Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės atostogos

beja, gal kas galit man patarti, jeigu vis tik pavyktu kaip nors su maziuku prie juros nuvaziuot, kur galima kiek imanoma pigiau apsistoti, uzsisakinejat tokiais atvejais vienvieti ar dvivieti kambari g.gif Ir kokios dar gali but problemytes bunant prie juros su lelium, kuriam metukai, ir pats dar nelabai vaiksto?smile.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda_a: 06 liepos 2006 - 19:27
Na aš ne vienišė, bet čia įlindau ax.gif Man taip gaila Meda_a pasidarė. Baisu, kai žmogus negali sau leisti elementariausiai į lauką pasivaikščioti išeiti verysad.gif Gal kurios nors mamytės čia dalyvaujančios sutiktų pasaugoti šiek tiek tavo vaikelį, kad ištrūktum bent pasivaikščiot su mažiuku? Gaila, aš pati klaipėdietė..
Atsakyti
ką tik netyčiom atsiverčiau kelionių puslapį. šakes, net saldu pasidarė kaip noriu, bet...
ypač suviliojo paskutinės minutės kelionės, bet nespėčiau su vaiku visų reikiamų dokumentų sutvarkyti. ir kaina vos ne tas pats (o gal ir igiau, priklausomai nuo viešbučio) nei važiuoti į Nidą.
bet dabar jau tikrai žinau, kad iki pavasario bus mano tikslas susitaupyti ir išvažiuoti. šiemet tebūnie ir liksiu be jūros
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 07 07, 09:37)
ką tik netyčiom atsiverčiau kelionių puslapį. šakes, net saldu pasidarė kaip noriu, bet...
ypač suviliojo paskutinės minutės kelionės, bet nespėčiau su vaiku visų reikiamų dokumentų sutvarkyti. ir kaina vos ne tas pats (o gal ir igiau, priklausomai nuo viešbučio) nei važiuoti į Nidą.
bet dabar jau tikrai žinau, kad iki pavasario bus mano tikslas susitaupyti ir išvažiuoti. šiemet tebūnie ir liksiu be jūros

Assau ta pat pazadejau: jokios Lietuvos juros, geriau pataupyti kapeikeles ir dumti kur rudeniop i siltus krastus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Meda_a @ 2006 07 06, 19:26)
beja, gal kas galit man patarti, jeigu vis tik pavyktu kaip nors su maziuku prie juros nuvaziuot, kur galima kiek imanoma pigiau apsistoti, uzsisakinejat tokiais atvejais vienvieti ar dvivieti kambari g.gif Ir kokios dar gali but problemytes bunant prie juros su lelium, kuriam metukai, ir pats dar nelabai vaiksto?smile.gif dekui 4u.gif

Kur apsistoti pigiau, tikrai nzn., bet del buvimo su lelium nevaiksciojanciu, patikeke manim- zymiai paprasciau, nei su vaiksciojanciu. Butu gerai tureti sketuka (mini vezimeli) ir jokiu problemu thumbup.gif
O del kambario vietu tai politika labai parasta- jeigu jus tilpsit abudu i viena lovyte, perki viena vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 07 07, 10:47)
1. Assau ta pat pazadejau: jokios Lietuvos juros, geriau pataupyti kapeikeles ir dumti kur rudeniop i siltus krastus thumbup.gif
Papildyta:
2. Kur apsistoti pigiau, tikrai nzn., bet del buvimo su lelium nevaiksciojanciu, patikeke manim- zymiai paprasciau, nei su vaiksciojanciu. Butu gerai tureti sketuka (mini vezimeli) ir jokiu problemu thumbup.gif
3. O del kambario vietu tai politika labai parasta- jeigu jus tilpsit abudu i viena lovyte, perki viena vieta biggrin.gif

1. geriau varom pavasarį kartu ax.gif

2. prie Baltijos jūros pigiausias variantas turbūt Šventoji arba iš viso Latvijos paplūdimiai. dėl vaikščiojimo sutinku. sunkiau kada vaikšto ir eina kur nori. o juk norisi viešbučio su baseinu ir t.t. tai reikia paskui ypatingai žiūrėti.

