Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Labas rytas, mielosios, manajam sijone uzsegimas (uztrauktukas) yra sone, viskas kartu susiuta su pasijoniu. O bangu sijono niekas niekur nematet?.... ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif bielra, fantastika! kaip graziai atrodo!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O tas nuvinguriavimas su gelytemis - pasaka! koks cia pagrindinis rastelis???
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2007 11 19, 16:43)
thumbup.gif bielra, fantastika! kaip graziai atrodo!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O tas nuvinguriavimas su gelytemis - pasaka! koks cia pagrindinis rastelis???

Ačiū, Mate! (Kopijuoju, nes jau rašiau suknelių temoje)... Raštelis štai toks: į kas antrą pynelės akį neriami 2 pusiniai stulpeliai, antroje eilėje tuos 2 pusinius stulpelius neriam į laisvas pirmos eilės akis..., na tikiuosi aiškiai aš čia parašiau...
Na dar parašysiu (kam įdomu) kaip neriami pusiniai stulpeliai: niariamas jis taip kaip ir stulpelis su užmetimu, tik siūlas ištraukiamas per visas 3 ant vąšelio esančias akis.
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 19, 16:34)

uoj koks grozis thumbup.gif wub.gif
ale tu ir greita
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 19, 17:34)

Ohoho kaip grazu thumbup.gif Bielra, tave galima girt ne tik uz kruopstuma,isradinguma bet ir uz gera skoni 4u.gif
Atsakyti
Bielra, nu aš be žodžių user posted image
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 19, 16:34)

super super thumbup.gif o spalvyte nereali wub.gif
Atsakyti
Labai orginalus Bielros sijonukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 19, 17:34)

na labai grazu 4u.gif saunuole bielra thumbup.gif cia tas kur is sukneles isejo kostiumelis?

bigsmile.gif
Atsakyti
Bielra, norejau paklaust- cia irgi neriai keisdama vaselius,taip? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės! Dėkui visoms už gražius žodžius 4u.gif , tik bėda ta, kad labai sunkiai eina ką prisiderinti... sad.gif Mastau apie tai, kad gal vis dėlto daryti suknelę arba sarafaną...? Kažko jis man nelimpa...
Angulyte, taip jis nertas tokiu pačiu principu - keičiant vąšelius.
Dovyda, kolkas tik sijonas..., ateityje bandysim koreguoti ax.gif
Atsakyti