Įkraunama...
Įkraunama...

work and travel USA

QUOTE(Parabellum @ 2010 01 31, 02:18)
Kodel neapsimoka? Kiek skaiciavau tai visai normaliai gaunasi. Na aisku gerai kai yra kokie pazistami kurie gali padet susirast darbo ES saly kokioj, bet jei ne tai kas belieka. Na,o Kipre jokiu stebuklu nera.. smile.gif

Manes anglija niekada netrauke, o stebuklu niekur nera, geriau jau i koki kurorta lekt smile.gif
Atsakyti
Na manes irgi netraukia per daug,bet as maziausiai noriu sedeti Lietuvoj per atostogas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 01 31, 03:01)
Na manes irgi netraukia per daug,bet as maziausiai noriu sedeti Lietuvoj per atostogas.. doh.gif

Gausim mes tas vizas : thumbup.gif
Atsakyti
Na as irgi taip manau ;D Bet man dar reik darba susirast ;D Siaip tiesa sakant dirbciau ir uz grasius, nes as i visa sita dalyka ziuriu kaip i avantiura, noretusi pamatyt JAV
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 01 31, 03:15)
Na as irgi taip manau ;D Bet man dar reik darba susirast ;D Siaip tiesa sakant dirbciau ir uz grasius, nes as i visa sita dalyka ziuriu kaip i avantiura, noretusi pamatyt JAV

Tai as irgi, man tik svarbiausia tevam pinigus atidirbt bent jau puse sumos smile.gif O tai pala, ne tu ten sakei, kad Ocean city pasiulymu buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keity`: 31 sausio 2010 - 03:41
Na is Ocean city tai jokio atsakymo negavom. Nors tikrai daug siunciau. Bandysiu dar siust i Delaware valstija. PAs mane tokia situacija, kad mano pakeleiviai arba visiskai neiesko darbo arba labai mazai ir siuntineja i visokius Las vegus itt. Is pradziu ir as ta dariau, bet pakalbejau su zmonem tai susidariau nuomone, kad be sansu beveik rast darba tokio lygio mieste, tuo labiau,kad pragyvenimas daug kainuotu. O be to ir atsakymai is darbdaviu buvo tokie, kad del krizes nesamdo nauju darbuotoju arba isvis nesamdo pagal J1. Issiuntem i NY visokiausias kavines gal 500 laisku, sulaukem keliu atsakymu ir visi neigiami. Kiek pamenu PLC gali kazkaip ten rast darba uz papildoma mokesti, gal ka konkretesnio zinai? :]
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 01 31, 04:11)
Na is Ocean city tai jokio atsakymo negavom. Nors tikrai daug siunciau. Bandysiu dar siust i Delaware valstija. PAs mane tokia situacija, kad mano pakeleiviai arba visiskai neiesko darbo arba labai mazai ir siuntineja i visokius Las vegus itt. Is pradziu ir as ta dariau, bet pakalbejau su zmonem tai susidariau nuomone, kad be sansu beveik rast darba tokio lygio mieste, tuo labiau,kad pragyvenimas daug kainuotu. O be to ir atsakymai is darbdaviu buvo tokie, kad del krizes nesamdo nauju darbuotoju arba isvis nesamdo pagal J1. Issiuntem i NY visokiausias kavines gal 500 laisku, sulaukem keliu atsakymu ir visi neigiami. Kiek pamenu PLC gali kazkaip ten rast darba uz papildoma mokesti, gal ka konkretesnio zinai? :]

Nu as tik zinau del tos L paslaugos, kur jie arba imeta i savo puslpi, tam klientu sektoriuje pasiulymus arba siuncia e-mailu, jei kazkas is tu pasiulymu sudomina, tai sumoki 170lt ir jie siuncia tavo cv tiem darbdaviam smile.gif Keista, kad tam Ocean city nerandat darbu, mes jau ir antra darba susiradom, as net nesiuntinejau i viesbucius nieko, jei dar ten pasiuntinejus, tai gal dar kazkokiu pasiulymu atsirastu, siaip galeciau savo darbdavio kontaktus duot, bet greiciausiai dar tokios dvi lietuves is praeitu metu gris dirbt, tai su jom niekas neaisku. I Delaware ir daug kur siunciau, ir draugai ten yra dirbe, dave kontaktus, bet atsakymo nesulaukiau, siaip dabar jie visi atostogauja daugiausiai ir pradeda atrasinet tik vasari-kova smile.gif
Atsakyti
Na net ne tai,kad nerandam, o tiesiog jokio atsakymo. Issiunciau i visas imanomas kavines, viesbucius kuriuos radau nete ir nieko. Na tiesa buna,kad atraso, papasakoja, pasako net,kad mes puikiai tinkam tam darbui spendziant is CV ir motyvaciniu, uzklausia ar noretume dirbti. Kai atrasom tai seka tyla..tylaa. biggrin.gif Manes jau net nedziugina jei kas atraso, nes esu isitikines,kad neatrasys. TA gelbetoju stoties atstove vienintele kuri bendrauja su mumis ir tai man atrodo nieko cia nebus. O tai sumoki jiems tuos pinigus ,bet tai negarantuoja,kad priims i darba? Na tada nieko gero. Na jei gali tai duok kokius kontaktus jei zinai, buciau dekingas. smile.gif arba apskritai jei gali numesk koki savo kontakta FB ar skype, idomu man butu pabendraut su tais kurie zada siais metais varyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 01 31, 04:23)
Na net ne tai,kad nerandam, o tiesiog jokio atsakymo. Issiunciau i visas imanomas kavines, viesbucius kuriuos radau nete ir nieko. Na tiesa buna,kad atraso, papasakoja, pasako net,kad mes puikiai tinkam tam darbui spendziant is CV ir motyvaciniu, uzklausia ar noretume dirbti. Kai atrasom tai seka tyla..tylaa. biggrin.gif Manes jau net nedziugina jei kas atraso, nes esu isitikines,kad neatrasys. TA gelbetoju stoties atstove vienintele kuri bendrauja su mumis ir tai man atrodo nieko cia nebus. O tai sumoki jiems tuos pinigus ,bet tai negarantuoja,kad priims i darba? Na tada nieko gero. Na jei gali tai duok kokius kontaktus jei zinai, buciau dekingas.  smile.gif  arba apskritai jei gali numesk koki savo kontakta FB ar skype, idomu man butu pabendraut su tais kurie zada siais metais varyt smile.gif

Tuoj as fb kontaktus tau parasysiu i az smile.gif O moki ta 170lt tik tada jei priima tave, tai gali pasiziurinet ka jie ten siulo, nors siaip ten daugiausiai kambarines darbas, tai tau netiks biggrin.gif
Atsakyti
Paskaičiau paskutinius post'us ir žiūriu, kad čia visiems sunkoka susirast, jau buvau pradėjęs galvot, kad gal kažką ne taip darom, nes irgi išsiuntėm labai daug laiškų, į visokius viešbučius ir pan. Bet dar yra laiko, galima ieškot vėl. Tik esmė, kad mano pakeleiviai irgi nelabai tokie ieškantys, todėl viskas darbas man lieka doh.gif
Atsakyti
Suprantama, juk visur dabar krize, ne isimtis ir Amerika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 01 31, 13:12)
Suprantama, juk visur dabar krize, ne isimtis ir Amerika smile.gif

Taip, juk Amerikoje ji ir prasidėjo pirmiausia, bet turėtų jau atsigaut visi ir pult siūlyt mums darbus biggrin.gif
Atsakyti