nepanasu, kad sia vasara krize jau baigtusi

QUOTE(ms_lovet @ 2010 01 31, 13:12)
kiek man teko kalbet su zmonem tai jie tos krizes nejaucia ten beveik. tik kad pakilo maisto kainos, bet ten centais tas pakilimas, ir kai paklausi apie krize visi kalba apie nekilnojamojo turto situacija, daugiau su niekuo neasocijuojasi ta krize jiems ;]
bet cia gal tik kalifornijoj taip

QUOTE(J.B. @ 2010 01 31, 14:20)
Kiek zinau tai, jeigu patys nesusirandat darbo iki tam tikros datos, tai agentura pati suranda jums bet koki darba, aisku tik reikia susimoketi dar papildoma programos mokesti (kazkas apie ~500lt).
nu aisku ne per prievarta tai vyksta ;] cia tipo esi independent programoje ir pats ieskaisi darbo, o jei nesusirandi gali pereiti i ta programa kur jie suranda ir sumoki programu skirtuma

Sveiki 
Kas dėl krizės, tai mums irgi keli atskė, kad dėl ekonominės situacijos kol kas studentų nepriiminėja..
Šiandien buvau toj plc mugėj. Na gražiai ten pašnekėjo 2 amerikietės moteriškės, darbų buvo gan daug (dar papildomų atsirado, kurių platintam saraše nebuvo). Manau visi, kas norėjo, galėjo susirasti darbą.
O vyksta viskas ten taip - iš pradžių užsiregistruoji į interviu. Aš atėjau 11,40, interviu laiką būtų paskyrę tik ~14val, išvada - jei nenori laukti, reikia ateiti prieš registracijos pradžią. Po to INTRAX atstovai papasakoja apie darbus(~20min) ir tada prasideda interviu. Einama po 5 žmones jums paskirtu laiku. Aš į interviu nėjau, gal daugiau kas papasakos, jei ėjo.

Kas dėl krizės, tai mums irgi keli atskė, kad dėl ekonominės situacijos kol kas studentų nepriiminėja..
Šiandien buvau toj plc mugėj. Na gražiai ten pašnekėjo 2 amerikietės moteriškės, darbų buvo gan daug (dar papildomų atsirado, kurių platintam saraše nebuvo). Manau visi, kas norėjo, galėjo susirasti darbą.
O vyksta viskas ten taip - iš pradžių užsiregistruoji į interviu. Aš atėjau 11,40, interviu laiką būtų paskyrę tik ~14val, išvada - jei nenori laukti, reikia ateiti prieš registracijos pradžią. Po to INTRAX atstovai papasakoja apie darbus(~20min) ir tada prasideda interviu. Einama po 5 žmones jums paskirtu laiku. Aš į interviu nėjau, gal daugiau kas papasakos, jei ėjo.
Parabellum, atrase?
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 01, 19:33)
"There is a 20% unemployment rate in Florida and you come in the low season looking for work? Not a chance. Sorry"

Is kur cia taip atrase? Kazkur labai jau turbut shustrai rasei

oo geras, kaip shaunu kad tokia tema dar nenumire!! pati praeitais metais buvau ir dabar vaziuoju!! o del krizes tai ji tikrai yra. praeitais metais pora dienu pries isvaziuojant atsauke musu darbo sutarti, del krizes.. nes maziau jiems darbuotoju reik ir pan.. na zodziu ;]] bet tikrai verta vaziuot!! eii gal dar kas i MARYLAND ruosiasi??;]]]]
QUOTE(et@ @ 2010 02 02, 13:57)
oo geras, kaip shaunu kad tokia tema dar nenumire!! pati praeitais metais buvau ir dabar vaziuoju!! o del krizes tai ji tikrai yra. praeitais metais pora dienu pries isvaziuojant atsauke musu darbo sutarti, del krizes.. nes maziau jiems darbuotoju reik ir pan.. na zodziu ;]] bet tikrai verta vaziuot!! eii gal dar kas i MARYLAND ruosiasi??;]]]]
As as as

Papildyta:
QUOTE(Zalis @ 2010 02 02, 14:01)
Sveiki, bandau ir aš padirbėt vasarą Amerikoj, ieškausi rytinėj pakrantėj, PLC duomenų bazę išbandžiau, iš ten jokios naudos, dabar Google mano draugas, gal pasiseks 

Tik nebuk labai isrankus, nes tada sunkiai rasi