QUOTE(Rutele24 @ 2006 07 07, 09:59)
1. geriau varom pavasarį kartu
2. prie Baltijos jūros pigiausias variantas turbūt Šventoji arba iš viso Latvijos paplūdimiai. dėl vaikščiojimo sutinku. sunkiau kada vaikšto ir eina kur nori. o juk norisi viešbučio su baseinu ir t.t. tai reikia paskui ypatingai žiūrėti.
3. vat man įdomu ar mums reikia imti vienvietį kambarį ar galim pirkti vietą dviviečiame. juk dviviečiame koks svetimas žmogus gali ir nenorėti kaimynystėje moters su tokiu mažu vaiku. o vienviečių kai kur kaina net labai gerokai skiriasi. o kaip, jei aš mažutei visada vežiuojuosi maniežą. jis gerai susilanksto ir viskas. jame galiu migdyti. nes mano princesė nemiegotų paprasčiausiai mano lovoje. kiek esu bandžiusi, tai nė už ką. ji savarankiška panelė
o kokiam tu cia kelioniu puslapy ka tokio viliojancio radai?

as tai vis kirbinu mintele kitais metais lizingu kelione nusipirkt jei gausis, ale kad viskas amzinai i finansus atsiremia, tai nezinau kaip ten bus...

O siaip mano vyrukas savarankiskas taip pat - su manim vienoj lovoj nemiega, ir apskritai uzmiega tik tada kai paguldai ji i lovyte (kad negaletu islipt) uzdarai kambario duris ir iseini. Kiek teko pvz sveciuose miegot vienam kambary, tai tikras vargas - mato kad tu guli, tai islipa is savo lovos, ateina pas tave ir sneka, zaidzia iki paryciu, niekaip neuzmigdydavau

Tai tada man turbut reikia isvis buta 2 kambariu nuomotis?

neissimokesiu...
Del maniezo tai man beda-neturiu as jo, kazkaip neprireike ligi siol, o del vieno karto pirktis irgi kazkaip nesinori, bet reiks paklausinet draugu, gal kas tures paskolint. Sketuka mes turim, bet vat galvoju juk papludimy juo turbut nepavaziuosi, tai kur tada ji kist?
Ir dar, toks klausimukas

Ar geros tos sauskelnes kur atseit madynems tinka? nes kai kur nors leidziu trumpam i vaikiska baseineli, tai visai be sauskelniu, prie juros taip tikriausiai neiseis

Ir dar be kokiu daiktu tikrai sunku ten su maziuku issiverst? Na as nekalbu apie kalna sauskelniu, drabuzelius, buteliuka, bet kazka tokio apie ka net nepagalvociau kad reiktu