Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(ingriduska @ 2007 12 05, 11:51)
Sveikos, gi noriu pasirodyti, sijoną su liemenę
va jūsų teismui:
http://public.fotki....ukai/zalia.html
http://public.fotki....manozalias.html

geras sprendimas tikrai ir kaip jau rasiau sukneliu temoje-superinis daiktelis gavosi (tiksliau du) mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia sijonas ir liemenė, du atskiri elementai, liemenę vakar buvau ant galvos užsidėjusi ,gavosi gobtuvas:))) Čia taip juokavau:)) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 12 06, 17:46)
Čia sijonas ir liemenė, du atskiri elementai, liemenę vakar buvau ant galvos užsidėjusi ,gavosi gobtuvas:))) Čia taip juokavau:)) smile.gif

o ka...visai gal ir nieko...kaip nori taip devi, liemene juk tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
qqte mirksiukas.gif kaip tavo pyniuotas sijonas g.gif ?Aš savo pukai wub.gif jau pynes supyniavau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , liko apykaklė doh.gif ir susiuvimai doh.gif .O tada jau rodysimės.
Atsakyti
keli sijonukai:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

labos kaip atiple/...negi niekas sijonuku nemegzga?
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 11, 21:19)
qqte mirksiukas.gif kaip tavo pyniuotas sijonas g.gif ?Aš savo pukai wub.gif  jau pynes supyniavau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , liko apykaklė doh.gif  ir susiuvimai doh.gif .O tada jau rodysimės.

mano pyniuotasis siandien nusibaigs biggrin.gif
mezgiau mezgiau atsiboto-siandien uzraukinesiu jei laiku namo griziu
tada reiks pasijonio ir dirziuko smile.gif galesiu maivytis(jei bus ko)
mama sukritikavo sad.gif
sake ten kur isvirksciom akeme mezgu ten matosi kad uzdetos akys per viuduriuka
sako reiko is kratsu det
nu bet neardysiu gi jau kai pabaiga
gal isplovus pagrazes?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 12 21, 11:10)
labos kaip atiple/...negi niekas sijonuku nemegzga?

mano pyniuotasis siandien nusibaigs biggrin.gif
mezgiau mezgiau atsiboto-siandien uzraukinesiu jei laiku namo griziu
tada reiks pasijonio ir dirziuko smile.gif galesiu maivytis(jei bus ko)
mama sukritikavo sad.gif
sake ten kur isvirksciom akeme mezgu ten matosi kad uzdetos akys per viuduriuka
sako reiko is kratsu det
nu bet neardysiu gi jau kai pabaiga
gal isplovus pagrazes?

Lauksim pasirodant blush2.gif O čia mano jau visoms matytas modeliukas user posted image
Atsakyti
nu ka pabaigiau pagaliau
liko pasijonis, siulgalius sukaisiot ir kazkuo liemeni sutvirtint

user posted image

merginos beda
ka su liemeniu daryt
net ir pazemintas jis man laisvokas
ivert sniuriuka per velu-skyluciu nepadariau...ka daryt kad laikytusi a?
Atsakyti
Na, man atrodo, kad i megzta ir be skylučių kažkaip galima pritaikyti šniurelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 12 21, 19:34)
Lauksim pasirodant  blush2.gif O čia mano jau visoms matytas modeliukas user posted image

Gražu 4u.gif
Aš irgi tokį darau; o čia dar daug tokių šį sijoną darančių? Nes dar ir mano mama užsinorėjo ir brolio žmona... Masinė gamyba jau kaip ir .. Neoriginalu hihihi.gif
Sakiau reiks derint aprangą prieš visoms susieinant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady_Hatora: 22 gruodžio 2007 - 15:06
QUOTE(qqte @ 2007 12 21, 22:45)
nu ka pabaigiau pagaliau
liko pasijonis, siulgalius sukaisiot ir kazkuo liemeni sutvirtint

user posted image

Labai noriu pasižiūrėti, bet man nerodo...
Papildyta:
QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 12 22, 15:05)
Gražu  4u.gif
Aš irgi tokį darau; o čia dar daug tokių šį sijoną darančių? Nes dar ir mano mama užsinorėjo ir brolio žmona... Masinė gamyba jau kaip ir .. Neoriginalu  hihihi.gif

Kai pirmą kartą pamačiau šį sijoną, taip seilė varvėjo, kad ojojoi, na taip aš jo užsinorėjau lotuliukas.gif Bet tik ne pilko, nes man pilka nelabai...
O kai dabar tiek daug užsinorėjusių ir jau turinčių, tai taip ir atšoko šitas noras schmoll.gif
Niekada nemėgau masinės gamybos, bet tikrai jau taip čia gaunasi doh.gif Ir ne tik su šiuo sijonu ax.gif
Nesu nei vieno mezginio nukopijavusi tiksliai pagal pavyzdį, nes visada noriu, kad mano darbas būtų vienintelis ir nepakartojamas wub.gif Tam prisigalvoju įvairių pakeitimų gaminyje, kad tik nebūtų toks, kaip visi...

Ir jums visoms linkiu pasitelkti fasntaziją, kurią neabejoju kiekviena turite, ir pasigaminti išties vienintelį ir nepakartojamą kūrinį kuris savo originalumu išsiskirtų iš visų, nors ir pagal tą patį pavyzdį gaminamų 4u.gif
Čia kaip Kalėdinis pasveikinimas nuskambėjo wub.gif
Atsakyti
LINKSMU SVENCIU SIJONUOTOSIOS newyear.gif

user posted image
Atsakyti