Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 23, 10:26)
Ggte mirksiukas.gif o tu vis tiek pasirodyk. mirksiukas.gif Čia mamytės labai kūribingos, manau kad  pažiūrėjusios įvertins ir pasiūlys jeigu ką mirksiukas.gif  kokią kitą išeitį.Nenuleisk rankų schmoll.gif Žinok aš savo suknelę irgi  gal kokis penkis kartus ardžiau schmoll.gif  doh.gif Sunku buvo apsiskaičiuot, raštą pasiskirstyt schmoll.gif .Iš pardžių irgi buvau sumasčius su pynėm, bet kažkaip netiko schmoll.gif , gal siūlai per stori ar  dar kas, nežinau g.gif bet ardžiau ir tada mezgiau muselėm.Reikia bandyti ir viskas bus gerai.Žinok, aš būčiau jau ją numetus jei ne Dovydos padrąsinimai thumbup.gif .Tad pasirodyk ir mes įvertinsim kaip tau ten gaunas mirksiukas.gif .

nu as net nemeginau numest
as jau svajoju kaip leksiu namo ardyt iki liemens ir toliau megst su smulkesnem pynem
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 11 22, 22:58)
merginos jusu sijonukai thumbup.gif  wub.gif
o stai mano ant manekeno  doh.gif tik vyrai nepasake kad kloste ties pilvu susidare   blush2.gif

http://public.fotki....i/photo-90.html

labai grazus sijoniukas thumbup.gif o kloste niekis, kita karta pasilyginsi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 23, 11:26)
Ggte mirksiukas.gif o tu vis tiek pasirodyk. mirksiukas.gif Čia mamytės labai kūribingos, manau kad  pažiūrėjusios įvertins ir pasiūlys jeigu ką mirksiukas.gif  kokią kitą išeitį.Nenuleisk rankų schmoll.gif Žinok aš savo suknelę irgi  gal kokis penkis kartus ardžiau schmoll.gif  doh.gif Sunku buvo apsiskaičiuot, raštą pasiskirstyt schmoll.gif .Iš pardžių irgi buvau sumasčius su pynėm, bet kažkaip netiko schmoll.gif , gal siūlai per stori ar  dar kas, nežinau g.gif bet ardžiau ir tada mezgiau muselėm.Reikia bandyti ir viskas bus gerai.Žinok, aš būčiau jau ją numetus jei ne Dovydos padrąsinimai thumbup.gif .Tad pasirodyk ir mes įvertinsim kaip tau ten gaunas mirksiukas.gif .

na mat kartais "draugiska" priespauda padeda biggrin.gif stai ir turi ta suknele, Rugile 4u.gif o tu Qgte rodyk rodyk, jei tik nori ir tau svelnu spaudima padarysim doh.gif ar ne mergaites?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 24 lapkričio 2007 - 10:51
QUOTE(dovyda @ 2007 11 24, 10:49)
thumbup.gif o kloste niekis, kita karta pasilyginsi  mirksiukas.gif
Papildyta:
na mat kartais "draugiska" priespauda padeda  biggrin.gif stai ir turi ta suknele, Rugile  4u.gif o tu Qgte rodyk rodyk, jei tik nori ir tau svelnu spaudima padarysim  doh.gif  ar ne mergaites?

biggrin.gif nereikia man spaudimo
as jau ismislinau kaip daryt
virsus stulpeliais viena gera viena bloga, pagrindinis rastelis platesnes juostos is 14 akiu, tada 1 isvirkscia, tada 2 pynutes is 6 akiu, tarp ju 2 isvirkscios ir t.t.
kol kas dar nesusukau nei vienos pynutes, nes ardziau siandien placias pynes is 14 akiu-negraziai buvo...
smulkesnes ant sijono labiau tinka
zemyn platinsiu isvirksciu akiu juostas tik dar nesugalvojau kokiu daznumu, pamegsiu pasimatys...o kad liemuo tvirtesnis buty sumislinau is blogosios puses ivarstyt gumini siula, kaip ir nesimatys jo, bus tvirciau, ka manot del sitos idejos?
seip zadu ji nesiot su placiu dirzu tai gal tos gumos nereik?
Atsakyti
aciukas visoms uz pagyras 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2007 11 23, 01:10)
sijonukas grazus
bet itariu didokas tau  g.gif

siaip per klubus tai kaip sik o vat per liemeni laisvokas tai net nezinau g.gif gal raistelius nusinerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 11 24, 18:46)
siaip per klubus tai kaip sik o vat per liemeni laisvokas tai net nezinau g.gif gal raistelius nusinerti g.gif

As irgi toki sijonuka nusineriau-gal siandien ir parodysiu jusu teismui. blush2.gif Tai vat -galiu paskyt kaip as dariau.... Nepasakyciau, kad man jis laisvas buvo, bet vistiek dejau guma (truputuka platesne) tarp sijonuko ir pamusalo. o paskui keliomn siulem atsiuvau... Uzsidejus visai nieko atrodo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 11 06, 19:36)
Na va, giriuosi
user posted image