3. vat man įdomu ar mums reikia imti vienvietį kambarį ar galim pirkti vietą dviviečiame. juk dviviečiame koks svetimas žmogus gali ir nenorėti kaimynystėje moters su tokiu mažu vaiku. o vienviečių kai kur kaina net labai gerokai skiriasi. o kaip, jei aš mažutei visada vežiuojuosi maniežą. jis gerai susilanksto ir viskas. jame galiu migdyti. nes mano princesė nemiegotų paprasčiausiai mano lovoje. kiek esu bandžiusi, tai nė už ką. ji savarankiška panelė
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 07 07, 09:59)
1. geriau varom pavasarį kartu  ax.gif

2. vat man įdomu ar mums reikia imti vienvietį kambarį ar galim pirkti vietą dviviečiame. juk dviviečiame koks svetimas žmogus gali ir nenorėti kaimynystėje moters su tokiu mažu vaiku. o vienviečių kai kur kaina net labai gerokai skiriasi. o kaip, jei aš mažutei visada vežiuojuosi maniežą. jis gerai susilanksto ir viskas. jame galiu migdyti. nes mano princesė nemiegotų paprasčiausiai mano lovoje. kiek esu bandžiusi, tai nė už ką. ji savarankiška panelė

1. Pavasari jura saltoka, visi siulo geriau vaziuoti rugseji ar spali. Mes buvom spali- atostogos buvo superines thumbup.gif

2. Mes ememe vienvieti kambari. Biski teko moketi brangiau, bet jei varytum su kokia drauge, tai gyventumete dvivieciame. Mums viesbuti dave nemokamai vaikiska lovyte, taigi, problemu neturejome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 07 07, 09:59)
1. geriau varom pavasarį kartu  ax.gif

2. prie Baltijos jūros pigiausias variantas turbūt Šventoji arba iš viso Latvijos paplūdimiai. dėl vaikščiojimo sutinku. sunkiau kada vaikšto ir eina kur nori. o juk norisi viešbučio su baseinu ir t.t. tai reikia paskui ypatingai žiūrėti.

3. vat man įdomu ar mums reikia imti vienvietį kambarį ar galim pirkti vietą dviviečiame. juk dviviečiame koks svetimas žmogus gali ir nenorėti kaimynystėje moters su tokiu mažu vaiku. o vienviečių kai kur kaina net labai gerokai skiriasi. o kaip, jei aš mažutei visada vežiuojuosi maniežą. jis gerai susilanksto ir viskas. jame galiu migdyti. nes mano princesė nemiegotų paprasčiausiai mano lovoje. kiek esu bandžiusi, tai nė už ką. ji savarankiška panelė

o kokiam tu cia kelioniu puslapy ka tokio viliojancio radai?smile.gif as tai vis kirbinu mintele kitais metais lizingu kelione nusipirkt jei gausis, ale kad viskas amzinai i finansus atsiremia, tai nezinau kaip ten bus... g.gif O siaip mano vyrukas savarankiskas taip pat - su manim vienoj lovoj nemiega, ir apskritai uzmiega tik tada kai paguldai ji i lovyte (kad negaletu islipt) uzdarai kambario duris ir iseini. Kiek teko pvz sveciuose miegot vienam kambary, tai tikras vargas - mato kad tu guli, tai islipa is savo lovos, ateina pas tave ir sneka, zaidzia iki paryciu, niekaip neuzmigdydavau doh.gif Tai tada man turbut reikia isvis buta 2 kambariu nuomotis? doh.gif neissimokesiu... doh.gif doh.gif
Del maniezo tai man beda-neturiu as jo, kazkaip neprireike ligi siol, o del vieno karto pirktis irgi kazkaip nesinori, bet reiks paklausinet draugu, gal kas tures paskolint. Sketuka mes turim, bet vat galvoju juk papludimy juo turbut nepavaziuosi, tai kur tada ji kist?
Ir dar, toks klausimukas blush2.gif Ar geros tos sauskelnes kur atseit madynems tinka? nes kai kur nors leidziu trumpam i vaikiska baseineli, tai visai be sauskelniu, prie juros taip tikriausiai neiseis ax.gif
Ir dar be kokiu daiktu tikrai sunku ten su maziuku issiverst? Na as nekalbu apie kalna sauskelniu, drabuzelius, buteliuka, bet kazka tokio apie ka net nepagalvociau kad reiktu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda_a: 07 liepos 2006 - 10:17
meda_a, temelej nuo 0 iki 1metu yra temele atidaryta o as nuvaziuosiu prie juros ar kazkas pan. vadinas. ten mamytes daug prirasiusios, kokiu daigtu reikia su leliuku prie juros, kas gali praverst ir t.t. paziurek, manau, kazka naudinga tikrai rasi mirksiukas.gif
o jei ka, tai ir pati paklausinet juk gali mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Meda_a @ 2006 07 07, 10:14)

Sketuka mes turim, bet vat galvoju juk papludimy juo turbut nepavaziuosi, tai kur tada ji kist?
Ir dar, toks klausimukas blush2.gif  Ar geros tos sauskelnes kur atseit madynems tinka? nes kai kur nors leidziu trumpam i vaikiska baseineli, tai visai be sauskelniu, prie juros taip tikriausiai neiseis ax.gif
Ir dar be kokiu daiktu tikrai sunku ten su maziuku issiverst? Na as nekalbu apie kalna sauskelniu, drabuzelius, buteliuka, bet kazka tokio apie ka net nepagalvociau kad reiktu blush2.gif  4u.gif

Su sketuku galesit normaliai po miestuka pasivaikscioti vakare, nubegti i parduotuve, turgeli ir pan. O prie juros, tai mano drauge migdydavo sketuke savo metuku atzalele thumbup.gif

Tos swimming papmeriai tikrai neblogi, ir juos, zinau, kad kitos mamytes net musu baseine dziovindavo n. kartu, taigi, galetum keleta vienetu nusipirkti ir tiek ax.gif , bet mes tai visur maudydavomes ir maudomes su triusikeliais, o atviruose vandens telkiniuose- nuoguciai tongue.gif
O del kazkokiu ypatingu daiktu, tai net nzn...mums kazkaip nieko tokio lyg ir neprireike cool.gif , o jeigu ka visur gi viska galima nusipirkti.
Tiesa, mums gydytoja siule pasiimti nuo viduriavimo vaistuku ir siaip visokiu smulkmenu kaip pleistriukai ir pan. Bet mums nieko taip ir neprireike biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mamos uz patarimus notworthy.gif
vaje vaje kaip atostogaut noriu vacation4.gif
Dabar pamaniau kad iki rugpjucio mano zuikis gal jau ir vienas vaikscios g.gif
Atsakyti

niu va... paatostogausi, pailsesi, atsisviezinsi, kaip sakant ax.gif

as irgi laaabai noriu prie juros verysad.gif pageidautina ne musu baltija. bet kad ir ji nelabai imanoma mums siemet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda_a @ 2006 07 07, 11:14)
o kokiam tu cia kelioniu puslapy ka tokio viliojancio radai?smile.gif as tai vis kirbinu mintele kitais metais lizingu kelione nusipirkt jei gausis, ale kad viskas amzinai i finansus atsiremia, tai nezinau kaip ten bus... g.gif O siaip mano vyrukas savarankiskas taip pat - su manim vienoj lovoj nemiega, ir apskritai uzmiega tik tada kai paguldai ji i lovyte (kad negaletu islipt) uzdarai kambario duris ir iseini. Kiek teko pvz sveciuose miegot vienam kambary, tai tikras vargas - mato kad tu guli, tai islipa is savo lovos, ateina pas tave ir sneka, zaidzia iki paryciu, niekaip neuzmigdydavau doh.gif Tai tada man turbut reikia isvis buta 2 kambariu nuomotis? doh.gif neissimokesiu... doh.gif  doh.gif
Del maniezo tai man beda-neturiu as jo, kazkaip neprireike ligi siol, o del vieno karto pirktis irgi kazkaip nesinori, bet reiks paklausinet draugu, gal kas tures paskolint. Sketuka mes turim, bet vat galvoju juk papludimy juo turbut nepavaziuosi, tai kur tada ji kist?
Ir dar, toks klausimukas blush2.gif  Ar geros tos sauskelnes kur atseit madynems tinka? nes kai kur nors leidziu trumpam i vaikiska baseineli, tai visai be sauskelniu, prie juros taip tikriausiai neiseis ax.gif
Ir dar be kokiu daiktu tikrai sunku ten su maziuku issiverst? Na as nekalbu apie kalna sauskelniu, drabuzelius, buteliuka, bet kazka tokio apie ka net nepagalvociau kad reiktu blush2.gif  4u.gif

www.novaturas.lt

o dėl lovytės, tai išku būt geriau jei viešbutyje duoda, nes savo maniežą vežtis tai vistik papildomas svoris. juk vežimuko, skėtuko tai tikrai dar reiks. ir dar rūbai, krūva pamperių, tai ir lagaminas susidaro. gerai jei čia vietoje važiuoji, ar iki latvijos, tada su mašina, o tada galima vos ne visus namus sutalpinti
Atsakyti