Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(bielra @ 2007 11 20, 10:58)
Labas rytas mergaitės! Dėkui visoms už gražius žodžius  4u.gif , tik bėda ta, kad labai sunkiai eina ką prisiderinti... sad.gif  Mastau apie tai, kad gal vis dėlto daryti suknelę arba sarafaną...? Kažko jis man nelimpa...
Angulyte, taip jis nertas tokiu pačiu principu - keičiant vąšelius.
Dovyda, kolkas tik sijonas..., ateityje bandysim koreguoti  ax.gif

Pavarei smile.gif Šaunuole,labai liuksiškai tau gavosi.Jei reikia nuomonės aš už sarafanąsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 19, 17:34)

o ilgai toks darbelis uztrunka? ax.gif ir as noriu tokiu grozybiu tik sunku ryztis doh.gif
Atsakyti
as ir uz sarafana drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prašau patarimo 4u.gif
Baiginėju megzto mocherinį, labai platėjantį sijoną, bet niekaip neapsisprendžiu, kaip reikia daryti viršų. Aš galvojau, kad gal versiu ar pasiūsiu gumą kartu su pasijoniu, bet dabar suabejojau schmoll.gif
KAip darėte Jūs ?
Atsakyti
Na aš irgi labai laukiau atsakymų,patarimų dėl pasijonio.Tikrai nesu siuvėja.Bet, ką supratau: geriau jo neprisiūti prie mezginio,taip galėsi kaitalioti pamušalą ir turėti vis naujas sijono versijas.
O aš tai padariau kaip sijona tai yra,pasiuvau su uztrauktuku su įsiuvais sijoną iš šilko ir velkuosi jį, o ant viršaus velkuosi megztąji.Patogu visai:) Ir kitus taip siūti ruošiuosi.Man tai galvą skauda, kad aš moku tik toki nuo kelių patrauktą padaryti,arba tiesiog tiesų,nemoku sukirpti įstrižai,arba "saulės kliošų" smile.gif
I megztajį sijoną irgi gumos nesiuvau, bet po 4 apsivilkimų, galvoju,kad jau ties rumbu laisvėja, reikės pasiūti ko gero gumą.
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2007 11 20, 13:12)
Na aš irgi labai laukiau atsakymų,patarimų dėl pasijonio.Tikrai nesu siuvėja.Bet, ką supratau: geriau jo neprisiūti prie mezginio,taip galėsi kaitalioti pamušalą ir turėti vis naujas sijono versijas.
O aš tai padariau kaip sijona tai yra,pasiuvau su uztrauktuku su įsiuvais sijoną iš šilko ir velkuosi jį, o ant viršaus velkuosi megztąji.Patogu visai:) Ir kitus taip siūti ruošiuosi.Man tai galvą skauda, kad aš moku tik toki nuo kelių patrauktą padaryti,arba tiesiog tiesų,nemoku sukirpti įstrižai,arba "saulės kliošų" smile.gif
I megztajį sijoną irgi gumos nesiuvau, bet po 4 apsivilkimų, galvoju,kad jau ties rumbu laisvėja, reikės pasiūti ko gero gumą.

PARODYK SIJONĄ,KĄ? 4u.gif gossip.gif Mes jau apžiūrėsim smile.gif išgirsim thumbup.gif
Atsakyti
Bielra mirksiukas.gif sijonukas FANTASTIKA. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Niu man jis labai labai labai.Šaunuolė. thumbup.gif
Papildyta:
Bielra, mirksiukas.gif gal gali papasakot kaip reikia tą apačią kaip tavo sijonuko apsinert. g.gif Mane labai suintrigavo bigsmile.gif , nes kažko panašaus ieškau savo suknikės apačiai apsinert.Ar galėsi paslaptim pasidalint. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikute Rugile, kaip sekasi su suknyte ax.gif
Atsakyti
Labuuuuuuuuuukas Dovyda mirksiukas.gif mirksiukas.gif na ką galiu tau pasakyti g.gif Sekas gerai.Pabaigiau.Beliko KAKLAS ir juostelė.dabar galvoju kad nereiktų ktliuot schmoll.gif ar dar kažkaip schmoll.gif Gal reik apnert kaip bielros sijonukas apnertas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Taip apnerčiau ir apačią, nes ji kaž ko tai riečias schmoll.gif g.gif
O kaip tau sekas. mirksiukas.gif Gal pasirodyk bigsmile.gif mažumėlę ką turi nunarpliojus, įdomu būtų. thumbup.gif Nes eilutėje tokia pat suknelė mano mažutei laukia. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 20, 16:51)
Labuuuuuuuuuukas Dovyda mirksiukas.gif  mirksiukas.gif na ką galiu tau pasakyti g.gif Sekas gerai.Pabaigiau.Beliko KAKLAS ir juostelė.dabar galvoju kad nereiktų ktliuot schmoll.gif  ar dar kažkaip schmoll.gif  Gal reik apnert kaip bielros sijonukas apnertas. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Taip apnerčiau ir apačią, nes ji kaž ko tai riečias schmoll.gif  g.gif
O kaip tau sekas. mirksiukas.gif Gal pasirodyk bigsmile.gif  mažumėlę ką turi nunarpliojus, įdomu būtų. thumbup.gif Nes eilutėje tokia pat suknelė mano mažutei laukia. wub.gif

4u.gif valioooooo tik begam i sukneles doh.gif man regis cia sijonu tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 20, 15:44)
Bielra mirksiukas.gif sijonukas FANTASTIKA. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Niu man jis labai labai labai.Šaunuolė. thumbup.gif
Papildyta:
Bielra,  mirksiukas.gif gal gali papasakot kaip reikia tą apačią kaip tavo sijonuko apsinert. g.gif Mane labai suintrigavo bigsmile.gif , nes kažko panašaus ieškau savo suknikės apačiai apsinert.Ar galėsi paslaptim pasidalint. mirksiukas.gif

Ačiū Rugile notworthy.gif , o sijonuko apačia kaip šioje schemoje 8 eilutėje...
user posted image
Tikiuosi pagelbėjau...
Atsakyti
Stai mano sijonas
http://public.fotki....i/dscn0152.html
http://public.fotki....i/dscn0149.html
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 11 20, 19:51)

ohoho kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti