Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiuojamieji banketai

QUOTE(mg* @ 2007 11 02, 15:58)
ar yra tokių, kurios nuomavosi tik vietą, bet maistą ir aptarnavimą samdėtės atskirai?
gal esat susidūrę ar girdėję kokių atsiliepimų apie "Žalgirio sodą", "Elguvą" ar "Taurakalnį" - kaip maistas, aptarnavimas ir pan.?
4u.gif


praeitai metais buvau vestuvese kur buvo patiektas zalgirio sodo maistas, karstas patiekalas buvo siaubingas, bulves riebaluose paskende doh.gif , na tikrai nerekomenduoju.
Atsakyti
Gal kas galetu pasiulyti moletuose kokia imone su isvaziuojamuoju maistu ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikute, turiu... kainos didelės, bendravimas atmestinis... iki Akmenių dvaro už atvažiavimą nori 400 Lt, už aptarnavimą apie 1000 Lt. Užsisakiau vieno kąsnio sumuštinius, tai gavau tokį maistą, kad net svečiams nepadaviau, viskas subėgę buvo ir atrodė kaip užkanda traktoristams doh.gif


QUOTE(ELlJA @ 2012 02 04, 14:38)
Gal kažkas turite atsiliepimų apie "Grėjaus namas" Kėdainiuose?  ax.gif


Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2012 04 02, 08:49)
Kadangi mūsų šventė bus Kėdainių r. tai norėjome, kad maisto tiekėjai būtų iš kur nors netoliese. Buvom dar susitikę su "Grėjaus namas"  doh.gif , o pasirinkom Švenčių centrą.




Sveikute, aš irgi pasirinkau Švenčių centrą savo jubiliejaus šventei. Labai gražų dekoravimą pasiūlė kaimiškai tematikai. Kažkada draugė vestuvėm juos samdė, tai man ir maistas patiko, gražiai puošia patiekalus gėlėm iš daržovių. Nuotraukų yra www.svenciucentras.lt
Papildyta:
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 11 15, 13:09)
Mes ir žadame daryti ten kur negamina maisto, ir jie kaip ir bendradarbiauja su tiekėjais- bernelių užeiga, bet sako, kad kaina 100- 110 žmogui, tai ir man labai keista, kad 60 lt kažkas tik sumokėjo.. doh.gif o Gal kėdainių rajone ką nors dar žinote? Kuo iš toliau vežtų maistą tuo man didesnė panika, maža kas, masitas suges, furgonas apvirs ir t.t. biggrin.gif


Tai reikia žiūrėti kas turi mašiną su šaldymo įranga vežioti maistą ir maistas nesuges smile.gif
Atsakyti
Gal kas esate girdeje apie mobilia tado virtuve ?
Atsakyti
Aš Kaune ieškau kas daro vieno kasnio sumustinkus ir panasiai 4u.gif dar ideja apie mini kibinukus patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deima_Di: 17 balandžio 2012 - 15:20
sveikos,

gal kas rekomenduotumet Vilniuje kur uzsisakyti vieno kasnio sumustinius? aisku, randu ne viena adresiuka, bet kaina buna doh.gif gal kas is patirties ka zino, gal kas taip labai nesireklamuoja, bet gamina...zodziu, uz bet kokia info buciau labai dekinga...mes po baznycios turesim laisvo laiko, tai nesinori daryt sumustiniu patiem..o svecius reikes kazkuo pamaitinti, nes iki baliaus dar liks kelios valandos..
Atsakyti
QUOTE(*Ferrero* @ 2012 04 01, 00:33)
Sveikos merginos smile.gif
Gal kas girdėjote ar ragavote Roberto Ščesnavičiaus maisto?
Iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif



as ryt zadu vaziuoti pasitarti del maisto pas Roberta
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 04 30, 22:19)
as ryt zadu vaziuoti pasitarti del maisto pas Roberta

sėkmės, nes aš po pasitarimo pas jį apsiverkiau. Žodžiu davė žmogus suprast, kad jei neesi Sabonis ar Popiežius - nieko gero nesitikėk. Itin nesklandžiai mus ėjosi pokalbis, kažkoks nesusipratimas.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 30 balandžio 2012 - 23:48
Sveikos merginos! Mes jau atsokome savo vestuves birzelio 30-ta ir labai maloniai buvome nustebeinti maisto tiekimo imone "Onstyle", jos komanda ir nuostabiaja vadove Jana Kavaliauskiene. Maisto kainos ir kokybes santykis atitiko visus lukescius. Maistas buvo sviezias, skanus ir daug!!! Visi liko patenkinti ir sotus. Didelis achiu jiems:)
Atsakyti
Merginos parekomenduokit ką nors Birštone (arba Kaune, nes arčiausia atvažiuoti). Reiktu labai minimaliai, staliuko su vaisiais ir vieno kasnio sumuštinukais, ir šampano (prie bažnyčios) taip pat vieno padavėjo. Net neįsivaizduoju kokios galėtų būti tokio dalyko kainos ir kur kreiptis, galvojom, šito nedaryti, bet matyt reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 17, 13:09)
Atsiprašau, jei klystu, bet man čia kvepia reklama  g.gif  Ir tai, ką pamačiau tose nuotraukose būtent ir pavadinčiau pompastika. Nes jei ten ne perkrauti papuošimai, tai kaip tada atrodo perkrauta? kai pačio maisto nesimato lėkštėje?
Kaip ir kiekvieną kart kai kažką sukritikuoju, taip ir dabar primenu kad tai tik mano ir tik mano nuomonė, o ji niekada neturi sutapti.


Sveiki, čia paprastas baras, ši įmonė nieko bendro neturi su maisto gamyba, įdomu ką veikia VMI. VMVT,VDI. Taip čia nelegalus verslas ir reklama . Būkit atidūs, kad neapvogtų. Prašau sugrąžinti pavogtus virtuvės įrankius.
Atsakyti
O man tai labiausiai patiko "Natali" restorano aptarnavimas, Vilniuje, turėjau išvažiuojamas vestuves su jais, dirbau su jais pirmą kartą, tikrai tik geriausi atsiliepimai: derinimas vyksta sklandžiai, savininkė tikra savo profesijos žinovė, jokių rūpesčių, viską suderina ir dar pataria, barmenai, padavėjai su patirtimi ir žiauriai faini, aptarnavimas puikus, matyt todėl, kad dirba ne vaikai, o patyrę darbuotojai, maistas, labai skanus. Žodžiu nei vieno blogo žodžio, tik pagyrimai ir jeigu, kam pasirodys reklama, tai taip tikrai reklamuoju ir siūlau pabandyti, nes nenusivilsite. Kaip nenusivyliau ir aš.
Vilma
Atsakyti