Labai gražus Jūsų sijonas thumbup.gif , ir aš noriu tokį nusimegzt.Procesas prasidėjo nuo juosmens,o ten aprašyme taip skūpiai aprašyta g.gif ,norėjau paklausti,mezgėt su žilkiniais virbalais aplink,o vėliau darėt tuos vadinamus"praskiepus"?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 11 26, 11:09)
matosi: bus labai gražu thumbup.gif

man tai klausimas ka su liemeniu daryt kad apsimovus nesmuktu...ar gumelkas vert ar uzteks dirzo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 lapkričio 2007 - 11:17
QUOTE(qqte @ 2007 11 26, 12:15)
man tai klausimas ka su liemeniu daryt kad apsimovus nesmuktu...ar gumelkas vert ar uzteks dirzo...

Labai grazu turetu buti. 4u.gif Mano galva-gumelkos vaizdo tikrai nepagadins, juolab jog megzti drabuziai pasitampo... As tai isiuvau guma... Ikelsiu fotkes po piet. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ggte mirksiukas.gif , labai gražu.Čia žiūriu mezgi apvaliais virbalais g.gif ar aš ne taip matau schmoll.gif Valas tai jaučiu nerealus dalykas thumbup.gif Žadu jį nusipirkt ir pabandyt thumbup.gif Aš irgi savo mergaitei panašiu principu suknelę mezgu.Uždėjau juosmenį su vien pynėm, tarp jų tik vieną išvirkščią akį, o po to tas išvirkščias platinu, gaunasi klostės kaip pas tave thumbup.gif , tik pas mus bus mažesnės pynutės.O viršų žadu primegzti lygiai.O tarp tų perėjimų įversiu juotelę.Labai smagiai mezgasi ar ne Ggte thumbup.gif .Man tai patinka toks mezgimas.O aš gal vis tik rinkčiaus gumutę g.gif .Nors čia kaip kam patogiau.Šiaip labai gražu, lauksim rezultato.
Atsakyti
Na va- stai mano sijonelis blush2.gif

user posted image

O cia nufotkinau parodyt kaip guma idejau . blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 26, 14:03)
Ggte mirksiukas.gif , labai gražu.Čia žiūriu mezgi apvaliais virbalais g.gif ar aš ne taip matau schmoll.gif Valas tai jaučiu nerealus dalykas thumbup.gif Žadu jį nusipirkt ir pabandyt  thumbup.gif Aš irgi savo mergaitei panašiu principu suknelę mezgu.Uždėjau juosmenį su vien pynėm, tarp jų tik vieną išvirkščią akį, o po to tas išvirkščias platinu, gaunasi klostės kaip pas tave thumbup.gif , tik pas mus bus mažesnės pynutės.O viršų žadu primegzti lygiai.O tarp tų perėjimų įversiu juotelę.Labai smagiai mezgasi ar ne Ggte thumbup.gif .Man tai patinka toks mezgimas.O aš gal vis tik rinkčiaus gumutę g.gif .Nors čia kaip kam patogiau.Šiaip labai gražu, lauksim rezultato.

jo apvaliais
ale tik man atrodo sulus jie tuoj-as tokius senus anytos atiduotus istraukiau
ten net neparasyta kokio nr virbalai...
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2007 11 25, 22:19)
Labai gražus Jūsų sijonas thumbup.gif , ir aš noriu tokį nusimegzt.Procesas prasidėjo nuo juosmens,o ten aprašyme taip skūpiai aprašyta g.gif ,norėjau paklausti,mezgėt su žilkiniais virbalais aplink,o vėliau darėt tuos vadinamus"praskiepus"?Ačiū 4u.gif

Taip užmėtė darbais, kad nebėr kada nei čia užsukti doh.gif . Jei dar nepervėlu, tai va - mezgiau iki "praskiepų" paprastai su dviem virbalais. Žodžiu ant nugaros gavosi siūlė. Mano manymu, tada ne taip ir išsisėdi sijonas (mano darbas visą dieną sėdžiu tongue.gif ), aš jau antrą sijoną taip darau. O kai reikėjo megsti praskiepus, tai ant zilkinio virbalo surinkau tas akis, kurios tuo tarpu nesimezga (nemoku paaiškint), pvz.: jei visas akių skaičius 120, tai ant zilkos 90 akių, o su įprastais virbalais mezgu 30 akių iki kol numezgi vieną gabalą ir t.t. Bet čia tik pvz., nes ten dar reikia pasiskaičiuot kiek akių reikia nuimti tarpams. Tai va, o nugaroje iš abiejų pusių paimi po lygiai akių kiek jau ten tau gaunasi. Kai iki to bendro gabalo susisiuva tikrai nieko nesimato. Pas mane ta siūlė visai nepastebima. Nu nežinau ar aiškiai parašiau unsure.gif .
Atsakyti