Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiuojamieji banketai

http://www.didysisve...ems-104799.html
Ne apie vilnių kalba eina
Daliaus Kirkliausko IĮ socialinio draudimo skolos. Rekvizitai.lt
www.rekvizitai.lt/imone/daliaus_kirkliausko_ii/skolo... - „Google“ kopija
Daliaus Kirkliausko IĮ 2012-09-21 dienos pradžioje turėjo socialinio draudimo skolą. Informacija apie skolas.
Pareikšti ieškiniai teismams (R58) - Latga-a
www.latga.lt/files/Pareikšti%20ieškiniai%20teismams%20(R58).pdf
Failų formatas: PDF/Adobe Acrobat - Sparčioji peržiūra
Lapas : 1. Įmonės kodas. Įmonės pavadinimas. Neapmokėta suma (Lt). Ūkinės-komercinės ... *S.Dumbliausko individuali įmonė. Sav. ...... +Daliaus Kirkliausko IĮ ...
Byla 2-523-308/2012
www.eteismai.lt/byla/63075493135639/2-523.../201... - „Google“ kopija
2 gegužės 2012 – Šarūno Kirkliausko IĮ savininkas Šarūnas Kirkliauskas, atsakovas. Antstolė Audronė Muzikevičienė, pareiškėjas. Alytaus apskr.
Atsakyti
Per musu vestuves maistu rupinosi `Svente Jums`. Nuosirdziai rekomenduoju smile.gif Randasi Alytuj,bet vaziuoja ir i kitus miestus. Aptarnavimas super,maistas skanus,sviezias,uzteko pilnai ir dar liko. Padavejas visa vakara stalu rupinosi,greitai ir nepastebimai smile.gif Ryte atvaziavo viska sutvarke ,vnz thumbup.gif Ir kainos pas juos priimtinos. Jei prireiktu vel panasiu paslaugu,vel rinkciausi juos smile.gif
Atsakyti
Labas merginos,esu naujoke:). Planuojam vestuves ir ieskom maisto tiekeju vln. Nuomojam patalpas ir noris tiekeju su optimaliu kainos ir kokybes santykiu?
Gal kazka rekomenduot galit?
Aciu:)
Atsakyti
mergaitės, labas 4u.gif

žinau, kad Vilniuje fantastiškus sumuštinukų ar vaisių padėklus išsinešimui nebrangiai padaro viena paprasta, kukli kavine. tik va nežinau, nei kaip ji vadinasi, nei kur tiksliai rasti, ieškojau ilgai per google, bet neradau doh.gif

kavinė yra kažkur prie Maxima Bazės pastato, o gal tame pačiame pastate, o gal tiesiog tame kvartale...

gal kam teko susidurti? gal žinot, kokiu pavadinimu ar adresu ieškoti?

4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif arteja mano Jubiliejus nelabai norisi vargti vituveje ruosiant vaises gal kuri zinote kur Kaune butu galima uzsisakyti skanu maista i namus,kad papuostu graziai stala,paserviruotu? g.gif Uz protinga kaina 15zmoniu.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors turite atsiliepimų ar šiaip esate susidūrusios su Šeimininkių klubu? Kaip ten maistas, aptarnavimas, bendravimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anzel20 @ 2012 11 12, 22:05)
Labas merginos,esu naujoke:). Planuojam vestuves ir ieskom maisto tiekeju vln. Nuomojam patalpas ir noris tiekeju su optimaliu kainos ir kokybes santykiu?
Gal kazka rekomenduot galit?
Aciu:)



Sveikute, o kokią kainą vienam asmeniui įsivaizduoji? Jų yra labai įvairių. Aišku yra tokių tiekėjų, kurie už 80 litų paruoš meniu, kai kiti paruoštų tą patį už 60. Čia reikia iš tiekėjų prašyti meniu ir būtinai, kad būtų su gramais. Tada lyginsi ką gauni iš vieno tiekėjo už tą pačią kainą, ką iš kito. Dar svarbu, kad aptarnavimą ir atvežimą skaičiuotų atskirai, nes tuomet žinosi tikrą sumą, kokia yra skiriama maistui. Tiesa, maisto vienam vakarui 1 asmeniui turi būti 1 kg. Tuomet jo užtenka. Dar svarbu pažiūrėti kaip patiekiamas maistas, kokia jo puošyba. Kiek teko susidurti kainos panašios ir pasirinkimą lemia bendravimas, aptarnavimo kaina, kaip patiekiamas maistas, ar reikia papildomai nuomotis indus ar atsiveža nemokamai. Taip pat ir staltieses ar reikia nuomotis.
O maistas manau pas visus skanus, nes kiekvienas nori išgyventi ir nenori prastų atsiliepimų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Labai reikia pagalbos. Ruošiuosiu savo gimtadienio proga padaryti furšetą. Gal rekomenduosite, kur galima užsakyti gera maistą furšetui?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga99 @ 2011 05 10, 15:12)
gal ir paveluotai bet gal kam nors pravers, klaipedoje uztikrintai tuo klausimu dirba biskvitas, yra liepojos gatveje.uzsakineti neteko, bet dalyvavau ne viename ju organizuotame fursete, labai skanu, maistas kokybiskas ir estetiskas.kiek klausinejau kainos padorios. thumbup.gif



paziurejau ju tinklalapi. siaip neblogai atrodo maistas, o kokios ten kainos? ar jie apsiima vykdyti uzsakyma 10 zmoniu?
Atsakyti
Lyg ir sutariau su "Mobili Tado virtuvė" savo vestuvėms, bet jokių atsiliepimų apie juos nerandu, todėl vis dar abejoju. Gal kam su jais teko susidurti?
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu apie maista i namus " Lazdynų žibutes " ir maistasnamo.lt

Ieskau Vilniuje, kur galima uzsakyti blush2.gif labai laukiu patarimu ax.gif

Papildyta:
O kaip Dvylika žirnių ?
Atsakyti
Sveiki, gal kas Anykščių pusėje susidūrėt su maisto užsakymu? Kol kas turime tik "Pasagėlės" kontaktus, bet ir apie juos norėtųsi nuomonės iš patirties.
Atsakyti