinau ji labai bijo imti todel ir neima g.gif O man kaip tik pasake net nebandyk pasiulyti.Taip ir ji tada delse,bet is kart kitaip pradejo sneket kai pasisiuliau kad padesiu darzeliui,dar paklause kur vyras dirba,na supratau,kad ar bus naudingas. g.gif na nesisielok,zinok tikrai ne geriausias darzelis,kaip rasiau,as ne visai patenkinta buvau darzelio aukletojomis ax.gif sekmes jums kuo didziausios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile B. @ 2007 04 16, 20:14)

O blogiausia, kad su ta direktore daugiau bendrauti ir nereikia. (O gal geriausia ) ax.gif Mano sunus lanko si darzeli, tai su direktore mes ir tebendravom ta vieninteli karta, kai uzrasinejom sunu. Po to gyvenimas sukasi apie aukletojas, ir jeigu su jom pasiseka, visai nesvarbu, kokia ten ta direktore yra... g.gif Nenusimink, labai gerai tave suprantu, kai as ieskojau darzelio vaikui, man ne vienam buvo parodytos durys... verysad.gif Zinoma, sis darzelis ne pats geriausias, bet mano sunui cia visai patinka, reikalai susitvarke, jis priprato ir noriai eina, o man tai ir yra svarbiausia. Viena musu grupes aukletoja superine thumbup.gif ismoko eilerasciu, daineliu. Taip kad del direktores nesuk sau galvos, o darzeli linkiu surasti pati geriausia!!!
Atsakyti
QUOTE(posa @ 2007 04 16, 22:02)
O blogiausia, kad su ta direktore daugiau bendrauti ir nereikia. (O gal geriausia ) ax.gif  Mano sunus lanko si darzeli, tai su direktore mes ir tebendravom ta vieninteli karta, kai uzrasinejom sunu. Po to gyvenimas sukasi apie aukletojas, ir jeigu su jom pasiseka, visai nesvarbu, kokia ten ta direktore yra...  g.gif  Nenusimink, labai gerai tave suprantu, kai as ieskojau darzelio vaikui, man ne vienam buvo parodytos durys...  verysad.gif Zinoma, sis darzelis ne pats geriausias, bet mano sunui cia visai patinka, reikalai susitvarke, jis priprato ir noriai eina, o man tai ir yra svarbiausia. Viena musu grupes aukletoja superine  thumbup.gif  ismoko eilerasciu, daineliu. Taip kad del direktores nesuk sau galvos, o darzeli linkiu surasti pati geriausia!!!

taip butent su direktore reeeeetai teks susidurti,na neduok dieve kas atsitiktu ar kokie konfliktai doh.gif
Atsakyti